Bir erkek seninle ciddi düşünüyorum, değer veriyorum dedigi kiz için sosyal medyasindaki kızları neden silmez sizce ne yapmalıyım?

(biraz uzun ama okuyun lütfen)500 kişiyi takip ediyor ve çoğu kız aralarında hayat k. adini bile var bu durumdan rahatsız olduğumu tanımadıklarıni çıkarmasını rica ettiğimde takılma bunlara bunlar basit şeyler ben sana değer veriyorum işim gücüm var oturup onunlami ugrasicam gibisinden şeyler söylüyor ama ben inanmıyorum. Çünkü tartışmamiza rağmen hala yeni kızlarla takiplesiyor ve yanimdayken asla mesajlarına girmiyor sir gibi saklıyor bu da aklıma kızlarla sadece takip değil mesajlasma olduğu fikrini de getiriyor. En son dün tartıştık ben de değer veriyor olsan sana güvenmem için istediğim şeyi yaparsın sen bana gel her şeyi kapatalım desen ben senin için bunu yaparım ama sen değil kapatmak beni takmayip kızlarla eklesiyorsun dedim mesajıma görüldü bıraktı. Hala da cevap vermedi. Ya normalde ilişkimiz güzel onunla mutluyum bana zaman ayırıyor ilgi gösteriyor ama işte bu hareketi benim kafamı çok karıştiriyor. Ne yapmalıyım

Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar geçen gün ayrıldım engelledim her yerden arkadaşlarımdan ulaşmaya çalıştı bende engeli kaldırdım WP durumunu falan baş harfim yapmış 😂 sonra çağırdı oturduk konuştuk hoşuma gitmiyor dedim bence bu konular ayrılık sebebi değil dedi kalktım tam gidiyordum ki artık yapmıcam dedi dikkat edicem falan dedi ve şu an her şey yolunda teşekkürler yorumlarınız için
Bir erkek seninle ciddi düşünüyorum, değer veriyorum dedigi kiz için sosyal medyasindaki kızları neden silmez sizce ne yapmalıyım?