Hayır istemezdim çünkü ileride örf adet gelenek çatışması olur oyuzden kendi kültürümde kendi dinimde olmasi hem benim için hem ailem için daha uygun olucaktir dil , din , ırk ayrımı evlilikte kültürel çatışmaya sebep olur
Bence de örf ve gelenekler önemli. Bu konular göz ardı edilince aile içinde sorunlar çıkabiliyor ve bu da ister istemez ilişkiyi olumsuz etkileyebiliyor. O yüzden baştan bunları düşünerek ilerlemek daha sağlıklı. ( Kendi görüşüm olarak ben olurdum büyük ihtimalle, ama tabiki örf ve adetlerimiz sıkıntı yatabilir dediğiniz gibi )
Saygı duyarım 🙋 Tabiki tercih meselesi diyelim herkesin bu konudaki düşüncesi farklı olabilir ama ben istemezdim şahsen uyum aile içinde çok önemli bir etken oluyor
Günaydın, güne güzel bir soru ile giriş olmuş 😌☕️ Bence aşkın ırkı, dili, rengi yok. Bana karakteri iyi geldikten, saygı ve sevgi oldukça gerisi literal olarak hikâye 💕 Farklı kültür de ekstra güzellik katar, beraber öğrenirsin, keşfedersin, çok tatlı olmaz mı? 🧡 Senin için önemli olan ne, dış görünüş mü, kafa uyumu mu? 😌