İlişkileri bitmişti 1 ay sonrasında sevgili olduk görüşmeyeceğinden emindim. Aramız bozukken onla bir kac defa görüşmüş. Affetmeli miyim?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yıl"Aramız bozukken" sözünden anladığım kadarı ile ayrılmamışsınız. Yanii senden ayrılmadan eski sevgilisi ile görüşmüş. Bi çeşit aldatma bu. Bana kalırsa affetmen saçma olur. Bir sonraki tartışmanızda yine aynısını yapmayacağının garantisini kim verebilir? Hiçkimse. Veya evlendiğiniz zaman da bir tartışmada başkasının yanına gitmeyeceğinden emin misiniz? Bence hayır. İlla ki kavgalar, tartışmalar olacak. Kimsenin kavgasız, gürültüsüz, tartışmasız ilişki sürdürdüğünü düşünmüyorum. Herkes tartışmalar yaşıyor, önemli olan bu tartışmalardan sonra ne olduğu. Birisi susar, birisi arkadaşlarına içini döker, birisi spor yapar-koşar, birisi karşı cins ile kafa dağıtır. Bence son kısım sizin sevgiliniz. Ben insanların değişebileceğini düşünmüyorum pek. Eski sevgilisiyle tekrardan görüşmesi sizi mutlu edemez değil mi? Evet mutlu edemez. Ve bunu bilmemesi için aklının olmaması gerekir. Sizi üzeceğini tahmin edemiyor muydu? Ediyordu. E o zaman? Gerisi size kalmış. Umarım sizin için en doğru kararı verirsiniz. Mutluluklar sizinle olsun ♡
03 Yorumla
Soran+1 yılDoğru söylüyorsun. Ama şu var evet aramız bozuktu ama ben her ara bozukluğunda öfkemi kontrol edemediğim için blöf manasında konuyu ayrılığa götürüyordum. Oda ciddiye aldı sanırım en son zaten kim olsa ciddiye alır anlayacağin öfke ile karar verdiğim için onu yanlışa itmiş olabilirimm.
- +1 yıl
Evet sizin ayrılık blöfü yapmanız olmamış fakat gerçekten çok aşık olsa ve ikinizin ayrıldığını sandı ise hemen eski sevgilisinin yanına koşması olmamış. Sanki unutamamış onu ve bu anı kollamış gibi geldi bana açıkçası. Gerçekten aşık ise bi durur, bekler. Hemen eski sevgilisinin yanınds soluğu almaz. Hiç olmazsa aradan birkaç ay geçmesini beklemesi lazımdı.
Soran+1 yılHaklısınız
En İyi Cevaplar
+1 yılBen olsam affetmezdim çünkü ayrılmak ayrı aramızın bozulması ve küsmek ayrı. Her küsmede böyle mi yapacak? Ayrıca kafasında onu bitiremediyse benimle ne işi var? Ben affetmezdim. Herkesin ilişkisi farklı dinamikte ilerliyor sana illa affetme diyemem ama sen affetsem mi diye düşünürken o güvenini kazanmak için çabalıyor mu bu da önemli. Hemen ayrılır ayrılmaz 1 ay sonra ilişki yapmak da bana mantıklı gelmiyor açıkçası. Bu ilişki tartışmaya kadar harika ilerlemiş olsa bile başlama zemini bile sağlam değil bence ama yine de bilemem anlattığın kadarıyla kendi fikrimle yorumluyorum.
00 Yorumla
+1 yılOnun için bir yara bandısın. Ne bekliyordun ki? Her fırsatta onunla konuşmasa bile aklına geleceğinden emin olabilirsin. İlişkisi 1 ay önce bitmiş biriyle ilişki yaşarken bunu biliyor olmalıydın. Affetme konusuna gelirsek de asla affetme.
01 Yorumla
Soran+1 yılÖnemli biri değil onun için bunu çok iyi biliyorum ve yakınen biliyorum herşeyi. Aramız bozuktu ve ben ayrıldım hatta bunu defalarca tekrarladim ve sanirim böyle yaparak onu ben itmiş oldum. Sonuçta gelen gideni aratır diye bir laf var ben bunu kendim sağlamış olabilirim.. her şey tıkırındayken gitseydi zaten bu soruyu sormazdım bile ama benim payım var bu işte bence
- Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılSeni sevse idi zaten bekler ve başkası ile görüşmez idi. Affetme tabi ki de bir başkasında da yatar. Böyle birisine yol vermeli ve affetmemeli. Niye affedeceksin? Bir daha yapsın diye mi?
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
77
Cevap
73Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 65,5b cevap paylaştı. Hayır affetme affetmemelisin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 265,9b cevap paylaştı.
u +1 yılSonuçta aranız bozuktu.
