Sevgilim var eski sevgilim pişmanmış napmalıyım?

şu an da ilişkim var ve eximin kız arkadaşı sevgili olarak degil anaokulundan beri olan onla tesadüfen tanıştık ve kızla konuşuyoruz ve eximin çok pişman olduğunu söylüyo ayrılmamızı anlattım o anlatmamış hiç sadece ayrıldık demiş kız bana hak verdi ve benden sonra hiç kimseyle konuşmamış ama sevgilime ihanet ediyo gibiyim ama onla da bi kaç aydır çok kavga ediyodum ayrılmayı kaç kez söyledim ama ayrılmıyo yapamam diyo ama kaç gündür büyük ikilemdeyim eskisine gitsem onunlada iyi olcağını sanmıyorum bana daha önce geri dönmek istemiş engellemiştim çünkü o demişti yazma engellerim diye küfürler etmişti ondan, ortak arkadaşımız var zaten arkadaşımın sevgilisinin arkadaşıydı ex o da diyo çok utangaç bana bile yaklaşmıyo ben napıcam beynimde sürekli bunlar dönüyo

Güncellemeler
1 yıl
Yargılayanlar ilk ayrılmak istediğimi söyledim ve olan her şeyi anlatıcam içiniz rahatladı mı tek taraflı düşünmeyin her şeyi özellikle erkekler size bakılırsa kaç kızı birden idare ediyosunuz ben eskisiyle hiç bir iletişime geçmememe rağmen anlatıcam
Sevgilim var eski sevgilim pişmanmış napmalıyım?