Seni türk erkeği mi yoksa bunlar mı diye iki seçenek arasında bıraksam turk erkeğini seçersin diye tahmin ediyorum bu yüzden bu soruyu sormuyorumm djjdjdjxkkx genelde italyan ve İspanyol erkeklerini çekici buluyor zannederdim türk kızları ama sen biraz beni şaşırttin
Çok acımasızsın demicem çünkü değilsin tam aksine onlar bizden daha çirkin jdjdjdjdkdk attığım fotolara baksana neresi yakışıklı bunların bence hepsi de tipsizzzzz biz Türk erkekleri bunlara bin çekeriz
Kızlar Ne Diyor
Bence çok tatlılar slzölxözödmx
Şaka mı bu yoksa gerçek mi söylüyorsun
Jxjxjxjx
Ciddiyim
Bu soruda paylaştığım 3 fotodaki erkeklerle de sevgili olur ya da evlenir miydin bu fotolardaki erkekler yakışıklı mı sence
Evet
Seni türk erkeği mi yoksa bunlar mı diye iki seçenek arasında bıraksam turk erkeğini seçersin diye tahmin ediyorum bu yüzden
bu soruyu sormuyorumm djjdjdjxkkx genelde italyan ve İspanyol erkeklerini çekici buluyor zannederdim türk kızları ama sen biraz beni şaşırttin
Tüm erkekler çekicidir lssçdlspdösl
Ama siyahiler ayrı bi tatlı geliyor
Siyahilerin sana tatlı gelen tarafi tam olarak ne onu anlamadım biz Türk erkekleride tatlıyız hem onlardan ne eksikliğimiz var 😏
Tipiniz eksik hahahah çok kötüyüm
Çok acımasızsın demicem çünkü değilsin tam aksine onlar bizden daha çirkin jdjdjdjdkdk attığım fotolara baksana neresi yakışıklı bunların bence hepsi de tipsizzzzz biz Türk erkekleri bunlara bin çekeriz
Allah allah bi de seni görelim
Dm den yazdım
Tamam
He nedense samimi geliyorlar
Fiziksel yani dış görünüş olarak sence çekiciler mi
Sevgilim var siyahi olsaydı yine onu isterdim.
Ne dediğini tam olarak anlayamadım sevgilin var ve bu sevgilin siyahi mi
Hayır değil ama siyahi olsada onunla olurdum demek istedim
Peki farzet ki o insanla yani şuanki sevgilinle hic karşılaşmadın aşk hayatında kimse yok bu erkeklerle sevgili olur musun
Ben ırkçı biri değilim olurdum
Bu fotodakiler sence yakışıkli mı en çok hangisi yakışıkli ve bunlardan hangisiyle sevgili olurdun diye sorsam
Bilmiyorum o gözle bakamam onlara