00 Yorumla Bence görüşme eğer sana gerçekten samimi hisler beslediyse sadık kalırdı en azından bekleme süreci vardır bittiğine emin olana kadar ama sizin araniz bozulmuş ve açık kapı ihtimali var ve bu böyle sürer seninle arası bozukken ruhundaki boşlukları doldurmak için gidip başkalarıyla görüşme teşebbüsünde bulunacak hayır bu doğru değil.. sen ayaklarını yere sağlam bas ve bunu kabullenmeyecegini bilsin, olacağı varsa bile bunu bilip hareket etmeli 🙏🏻
02 Yorumla
Soran+1 yılCansin
- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılYa bak suç sendede var akıl var mantık var ayrılip 1 ay sonra seninle tanısıp flort edip sevgili olan birinden bahsediyorsun ya bu adamda ne beklenir ki nasıl guveniyorsun yeni ayrilmis daha bir ay cok kısa bir sure 1 yıl olsa bile ben bir duşünurum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAffet veya affetme demek bence bize düşmez. Sadece şunu kendine sor, bu kişi eski sevgilisini unutamadığı için mi onunla görüştü? Ki eğer böyleyse barışsan dahi boşuna barışmış olacaksın. O tarafa açık bir kapı bırakılmış. Bunu net öğrenmen ve kendi içinde sindirmen gerekir. Ondan sonra da affedip affetmeyeceğine karar verirsin.
11 Yorumla
Soran+1 yılDoğru teşekkurler
+1 yılÜstelik "bir kaç" defa buluştuğunu söylüyorsun affetmen buna razı olduğun anlamına gelir her aranız bozulduğunda çözüm odaklı olmak varken başkasının kollarına gidiyorsa boş ver yol ver gitsin böylesi umrunda bile olmasın
01 Yorumla
Soran+1 yılAslinda bende böyle düşünüyorum
Gizli Üye(25-29)+1 yılIlişkisi yeni biten tam üzerinden 1 ay geçmiş biriyle sevgilim olmuştum. Tabi bunu sonra öğrendim. En başta bilsem kabul etmezdim.
Neyse bu karaktersiz insan evladı bana hayatımın en büyük acılarını yaşatan kişi oldu..
Aklın varsa bu insanı hayatından tamamen çıkar. Bas tekmeyi bu da aynı cinsten
00 Yorumla
+1 yıl1 ay mevzusu çok sıkıntı. Kısa sürede yeni ilişkiye başlanması sevgiyi sorgulatıyor ki seni sevmediği açık. Ne demek eski sevgilisiyle görüşmüş? Bitirememiş çünkü. Ayrıl yoluna bak. Asla onu dinleme.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Bu durumda Birini affetmek ilki sefer iyi olmadı gel bir daha beni aldat demektir. Bu birinci affetmeme sebebi. İkinci sebep sen eski sevgilinle gorusseydin o seni affedermiydi.
Affetme02 Yorumla
Soran+1 yılAma ya kız yalan söylüyorsa olabilirmi
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Sende aynı şeyi yap sonra dön bakalım, o aynı tepkiyi verip kabul edebilecekmi, asla eskisi gibi olmaz zor bayağı
12 Yorumla
Soran+1 yılYapayım mı sizce?
Asla affetme bir daha yapar bir kez yapan hep yapar bu yaptığı çok büyük karaktersizlik ve sana saygısi yok demek
11 Yorumla
Soran+1 yılO kadar haklısın kii :)
Aranızın Bozulma Sevebi Neydi? Eğer Eski Sevgilisine Gittiyse Bırak Gitsin Ve Afetmeni Önermem Böyle Her Aran Bozulduğunda Eski Sevgilisinemi Gidecek Bu Çok Yanlış bir şey Bence
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılAramız bozukken dediğinin içeriğini bilmek lazım. İlişkimiz bitti demişseniz görüşebilir. Bittiğinin adı konmamışsa hesap sorma hakkın vardır
01 Yorumla
Soran+1 yılBen her tartışmada ayrılmak istediğimi dile getiriyordum ama sinirdendi hep yani hala çok seviyordum onu gerçekten niyetim ayrılmak değildi hiç bir zaman. Zaten en fazla 1 hafta konuşmadığımız gün oldu ondan öncekilerde en geç 1.2 gün sonra tekrar barışıyorduk. Bu arada gitmiştir büyük ihtimal
+1 yılHayır tabiki. Aldatmış hemde aklı eskide kalmış affı olur mu hiç..
13 Yorumla
Soran+1 yılAslında ben sürekli konuyu en ufak tartışmada ayrılığa götürüyordum. Oda bu esnada hani gelen gideni aratır lafından yola çıkarak bilinçsiz davranmış olabilir mi?
