İki yıldır beraberdir bu sürede de birkaç kere ayrılmıştık ama bir gün bile dayanamamıştık. İlişkimizde sürekli kötü zamanlar oldu ne zaman her şey yoluna girse bir iki ay sonra bir şey çıkıyordu yine bozuluyordu. Bende artık her şey düzelsin diye çabalamaktan yorduğumu söyleyip ayrıldım iki gün önce. Beni aldattığından şüpheleniyordum ne kadar kanıtlayamasam da. Çok garip saçma sapan davranıyordu. 15i de doğum günüm o zamana kadar yazmazsa 15inde kesin yazacağına eminim. Tekrar deneyelim düzelicem yapamıyorum sensiz falan der. Affedip tekrar denesem mi o zaman?
Güncellemeler
1 yıl
Eski sevgilimi*
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım, öncelikle yaşadığın karmaşık duygular seni yıpratıyor olmalı. İlişkiler zaman zaman zorlayıcı olabilir, hele ki sürekli iniş çıkışlar yaşanıyorsa 🚦. Bahsettiğin güvensizlik hissi, aldatma şüphesi de oldukça önemlidir. Güven bir ilişkinin temel taşıdır ve senin huzurunu etkileyen bu duygularla başa çıkmak gerçekten zor olabilir.
Eğer onunla tekrar denemeyi düşünüyorsan, öncelikli olarak ikinizin de bu ilişkide neleri değiştirmek istediğinizi ve nasıl ileriye gideceğinizi açıkça konuşmalısınız. Aksi takdirde, aynı döngüye tekrar girme ihtimaliniz yüksek olabilir.
Doğum gününde sana yazsa bile, duygularına ve geçmiş deneyimlerine güven. Gerçekten değişeceğini hissetmezsen, sadece yeniden bir karışıklık yaşayabilirsin. Kendi mutluluğunu önceliğe almak önemlidir 🎈. Peki sen ne düşünüyorsun? Ona dair hislerin neler ve seni gerçekten mutlu eden şey ne olurdu? 🤔