@Amaris2468 Lütfen yanlış anlama fakat her türlü lazlar çekilmesi zor ve sivri dilli ayrıca içten pazarlıklı fakat kolay kontrol edilebilir oluyorlar. Kürtler ise içlerinde ufak da olsa siyasi olarak ters düşüncelere sahip olabiliyorlar. ikisi bir aradaysa KAAAAÇ
Ahajasj seni anlıyorum aynı düşünceler ilk başta bende de oldu ne kadar ayrık yok falan desekte kürtlerin genelinin düşünce yapısı farklı olabiliyor ama benim ki tam milliyetçi siyasi olarak aynı düşüncedeyiz atatürkçüyüz artı milliyetçiyiz çok şükür laz özelliği olarakta sivri dilli olabilir genel olarak sert bi mizacı var ama bana asla öyle değil gayet bebek gibi oluyor yanımda anlaşabiliyoruz 🥰
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Ben ne desem tersi oluyor o yuzden bir sey demicem
Buna biz karar veremeyiz ki, gönül severse kwrsi koyamayiz
Kürt olan ben kendimle gurur duyuyorum 😎
Bizden nefret eden çok 🤣😂
Aynen 😎
O yüzden mi heryerde karşıma çıkıp laf etmeden bir yerlerin rahat etmiyor 😂🤣
Hı hı Aynen 😂
Senin türk kızların da Kürt erkeklere aşık oluyor 😂
Ayyy sen ortada mı kaldın 😂
Umrumda mı ki 😂
Koymadılar diye adam olmuyor muyuz 😂
İsteyen istediğine kendini satar Kürt olur türk olur ben yapmadıktan sonra umrumda değil 😂😂😎😎
Tamam
😂😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣🤣
Kızma lan 😂
Sende gel 😂
Bekliyorum 😂
Tamam 😂
Çok eğlenceli birisin 😂
Son gülen iyi güler by by
Yooo 😂
Neden ağlasınlar 😂🤣
Afrika demeyin koku geldi burnuma mk
aynne metroda özellikle
Ermeni Kürt Arap ve zenciyle olmaz lazları severim ama anlaşamıyorum çok sinirliler en son ki flörtüm lazdı Trabzonlu o yüzden laz da istemem
Zenciyle birlikte olmam. Potansiyel AIDS mklarım.
Zenci ve arapla olmam
Allah korusun
Ermeni ve Kürt?
Nedeeen shsgs
Türk hariç Ortadoğu ırklarının hiçbiriyle.
Irk ayrımı yapandan olamaz
saydıklarının hepsi
Hepsi aynı insan
Türk harici maalesef...
Sadece Türkle olurum yani yanlış olmasın
Helal milliyetçi kız 😎
arap
Araplarla olmam
Arap kürt ermeni afrikalı
parasiz
Kesinlikle Kürt ve Laz
Şansıma benimki hem kürt hem laz 🥲
@Amaris2468 Lütfen yanlış anlama fakat her türlü lazlar çekilmesi zor ve sivri dilli ayrıca içten pazarlıklı fakat kolay kontrol edilebilir oluyorlar. Kürtler ise içlerinde ufak da olsa siyasi olarak ters düşüncelere sahip olabiliyorlar. ikisi bir aradaysa KAAAAÇ
Ahajasj seni anlıyorum aynı düşünceler ilk başta bende de oldu ne kadar ayrık yok falan desekte kürtlerin genelinin düşünce yapısı farklı olabiliyor ama benim ki tam milliyetçi siyasi olarak aynı düşüncedeyiz atatürkçüyüz artı milliyetçiyiz çok şükür laz özelliği olarakta sivri dilli olabilir genel olarak sert bi mizacı var ama bana asla öyle değil gayet bebek gibi oluyor yanımda anlaşabiliyoruz 🥰
Ben çoğu ırkı sevmiyom Türk varken zaten diğer ırklar benden uzak Allah'a yakın olsun
Ermeni
türk harici olmam
Yahudi kürt konyalı
Konyalı erkekler hoş ama xd