Evet uzun süreli ilişkiden çıkmış bir erkekle sevgili olmak sağlıklı mıdır? Ayrıldıkları 15 gün olmuş?
Cevabın nedir?
+1 yılİsterse ayrıldıkları bir gün olsun. Gönül bu. Kimseye saçma gelmesin. Eğer doğru insansa, yani temenni edelim ; inşallah her insanın karşısına hayırlı insanlar çıkar...
Dezavantajı uzun süreli ilişkisi olan, evlenip boşanmış ya da belli bir yaşın üzerinde deneyimi olan erkeklerin etkilenmesi gerçekten çok zordur. Her bayan etkileyemez hemen. Sırf güzellik çekicilik artık o eski zamanlardaki gibi etki bırakmayabilir...00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılSevmiyor olabilir, asla geri dönüşü yoktur, içinde ona karşı hiçbirşey olmayabilir, zerre kadar birşey hissetmiyor olabilir, ama UNUTAMAZ. Unutmasını bekleme. Ama ne kadar süre önce ayrıldığı önemli. Bu dediklerimin olabilmesi için minimum 1 sene lazım. 7 yıllık bir geçmişin üstüne sünger çekmek kolay değil.
05 Yorumla
Soran+1 yıl15 gün olmuş kızında facesnde çocuğun teyzesi ekli kız hala silmemis
- +1 yıl
15 gün ne arkadaşım? Daha o "oh be kurtuldum" aşamasında. Ondan sonra ayrılığın koyma aşaması vardır. Bu aylarca sürer. En son aşamada toparlanmadır bu da aylar sürer. O yüzden sen "ayrılığın koyma aşamasını" yeni atlatmış olan benim sözümü dinle bulaşma hiç. Abi tavsiyesi olarak kulağına küpe yap. Sadece yara bandı olursun.
Soran+1 yılAma kızdan o ayrılmış neden koysun ki
- +1 yıl
Tamam işte ne diyorum sana bak. O şu anda sonunda bitti kurtuldum aşamasında. Ayrılık herkese koyar. Bir de daha önce ayrılır ayrılmaz bulmuş diyorsun. Sen de onlardan birisi olursun. Bitirecek olan ilk seferde bitirirdi. Çocuk oyuncağı gibi ayrıl, birleş yapmazdı. Belli ki zaman zaman sıkılıyor o kızdan ayrılıyor buluyor yenisini takılıyor onlarla ondan sonra yol verip eskisine geri dönüyor
Soran+1 yılAnladm uzak durucam
+1 yıl15 gün? Bu ne hız yaa..
15 günde sevgili olmak isteyen adam ya kızı kıskandırmak için seni tampon olarak kullanıyordur ya da o kadını sevmemiş ve uzun bir ilişkiyi kendi rahatlığı için yaşamış demektir. Başkası aklındayken o kızla berabermiş yani. Bu insan yarın öbür gün bana da aynısını yapar güvenmem.10 Yorumla
+1 yılEger aradan az bir sure geciyorsa ve eskisini unutmamissa yaralarini sarmak icin seninle gorusuyordur... Eger aradan zaman gevtiyse gercekten eskisini unuttuysa yeni bir baslangic yapmak istiyordur
010 Yorumla
Soran+1 yıl7 sene ne zaman unutulur ki
- +1 yıl
Kolay olmaz ama kimsede vazgecilmez degildir...
- +1 yıl
15 gün kisa bir zaman ama biraz daha tani cocugu bence
Soran+1 yıl2 kere geri dönüş olmuş ama bu sefer hayır diyo
- +1 yıl
Neden ayrildigi da onemli ve o kisi artik onun gercekten bitmis olmasi gerek 15 gun az benim arkadasim 7 yillik iliskisi bitti gerci terk edildi... Aradan 5 ay gecti hala kiza yalvariyor
- +1 yıl
Ama dedigim arkadasim baska biri olursa onu sevdigimden daha cok sevecegim de diyor
Soran+1 yılKız guvenmiyomus diye bitirmiş kız yalvarmış ama bu kabul etmemiş 15 gün olmuş işte aramamis hiç bitti diyor bana bu sefer
- +1 yıl
Peki sen guveniyir musun? Bence guven onemli ben biraz bekle zaman ver derim tam unuttuguna emin olana kadar en azindan
Soran+1 yılÖyle yapicam
- +1 yıl
Hakkinda hayirlisi olsun... Ama unutma kimse senden degerli degil onceligin kendin olsun
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
43
Cevap
57Cevap
15 gun cok erken.. kendını cıvı yerıne koydurma.. kı oda zaten anlar cok yakında cıvı cıvıyı sökmez.. evet uzun surelı ılıskıler yasayan ınsanlarla beraber olmak ısterım ben.. bugun bırı yarın bır başkası oburgun dıgerı.. hıııc ısım olmaz.. bana kıblesı bellı ınsan lazım gunese doğru donen ınsan degıl..
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 11b cevap paylaştı. Kadın olarak o erkeğe halen ona karşı bir şey hissediyor musun cevabi sizin cevabınız bu soruyu sorduktan sonra cevap size gelecek kendine ve ona karşı dürüst bir bakış açısı ile bakarsanız bu kadar kısa bir sürede unutmak zor onu unutmak için deneme tahtasında olmayın
00 Yorumla
+1 yılTabii ki değildir. İçindeki boşluğu seninle doldurmaya çalışacak. Hatta işi cinselliğe götürmek isteyecek. Dolmadığını anlayınca da bir köşeye atıp bırakacak. Hatta kimisi bu intikamı (!) bütün kadınlardan almak ister.
İstisnalar vardır belki ama kaideyi bozmaz. Seni biraz kendinle başbaşa bırakayım, kalp kırıklığın henüz çok taze. Sağlıklı bir ilişki kurabileceğimize inanmıyorum deyip bitireceksin, konuştuysanız. Konuşmadıysanız, daha iyi, hiç başlama...20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSizinle Sevişen bir insanın aslında kiminle savaştığını bilemezsiniz. sizi öperken kimi öldürmeye çalıştığını. sizi severken kimden nefret ettiğini tahmin dahi edemezsiniz. çünkü her aşk digerinin intikamıdır aslında.
Bence hic bulaşma senin bir sözün hareketin ona eski sevgilisini mi hayırlatıyo sana dokunurken onu mu hayal ediyo hiç bilemezsin.00 Yorumla
+1 yılŞöyle söyleyeyim uzun ya da kısa olması o kadar önemli değil. Çünkü uzun süre çıkmış olabilir. Belkide soğuduğu için ayrılmıştır. Yani sevmiyordur artık. Bide şöyle bir şey var. Kısa süreli çıkmıştır. Çok sevmiştir ama anlaşamamışlardır ya da zorunlu ayrılmışlardır hala seviyordur. Bunu biraz konuşarak çözebilirsin. Çıktığı süreden yola çıkarsan sağlam bir adım atmış olmazsın.
00 Yorumla
+1 yılUzun ilişkiden çıkmış her erkek tehlikelidir. 4 yıllık ilişkim biteli 2 yıl olmuş bile sorunu görünce farkettim. Biraz daha takipte kal bence sonra harekete geç bence
00 Yorumla
+1 yılUzun ilişki dediğinden kasıt. Ay mı hafta mı yoksa yıl mı? Ne kadar uzunsa o kadar kullanılırsın bu bir. Çünkü unutmak zor olur. Kısa süre dahi olsa 15 gün önce ayrılmış biriyle birlikte olunmaz.
00 YorumlaUzun ilişkiden çıkan erkek öyle her kızı beğenmez, çünkü uzun ilişkide o kadar şey yapmıştır ki o kızla sendende aynısını bekler.
02 Yorumla
Soran+1 yılAma çoğu kez ayrıldıklarında çocuğun sevgilisi olmuş
Bence biraz zaman ver kendini toplasın.