- +1 yıl
Saçmalama ya. Sen öyle diyince başı döndü bilincini kaybedip yanlışlıkla eskiyi aradı o da tedaviye mi geldi? Tamamen masumca? Yol ver gitsin peşinde kopek olsun
Soran+1 yılÇok haklisin teşekkürler ❤
+1 yılBence hayır ama biraz ne konuştuklarına bağlı aslında seni söylediyse ayrı kendileri hakkında görüştülerse ayrı
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılHayır afetme ne demek eski sevgilisiyle görüşüyor aklı onda kalmış ki görüşüyor aklın varsa afetmezdim bence yaptığı bildiğin sacmalak
00 Yorumla Affetmiş gibi yap. Onu buluşmaya çağır bir yere ve başkasıyla öpüş. O zaman yaptığını anlar ve mors olurrrr
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 424 cevap paylaştı. Bence etmeden iyi olur kendine başka birini bul hatta. Çünkü sen eminken görüşmüş adam demek ki başka durumlarda da görüşmeyi sürdürecektir.
00 YorumlaNe tür görüşmeler olmuş be amaçla görüşülmüş. Ayrılıp 1 ay içinde yenj sevgilisi yapıyorsa zaten normal bir tip de değil demek ki
00 Yorumla
+1 yılBence affetme.
Aranız bozuk olduğu zaman, üzülmesi gerekir iken kendine teselli maiyetinde meşgul etmenin yoluna düşmüş.
00 YorumlaO çocuğun sana karşı sevgisi yok. Seven insan ölü gibidir bırak eski sevgiliyi kendisine bile tahammül edemez
00 Yorumla
+1 yılOnla görüşmek için senle arayı bozmuş zaten. Bence sen aradan çekil kavuşşsunlar.
02 Yorumla
Soran+1 yılBen ayrıldım bu arada :)
- +1 yıl
tamam ozaman kavuşmuştur çoktan onlar. Arada olan sana olacaktı kurtulmuşsun ciddi söylüyorum.
+1 yılAffette enayi ne diye sorduklarında bu soruyu göstereyim
010 Yorumla
Soran+1 yılAma sevgisinden emindim ve bende cok seviyordum..
- +1 yıl
Soruyu sorman bile sal4kça bir şeyken bence zorlama
Soran+1 yılSevgi nedir bilirmisin?
- +1 yıl
Mantık nedir bilir misin?
Sevgim mantığımın önüne geçemez benim, aklımı başımdan alamaz. Sen şu an anlamazsın beni de geçmişe baktığında sonradan haklıydı dersin
Soran+1 yılHaklısın aslında
- +1 yıl
haklıyım tabii, azcık dur ve düşün lütfen
Soran+1 yılAslında kafamdakiler net affetmemem lazim biliyorum. Fakat kalbim öyle demiyor ona seve seve güvenmiştim şimdiyse bir hayal kırıklığı olduğunu kabullenmek zor geliyor.
- +1 yıl
Kendi kendine bunun bir apt4llık olduğunu kabul ettirmişsin de uygulayamıyorsun sadece. Azcık durup düşüneceksin o kadar.
Her seninle tartıştığında başkasına gidecekse seni çok üzerler
Soran+1 yılTamam profesör
- +1 yıl
öyleyimdir
+1 yılAffetme her aranız bozuk olduğun da tekrar yapmayacağının garantisi yok
00 Yorumla
+1 yılHayır affetme bence her ayrıldığınızda gider artık hatta şu an bile konuşuyor olabilir ki.
00 Yorumla
+1 yılBunu sorman bile gereksiz. Tabi ki tüm iletişimini kes. Aklında hala eskisi var belli.
00 Yorumla
+1 yılSevgilim deme bence o hala diğerinin sevgilisi.
00 Yorumla
+1 yılayrılmamışsınız aranız bozukmuş. yaptığı aldatmadır net şekilde
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılHak etmişsin boş bırakmışsın o yüzden suçlu değil affet
00 Yorumla
+1 yılboyle birine hala sevgilim diyebiliyorsan suc sende tatlim
00 YorumlaAffetme, her aranız bozuk olduğunda soluğu başkasıyla kendini teselli etmekte bulur.
00 Yorumla
+1 yılAffetme tabi hatta ayril da diğerini unutamamış ki onunla konuşuyor
00 YorumlaSevgililik evlilik değil sonuçta sana niye bağlı kalsın ki ve sen ona neden bağlı kalasın çok saçma
00 Yorumla
+1 yılKesinlikle hayır o hiç bir zaman sana ait olmamış ve olmayacakta
00 Yorumla
+1 yılHer aranız bozuk olduğunda biriyle görüşecekse işin zor.
