ya şu erkeklerin sosyal medyada kızları takip etmelerine gıcık oluyorum neden takip ediyorsunuz
Cevabın nedir?
+1 yılBende şunu anlamıyorum. Takip etmesinin sana ne tür zararı var? Taciz yok hakaret yoksa gayet düzgün bir insansa ne tür zararı olabilir? Şahsen ben asla öyle şeylerle uğraşmam. Ancak belkide yalnız ve kız arkadaşının olmasını istediği için olamaz mı? İyi niyetli olamaz mı?
03 Yorumla- +1 yıl
Pardon. Sen öyle diyorsan öyledir. Sen birşey diyorsan kesin doğrudur.
En İyi Cevaplar
+1 yılben etmiyorum.
Kendini b*k sanan insanlardan uzak dur derim.03 Yorumla- +1 yıl
şimarıklık ego bunlar kızlar içinde geçerli karşındaki insan demekki öyle biri eğer kimse
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu konuda yalnız değilmişim benim sevgilimin facesi bende olduğu zamanlar o takipleri geri çekiyordum. Şimdide sayfa beğenmiş açık seçik sayfalar.
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBiz öyle diye diye inadına ediyorlar. Bende kızlarla konuşma dememe rağmen devam ediyor. Çünkü biliyor ki sinir oluyorum. Artık tutacağım kendimi birşey dememeye ćalışacagim belki devam etmez diye.
+1 yılSiz niye erkekleri takip ediyorsunuz? Belki tanıdığıdır akrabasıdır vs dir herşeyi niye bu kadar büyütüyosunuz hemcinslerim
05 Yorumla- +1 yıl
Cinsiyetçilik yapmayın be abi herkesi aynı kefeye niye koyuyorsunuz aklı kalbi fesat olan kızlar da var erkekler de var
- +1 yıl
Allah yardımcın olsun o zaman karşim ne diyim
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
22Cevap
Dilara arkadaşım sen de mi feministsin boşver o malları
01 Yorumla
+1 yılEtmelerinde ne gibi bir sakınca var? Cinsiyetinden dolayı deme. Her şey cinsiyet değil, önemli olan insanlık.
03 Yorumla- +1 yıl
Her erkeği aynı kefeye koymak çok saçma bir şey değil mi?
Burada takip ettiğim arkadaşlarım var. Onlar da beni takip ediyor. Nolmuş?
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. Ego tatmini ya da hormonlardan. Hic istagram kullanmam. Kafam rahat
00 Yorumla
+1 yılArkadasidir ya da ilginc paylasimlari dikkat cekmis olabilir. Hersey olabilir
00 Yorumla
+1 yılHarbiden haa tanımadığı insana bir insan neden istek göndermiş geçen biri anneme istek atmış puşt herif annem 60 yaşında halbuki
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılya bir s. git ya sordugunuz sorlarda mallk var siz hala malsnz
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılerkek arkadaşım vardı o kadar guzel kız varkı hangısı bırı takip edeyim diyodu gerçekten işleri zor
01 Yorumla
+1 yılgizli yap profili engelle. ha seni takip etmiyolarsa sıkıntın başka tabi
02 Yorumla- +1 yıl
ifşa et hangi sığırsa artık nediyem mahmut mu diyem
+1 yılGüzel gızlar var bacım mesela barbara takip edilmezmi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıldilara abazalar çok valla sendde hala orta okul gibi safsın
034 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılben abazayım demedim abazalar var dedim ayrıca kimseyide takip etmiyorum artı 15 yaşında degilsin 21 yaşındasın tıp okuyorsun çevreni tanımıyor musun
Cevap sahibi+1 yılizmirli olacaksın bide büüykşehirlisin nasıl tanımıyorsun
Cevap sahibi+1 yılannen baban ayrı degil miydi? izmirde annenle yaşıyordun sanki
Cevap sahibi+1 yıltamam karıştırdım ama iyi bir vesile oldu tanışmaya belkide helalim olursun
Cevap sahibi+1 yılne zmana istedeyim seni
Cevap sahibi+1 yılsen evlenmeyi kabul et köpegin olsun kaşıkçı elması
Cevap sahibi+1 yıltamam mesaj kutunu aç konuşalım koca bir elmaslı bir yüzük alıcam sözüm söz
Cevap sahibi+1 yılhelalen evlenelim diyorum asılmıyorum kaderimsin sen Allah karşıma çıkardı birbirimize hayırlı eş olalım diyorum kötümü
Cevap sahibi+1 yılyaşım 22 işim avukatlık olacak bu yıl inşallah hukuk yeni bitti
Cevap sahibi+1 yılsevgilin mi var cidden mi?
Cevap sahibi+1 yılciddiyim tabi gerisi özel konulara giriyor dmyi açsan konuşacam gerisi malum dmden konuşmak daha münasip olur herkesin içinde işimiz ismimiz memleketimiz konuşulmasın
Cevap sahibi+1 yıltamam sevgilin varsa zaten münasip olmaz konuşmak
Cevap sahibi+1 yıl5 yıl degil benim okudugum yerde hazırlık yok 4 yıl ilk yıl kazandım bu yıl bitti haziranda
Cevap sahibi+1 yılşimdi anlamadım ben sevgilin yok mu var mı anladığım kadarıyla yok ama gideyim diye dedin valla billa yalan atmadım hukuk mezunuyum dm açaydın gösterecektim ama bizi yalancı çıkardın sen
Cevap sahibi+1 yılo zaman zaten konuşmamız münasip olmaz
+1 yılNeden takip etmiyelim?
02 Yorumla- +1 yıl
Sevgilisi olan insana sulanacak kadar alçak bir hemcinsim yoktur diye umut ediyorum
+1 yılŞeftali seviyolardır belki
01 YorumlaBoş işten baska bişey değil
00 Yorumla
+1 yılBel altı düşün cevap orda
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 13,7b cevap paylaştı. Neden rahatsız oluyorsun hemşehrim.
00 Yorumlaseni etmiyorlar diye aglama hemen
02 Yorumla
+1 yılneden etmeyelom. seni. ne gerdi
065 Yorumla- +1 yıl
hadi beee bir sen
- +1 yıl
sayarsın bende sayarım kız ismi dolu
- +1 yıl
eee sonuç ona gel sevgilinmi sanki butun erkekler yok kimsenin hayatina kimse karisamaz 😂
- +1 yıl
sana kim. hakaret etme yetkisini verdi samimi. arkadasinmiyim ln kezo mal fln?
- +1 yıl
mal. mal. konusma. kim. ne boku. varsa yesin.
- +1 yıl
yuzunu gosterdigin birgun bakarım fakirm
- +1 yıl
ln kacir. fakir gel hadi
- +1 yıl
gel. özele. der
- +1 yıl
derdin ne ameleymis benim. amellerim var fakir veled ön yargını al yanıma. gel okeymi cirkin sey
- +1 yıl
ln fakir baş çavuşun duvara sürttügü dikleniyosun gel cozuyum seni cirkinsin bakmiyorlar kıskanma guzel kızları
- +1 yıl
ulan daha laflari dogru duzgun kullanamiyosun ilk okul. mezunu evde. kalmis. veled
- +1 yıl
her insan bir degil. bide sevgiline acıdım senin gibi paranoyak mal biriyle brraber
- +1 yıl
ulan got
- +1 yıl
illla agzimi. bozdurcan kafa. varmiki. sende
- +1 yıl
sieeenmi kafani 0.12 yas oyun parkinda bırakmissin evlad gitte al.
- +1 yıl
hadi eyvalh cahile laf anlatammam bb
- +1 yıl
zenginim en iyi bölümde okuyorum. sende evde. oturarak varosun kim. oldugu belli oluyor.
- +1 yıl
zaten neyse cahil. kardes bb
- +1 yıl
ogretmenmi hahahahah uln senin aldigin aylık benim haftaligim 😂
- +1 yıl
karakterimide bilmiyosun daha evlat
- +1 yıl
cevir gazı yanmasın ben cafe sahibiyim. senle para kapıstırmiycamm
- +1 yıl
ulan gel ozele hadi
- +1 yıl
insanmısınki sen ön yargın seni sıkıştırıyo
- +1 yıl
kırathanemi sandın mal cocuk neyse komik kızsın senden cok var vasat
- +1 yıl
ulan sacma kız daha beni tanımıyosun bile gereksiz
- +1 yıl
allah icin gel. bide telde yuzume. soyle ezik. konusman bile vasat kızım 2 kelimeyi bir araya getiremiyen bir veledsin
- +1 yıl
allah senin gibileri alsın ya gercekten bukadar bos gereksiz bir insan gormedimm dunyayi gezsem dolaşsam senin gibi bir. şıllıkla karşılasamam
- +1 yıl
ne malsın ya nick name bak mk dilra95 pehhh zeka seviyen nickname belli neyse evlad birgun insan olmayi ogrenirsin hadi eyvalh
- +1 yıl
bende seni verrim git kime verirsen ver 😂😂hakareti baslatan sensin
Erkekleri mi takip edelim
01 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Ne yapıcak erkekleri mi takip etsin
010 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 956 cevap paylaştı. Onlarda takibi kapatsınlar
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 31,8b cevap paylaştı. Niye seni takip etmediler mi
02 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 415 cevap paylaştı.
+1 yılsanane ya bizden allah allah
09 Yorumla- +1 yıl
basbaya ne hakla karisiyonki erkeklere
- +1 yıl
beni takip eden. olmadigi icin sorun degil hoslaniyoruzki ediyoruz
- +1 yıl
hayir. senin gibi agresiferden
- +1 yıl
o yuzden takip attim sindi
- +1 yıl
ciddiyim
Aşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı. Etmiyorum sen yeter ki iste 😂
00 YorumlaShshshjaajjajsjssj
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılTakip etmiyorum
02 Yorumla- +1 yıl
teşekkür ediyorum.
+1 yıletmiyorum..
00 Yorumla
+1 yılnedenn
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSanane bundan
01 Yorumlaaynen
00 Yorumla
Devamını Gör(15)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Ya şu erkeklerin sosyal medyada kızları takip etmelerine gıcık oluyorum neden takip ediyorsunuz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler