AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
isterdim o taraflar sexe ac oluyor evet biraz bakimsizlar ama vucutlari olagan ustu insanin aex yaptikca yapasi geliyor
Bunun içinmi isterdin yani?
evet
Daha önce Dominicli bir Latin sevgilim oldu ama din baskısı yüzünden yolları ayırmak zorunda kaldık. Zaman neyi gösterir bilemem kalp ve zeka uygunsa neden olmasın :)
İsterim tabi onlar insan değil mi. Irkçılığı sevmem.
Bende ırkçı değilim ırkçı insan çok
Süpersin.
severim olsun isterim arkadaş dost güzel olur
iki tane oldu çaktım sekste iyiler diğer durumlarda gamsızlar
İğrençsin.
niye lan
evcilik mi oynayacaktım senin gibi büyüyemeyen bebe
Evet Çok kötüsün oldumu
Kötüyüm tabi, sen bana değil zenciye bakarsan bende zencininkileri sıraya dizerim 🤣 big white bebeğim
Sana baktığımı rüyanda görürsün zaten, konuşman bile kötü. Hadi güle güle yazma bidaha.
Hahahaha o iş geçti artık loka bumbum
İstediğini istediğine yap buraya niye yazıyorsun?
konu açıyorsun özeline yazmıyorum fark edersen, 🤣
Nijeryalı flörtüm oldu
Bende istiyorum
Yattinmi
@1Yalnizadammm canım saçma konuşma
@1Yalnizadammm yok sadece sarıldık
Afrikalı ama nereli,
Sek istersin boru uzun ben istemem kalbî vurgun
Türkçe konuş kanka
Ben az biliyor Türkçe anladı sem
isterim çok seksiler
Büyük sevdası var sanirim
sizden daha güçlüler diye kıskanma
aslaaa
Neden
beğenmem hiçbirini.
Siyahiler diyeyse ırkçılık bu kimse nasıl doğabileceğini bilemez
arapları da aynı derece seviyor musun gizli?
Arapları sevmiyorum ama dış görünüşleri yüzünden değil.
aa kültürel ırkçı mısın. ayıp ayıp 😂😂😂 bana gelirsek evet ırkçılıksa ırkçıyım. (şu ırkçılık kelimesini dilinize baya baya dolamanızdan da ayrı gına geldi) sonuç olarak zencilerin beğenilecek bir dış görnüşü olduğunu düşünmüyorum.
Neyse bende doğruyu söylemek gerekirse araplarıda beğeniyorum
yani zenci seviyorsan arapları da sev zaten. ikisi de afrikalı
Araplar ve afrikalılar aynı mı? Ve zenci ırkçı bir kavram siyahi diyeceksin ona.
zenci diyorum ben. sen mi belirleyecen ne diyeceğimizi. araplar da afrika kıtasındandır, bari bunu bilin. ve evet zencilere de zenci denir. negro yani.
Kırıcı bir durumdasın bu üzücü, ve araplar siyahi değil esmerler sende bunu bilsen keşke. Afrika kıtasında olabilirler bu onları siyahi yapmaz. Keşke dünyaya siyahi olarak gelseymişsin senlede dalga geçselermiş.
araplara zenci demedim, afrikalı dedim. nerde zenci ya da senin tanımınla siyahi demişim. yahu sizin yaşlar kaç? biri alman kadına sırf afrikada doğdu diye melez der, diğer arapların afrikalı olduğundan birhaberdir. çürüdüm yeminle. 12 yaşında mısınız nedir bu kafa
18 yaşındayım, ve ırkçılığa karşıyım insanların artık siyahi kişilere ırkçılık yapması sinirimi bozuyor.
çocuksun daha. senle muhatap olmak hata.
vayyy canına
Kadin olursa olabilir nedeni seni ilgilrndirmez
İsterim tabi
Beyaz Afrikalılar var efsane bi şey
O nasıl oluyor
En yakın örneği charlize Theron o da Afrikalı
Avrupalı onlar 😂
Pardon da nerden Avrupalı
charlize bir Alman bu bir. İkincisi afrikalıdan beyaz olmaz. o beyazlar oraya yerleşmiş avrupalılar. gerçekten afrika çoğrafyasından bu tipde insan çıkabileceğini düşünecek kadar nasıl bilgisiz kalabilrsnz anlamıyorum.
Okuduğun şeyi iyi okuyup anlamamışsın demek ki çocuk adam dünya üzerinde milyonlarca melez ırk var bu kadın da Afrika kökenli Amerikalı illa bi şeye laf atıp tezi kurutma düşüncen varsa iyice araştırmanı öneririm ki bu yaptığın aşırı saçma😁
@fatoşşistt kadın güney afrikalı yalnız noldu sevemedinmi afrikalı biri güzel çıkınca?
kadın Almannnnnnnnnnnnn!!! sen şimdi afikada doğup, amerika pasaportu alsaydın melez mi olacaktın. yahu kimlerle konuşuyorum bende. kafaya bak.
neye dayanarak Alman bana bi söyle yanlış biliyorsam öğrenmiş olurum
www.beyazperde.com/.../
Ona göre Al Pacino da sivaslı olabilir
neye dayanarak diyor ya 😂😂 kadın Alman diyorum, ailesi almann. Almanyadan göç etmiş Afrikaya aile. Diğer beyaz Afrikalılar da yine Avrupanı çeşitli yerlerinden göç etmişler Afrikaya. Hani senin Türkiyeden Avrupaya giden gurbetçilerin var ya o misal. şaka gibisniz yeminle 😂😂😂
Çok komiksin ya gugılı açıp Afrikalılarla Avrupalıların birleşmesini okuyup gelip burada ahkam kesiyorsun
yahu sizin yaşları kesin 15/16 bu kadar da olmaz be. Afrikadan beyaz çıkabileceğine inanıyorlar. Çoğrafya bilgisi bu kadar sıfır olmak için orta okul bile okumamış olmak lazım.
Puauahaha lise terk biri mi söylüyo bana okumamış diye
www.haberler.com/charlize-theron/biyografisi/
Dedi ve ağlayarak gitti ufaklık
yalnız bunun annesi alman babası da Fransız
o zaman Afrikalı olmuyor ve koyu ten baskın gendir
@EresUnBebé bende baktım doğru kadın güney afrikalı değil orada doğmuş sadece
Fransız sömürgesi
Hayırrrr
Neden?
Kendi kültürümden olan biriyle anlaşabilirim çünkğ
Buyk sevdası var
Olmam igrenirim
😭😭
Neden kanka onlarda sana bayılıyordu
@bilmemkacinciuyelik afrikalımısın öyleysen takma kafana ırkçı bunlar
@bilmemkacinciuyelik ırkçılıkla alakası yok ben beyaz seviyorum oda alalhin kulu sonuçta belki benden daha ustunsunuz onu Allah bilir ama ilişkide onu öpüp yalamam
İğrenirim diyen birisin bu arada
Evet igrenirim diye düşünüyorum ama belki de olmaz ben ilişki sırasında dedim
Arkadaşlar ırkçılık ya da aşağılama anlamında demedin sadece cinsel ilişki sırasında oral yaparken yligrebirim diye düşünüyorum o un dışında igrenmem