Aşk İlişkileri 4 Yıl önce biten ilişki, erkek hala aşık kalır mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Kız 2 yıl önce evlenmiş başkasıyla. Erkek hala seviyormudur 4 Yıl önce biten ilişki, erkek hala aşık kalır mı? Cevapla İlişki Soruları Sevgi Soruları Evlilik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
_Daphnee_ Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Keriz veya aptal değilse sevmiyordur. Aklı varsa sevmesin sjsj 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Demi yani başkasına gittiği an soğumalı direkt Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl O erkek napiyo şimdi çok sevmişse içten içe sevgi besliyor olabilir 1 5 Yorumla Soran +1 yıl Başkasına gittiği an bitmeli bence. Soğumaz mısın? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Benimki de ayrıldı başkasıyla evli şu an. Sevmiyorum ama ne yalan söylim özlüyorum onu Yorumla Soran +1 yıl Anılarını hatırlıyorsundur sadece Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bilmiyorum artık. Eski sevgilin napiyor şu an Yorumla Soran +1 yıl Evli Yorumla
Gzlibey Takip Et Xper 2 Yaş: 28 +1 yıl Aşk sevgi diye bir şey yok herkesin amacı s. x S. x de mutlu olduğun sürece varsın ya da hayattaki en güzel ikinci şey para para varsa da okey bu ikisinden biri olduğunda o iş tamamdır 1 0 Yorumla
Vffffg Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Kalp bu belli olmaz 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Başkasına gittiği an bitmeli bence. Soğumaz mısın? Yorumla Vffffg +1 yıl başkasına gittiği zaman darbe vurur sevmeyi bırakabilir mi orasını bılemem Yorumla
Helbestt44 Takip Et Yoda Yaş: 33 +1 yıl Yani sevmissse olabilir 1 8 Yorumla Soran +1 yıl Başkasına gittiği an bitmeli bence insan soğumaz mı ya Yorumla Soran +1 yıl Aşkından ölüp bittiğim biri vardı sevgilisiyle fotoğraf paylaştığı gün hıçkıra hıçkıra ağladım. Ama o an bitti benim için. Yorumla Helbestt44 +1 yıl Eğer gerçekten seni sevmise bazen aklından gecer insanın bende yaşadım bunu Yorumla Helbestt44 +1 yıl Neden ayrildiniz Yorumla Soran +1 yıl Tabikide herkes hatırlanır. Ama aşık kalınmaz bence Yorumla Helbestt44 +1 yıl Tabi o aşk kalmaz ben sana hala asiktir demiyorum ki zaten Yorumla Soran +1 yıl Ben ama aşık kalır mı diye sordum Yorumla Helbestt44 +1 yıl Ama içinde buruk bı sevgi kalır yani Yorumla
engnnnnlyda Takip Et Xper 7 Yaş: 37 +1 yıl ne kadar iz bıraktığına bağlı 1 10 Yorumla Soran +1 yıl Başkasına gittiği an bitmeli bence. Soğumaz mısın? Yorumla engnnnnlyda +1 yıl soğuyamadım hiç, çok seviyorum çünkü Yorumla Soran +1 yıl Takıntıdır Yorumla engnnnnlyda +1 yıl keşke öyle olsa Yorumla engnnnnlyda +1 yıl fena iz bıraktı bende, ve yaşadıklarımızı hep zihnimde, acısıyla tatlısıyla o yüzden kopamıyorum Yorumla Soran +1 yıl Hatırlamak ve unutmamak arasında fark var. Bende herkesi anıları vs hatırlarım. Ama aşık kalınmaz. Başkasına gittiğiyse Yorumla Soran +1 yıl Gittiyse Yorumla engnnnnlyda +1 yıl gitti ama o da beni takipten çıkarmıyor sürekli storylerimi takip ediyor vs Yorumla Soran +1 yıl Sen sil? Yorumla engnnnnlyda +1 yıl silemem , o da beni silemez biliyorum nitekim silmiyor da zaten Yorumla
YavuzCakır Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 42% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. sence :D 1 8 Yorumla Soran +1 yıl Bence hayır yani başkasına gittiği an bitmeli Yorumla YavuzCakır +1 yıl evet Yorumla Soran +1 yıl Ne bileyim erkekler bir kere aşık oluyprlar falan diyorlar da saçma yani birinde takılı kalmak. Hele ki evlenmişse Yorumla YavuzCakır +1 yıl ben 6 sene önce bir kız sevdim ondan sonra sevgili yapmadım Yorumla Soran +1 yıl Anladım. Hala aşık mısın o kıza? Hayır demi Yorumla YavuzCakır +1 yıl hayır değilim Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederimmmm Yorumla YavuzCakır +1 yıl ricalar Yorumla
TheLastGoodbyee Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl kalmaz bence 2 1 Yorumla Soran +1 yıl Katılıyorum başkasına gittiği an bitmeli Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Keriz veya aptal değilse sevmiyordur. Aklı varsa sevmesin sjsj
Demi yani başkasına gittiği an soğumalı direkt
O erkek napiyo şimdi çok sevmişse içten içe sevgi besliyor olabilir
Başkasına gittiği an bitmeli bence. Soğumaz mısın?
Benimki de ayrıldı başkasıyla evli şu an. Sevmiyorum ama ne yalan söylim özlüyorum onu
Anılarını hatırlıyorsundur sadece
Bilmiyorum artık. Eski sevgilin napiyor şu an
Evli
Aşk sevgi diye bir şey yok herkesin amacı s. x
S. x de mutlu olduğun sürece varsın ya da hayattaki en güzel ikinci şey para para varsa da okey bu ikisinden biri olduğunda o iş tamamdır
Kalp bu belli olmaz
başkasına gittiği zaman darbe vurur sevmeyi bırakabilir mi orasını bılemem
Yani sevmissse olabilir
Başkasına gittiği an bitmeli bence insan soğumaz mı ya
Aşkından ölüp bittiğim biri vardı sevgilisiyle fotoğraf paylaştığı gün hıçkıra hıçkıra ağladım. Ama o an bitti benim için.
Eğer gerçekten seni sevmise bazen aklından gecer insanın bende yaşadım bunu
Neden ayrildiniz
Tabikide herkes hatırlanır. Ama aşık kalınmaz bence
Tabi o aşk kalmaz ben sana hala asiktir demiyorum ki zaten
Ben ama aşık kalır mı diye sordum
Ama içinde buruk bı sevgi kalır yani
ne kadar iz bıraktığına bağlı
soğuyamadım hiç, çok seviyorum çünkü
Takıntıdır
keşke öyle olsa
fena iz bıraktı bende, ve yaşadıklarımızı hep zihnimde, acısıyla tatlısıyla o yüzden kopamıyorum
Hatırlamak ve unutmamak arasında fark var. Bende herkesi anıları vs hatırlarım. Ama aşık kalınmaz. Başkasına gittiğiyse
Gittiyse
gitti ama o da beni takipten çıkarmıyor sürekli storylerimi takip ediyor vs
Sen sil?
silemem , o da beni silemez biliyorum nitekim silmiyor da zaten
sence :D
Bence hayır yani başkasına gittiği an bitmeli
evet
Ne bileyim erkekler bir kere aşık oluyprlar falan diyorlar da saçma yani birinde takılı kalmak. Hele ki evlenmişse
ben 6 sene önce bir kız sevdim ondan sonra sevgili yapmadım
Anladım. Hala aşık mısın o kıza? Hayır demi
hayır değilim
Teşekkür ederimmmm
ricalar
Yoghh
kalmaz bence
Katılıyorum başkasına gittiği an bitmeli