00 YorumlaBunlar hayatından çıkarman için evrenin mesajları. Affetme
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 32,8b cevap paylaştı. hayır affetme hemen eskisine dönmüşse aklı ondadır hala
00 Yorumla
+1 yıl1 ay sonra seninle olduysa ona dair bir şeyleri bitiremeden seni hayatına almıştır muhtemelen. sen yokken de ona gitmesi bir nevi teselli ihtiyacı. bence affetme 😊 sana sadık birisi olsaydı sen yokken bile sana sadık kalırdı.
00 YorumlaAffedilmez ama çok iyi tanıyıp güveniyorum dersen o başka amacini iyiye yorabiliyorsan affet tabi ama ayrıldıktan iki gün sonra ona döner yani onuda belirtmek gerek teşekkürlerss
02 Yorumla
Soran+1 yılOna dönmesinin sebebi ben ondan ayrildiğim yol verdiğim için diğerini elde tutmaktı canım. Yani bana olan öfkesinden. her şey yolunda giderken yapsaydı zaten bu soruyi sormazdım fakat benimde payım var çünkü biri iter biri gider... teşekkürlerssss
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu ne hız aw nerden buluyorlar hemen sevgili felan aklım almıyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılaffetme bunu yapan neler yapmaz ki sana o kadarını söyliyim
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 17b cevap paylaştı.
+1 yılAynen affet bu defada yatsın
00 Yorumla
+1 yılŞahsi kanaatim, affedilecek bir hareket olmadığı yönünde, aksine tek kalemde silinecek bir hareket.
06 Yorumla
Soran+1 yılAma ben her tartışmayı ayriliğa götürüp nokta koymaya çalışıyordum belki de onu çok kırdım veya gururunu kırdım bu davranışımla. Oda egosunu tatmin etmek için onunla gorusmus olabilirmi?
- +1 yıl
Her ne olursa olsun insan kendisine bunu yakıştırmadığı için yapmamalı. Gururunu kırmış olsan bile bu yaptığı hareketi doğru çıkarmaz.
Soran+1 yılHaklisin
- +1 yıl
Yani. O yüzden hiç canını sıkma sen ferah ol. İçi içini kemirmesi gereken o.
Soran+1 yılSağol 🙏🏼
- +1 yıl
Rica ederim gizemli limon.
+1 yılone empati kurmasini söyle ve karari onun vicdanina birak
Ben aynisini yapsaydim sen affeder miydin diye bi sor00 Yorumla
+1 yılSana olan sevgisi güçlü olsaydı ona geri dönmezdi ama o kadar çok sevmiyor demekki, yaşanışan herşeyi silmiş atmış.
00 YorumlaAffetme demekki sen onun için yarabandısın ilk boşlukta geri döndüğüne göre
05 Yorumla
Soran+1 yılHayır asla öyle bir mesele değil. Ben onun özgüvenini yerli yersiz epey sarstım. Hep ayrılığa götürdüm konuyu her tartışmada.
Soran+1 yılEvet sonradan farkettim. Peki simdi ne yapmalıyım sence
Soran+1 yılTamamdır o zaman haklisin biraz kaybetme korkusunu yaşatmak lazim.. ;) sağol
Huylu huyundan vazgeçmez affetme bas kıçına tekmeyi
01 Yorumla
Soran+1 yılYapıcamm
Ben affetmezdim. Ne öyle. Sadakat yoksa bende yokum
00 Yorumla
+1 yılAsla aklı. orada kalmış demekki görüşmüş iğrenç bu erkeklerin çoğu
00 Yorumla
+1 yılAffette baristiginiz zamanda gorusmeye devam etsin
00 Yorumla
+1 yılsacmalama kesinlikle hayır bı kere yapan bidaha yapar ve üzülen sen olursun tecrübeyle sabit
00 Yorumla
+1 yılBence affetme demekki onu unutmamış ki ona gitmissss
00 Yorumlahayır tabı kı oyyle sey olur mu bumerang gıbı o olmazsa sen sen olmazsa o
00 Yorumla
+1 yılBence affetme affedilecek bişey değil o döner dolaşır o kıza döner
00 YorumlaTabii ki hayır demekki senleyken aklında o varmış ve en küçük fırsatta hemen onunla buluşmuş
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,4b cevap paylaştı. Yaşadıkları şey önemli
03 Yorumla
Soran+1 yılO kadarini bilmiyorum
Soran+1 yılNeden
kızım sakınn haa sakın affetme o iti
10 Yorumla
+1 yılÇok affedilecek gibi durmuyor
10 Yorumla
+1 yılAffetme tabiki , bi defa yapan yine yapar
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 23,2b cevap paylaştı.
+1 yılAffet affet…. Delisiniz yeminle
00 Yorumla - Devamını Gör (90)
Devamını Gör(135)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Sevgilim aramız bozukken eski sevgilisiyle görüşmüş, affetmeli miyim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım