İLİŞKİME DEVAM ETMELİ MİYİM? ELİMDEKİNİN KIYMETİNİ BİLİP DEVAM MI EDİYİM YOKSA YENİ BİR BAŞLANGIÇ MI YAPMALIYIM?

Ben 20 yaşında tıp 1. sınıfım. Ekimde biriyle tanıştım. Çekingen biriydi. Kızlarla konuşmazdı. Birkaç arkadaşı vardı onlarla takılırdı. Tanışmamız tesadüf oldu. Bir konu hakkında yardım istedim ve numaralaştık. Ben ondan çok etkilenmiştim. Nedenini bilmiyorum. Sonra o yardım istediğim konu için okul kantininde buluştuk ama mesafeliydi. Bende tamam dedim yapısı böyle. Sonra 3 gün sonra gece bana yazdı konu hakkında yardımcı olabildim mi diye bende evet dedim ve konuşmamız kısa sürdü. Bir hafta sonra hikayeme cevap verdi watsaptan ve bu şekilde konuşmamız başladı. Daha önce hiç kimseyle konuşmadığım kadar onunla konuştum. Hayatında kız arkadaşı bile yoktu ama bana yakındı. Özelini benimle paylaşırdı. Başta çok yazardı sonra ben ona daha çok yazdım. Yabancı uyrukluydu ve barınma hakkıyla ilgili sorunları vardı iki ay sürdü bu bizim konuşmamızı kesmeden, iki hafta öncesine kadar. Bu süreçte buluşuruz dedik ama canı sıkkındı. Okul, ev sorunlarını çözüyordu. İçki, sigara sevmezdi. Kendi tanışma partisine gitmemişti. Bana bizim tanışma partisine gitmek için teklifte bulundu ve ortam kalabalık içkili falan, arkadaşlarımızla beraber gidelim mi dedi. İçki kalabalık sigara sevmeyen insan bana teklif etti. Özetle 2.5 ay onunla konuşarak geçti buluşamasak da hep yazıştık. Onu görünce kalbim atıyordu, heyecandan ölüyordum. Mesaj atması, adımı söylemesi böyle hissetmeme yetiyordu. Aşk mıydı bilmiyorum ama sevdim. Benden iki yaş küçüktü.2.5 ay sonunda ben ona açıldım reddedti ve arkadaş kaldık. Ve ondan sonra iki flörtüm oldu ama onu unutamadım. Bu flörtlerde hızlı oldu ve yanlış kişilerleydi. Ona hislerim bitti ama acaba onunla olsam nasıl olurdu düşüncesi gitmedi. En son biri girdi hayatıma şu anki sevgilim. Yaşadığım her şeyi biliyor, beni çok seviyor, o kişi aklımdan çıktı. Sevgilim çok iyi, bir kere kavga etmedik. Onu seviyorum ama aşık değilim. O beni görünce kalbim sıkışıyor. Bana çok özel hissettiriyorsun diyor.3 aya yakındır sevgiliyiz. Annem, babamın yapmayacağı şeyleri yaptı. Cebindeki son parayla bile benim yaşadığım şehre dönünce iki kere yanıma geldi. Hayatımdan çıksan bile ben hep yanında olacam diyor. Çok güzel seviyor. Ama Son iki haftadır kafam karışık ve bugün ona bende aşık olmak istiyorum dedim. Üzüldü. Hemen böyle demedim bendeki değişikliği sordu bende sınavlar vs bıktım dedim.2.5 saat konuştuk. Onunla sarılmak, öpmek, yakınlaşmak beni asla rahatsız hissettirmiyor. Diğer iki flörümde rahatsız hissettim. Hayatımdaki insanla huzurluyum. Ama aşık olmak istiyorum yeniden sevmek, kalbimin çarpmasını istiyorum ama onu kaybetmek istemiyorum. Beni onun gibi seven bulamam diye. Ne yapmalıyım? Bu aralar iyi değilim ne istediğimi bilmiyorum. O yüzden Acele karar vermek istemiyorum. Kimseyi kırmak istemiyorum. Tekrar aşık olmayı istemek suç mu? Kötü biri miyim? Sevgilimleyken hep içimden geldiği gibiyim asla rol yapmadım.

İLİŞKİME DEVAM ETMELİ MİYİM? ELİMDEKİNİN KIYMETİNİ BİLİP DEVAM MI EDİYİM YOKSA YENİ BİR BAŞLANGIÇ MI YAPMALIYIM?