Şahsen ayrılan genelde ben olurum ve her ayrıldığımda sıkılmış olurum üzerine başka bir sevgili beni sıkar o yüzden bir müddet serbest takılırım.00 Yorumla
+1 yılAyy yarabandı olmaya niyetli ne güzel kızlarımız var be
21 Yorumla- +1 yıl
öyle düşünme belki hayatını yaşattırır sevgiyle ;)
+1 yılOlamaz kafasında birtakım karisikliklar vardır ve muhtemelen herseyi unutmak için seninle çıkıyordur bu da sağlıklı bir sonuç doğurmaz
00 Yorumla
+1 yılolunabilir ama sevdiyse gerçekten hemen unutmaz eski sevgisini. kendini kandırmış aynı zamanda seni kandırmış olur
00 YorumlaAyrıldıkları 15 gun olduysa ben şahsen adım atmazdım yara bandı olarakta kullanılabilirsin dikkat et :)
00 Yorumla
+1 yılUzun ilişkiden çıkmış kimseyle olunmaz ve 15 gün bir toparlanma süreci için çok az bence bekle.
00 YorumlaBence bir 2-3 ay bekle en az.. Seni yara bandı olarak kullanır..
00 Yorumlauzun ilişkiden çıkmış ayrılalı 15 gün olmuş başkasını bulmuş sonra hiç güvenilir değil
00 Yorumla
+1 yılSağlıklı olmaz. Beklemek en iyisi. Toprağı bile çok kullandıktan sonra nadasa bırakırlar.
10 YorumlaOlunmaz☺ kimisi askin bittigine bidaha olmayacagina inanir mesela. Sıkıntılı is o
00 YorumlaSeni sevebilecegine inanıyorsan neden olmasın ama aklı hep onda olur
00 Yorumla
+1 yılSağlıklı olmaz aklı hala ondadır heveslenme hemen 😂😂😂😂
013 Yorumla
Soran+1 yılSevmiyorsadami
- +1 yıl
Sevmiyorsa olay değişir ama nefret ediyosada fazla yaklaşma nefret ede ede aşık olanlar var bunların içinde bende vrım anlıyacan hiçbirşey hissetmiyosa ona karşı yürü be kim tutar seni 😂😂😂😂
Soran+1 yılKötü ayrılmamıştır
Soran+1 yılAyrilmamislar
- +1 yıl
Ozman hiç olaya müdahale bile etme plotonige devam ya uzaktan sevmede dünya birincisi olda görelim koçum benim 😂😂😂
Soran+1 yılAma 15 gundur kız ne aramış ne sormuş zaten çocuk bitirmiş bitmiş demekki neden öyle diyon 😄
- +1 yıl
Ben 5 aydır aramadım sen neyin kafasındasın ikimizde öyle bekliyok 😂😂😂😂
Soran+1 yılHaydaaaa arada da teyzesi var kızın facesinde ekli ya kız silmemis
- +1 yıl
Umudunu kes pilotonik kardeşim benim kendi kumunda hayallere dal sen önceden kapsaydin çocuğu 😂😂😂😂😂😂
Soran+1 yılNiyeee teyzesi ekli diyemi belkide hala teyzesine söylemedi offf 😄😄
- +1 yıl
Aneyyyyy kafam agrıdı vallaha bu inatla sen bu çocuğu elde eden kız yürübe kim tutar seni aslan kızım benim 😂😂😂hemenn simdi kıçın tavan yapmısken çocuğa asıl...
Soran+1 yılYa normal bisey desen keske 😄😄
- +1 yıl
Normal olsan normal birşey derdim dimi 😂😅😂
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Hayır 15 gün yeterli değil o her hareketinde eski sevgilisini hatırlar zaman geçmeli
00 Yorumla
+1 yılUzun bir ilişkiden çıkan bir adam 15 gün de uzun ilişkisinde yaşadıklarını unutacak değil elbette.
00 Yorumla15 gün sonra olmaz. Çok erken, duyguları çok karışıktır.
00 YorumlaSen onun yaralarını bir sarmaya çalış önce onu buna hissettir gerisi gelir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOlunamaz bence. 15 günden sonra ilişkiye karar verene de adam demem. Kendine yara bandı arıyodur o.
02 Yorumla
Soran+1 yılNe kadar beklemek gerekiyor peki
Cevap sahibi+1 yılKişiden kişiye değişir ama bir 5 ay gerekli bence. Daha fazla da olabilir.
+1 yılÇok erken. Ben 6 yıllık bir ilişkiden çıkalı 6 ay oldu ve yeni yeni birileriyle görüşmeyi istiyorum : )
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 773 cevap paylaştı.
+1 yılOlmaz.
Acısı geçip unutana kadar birlikte olduğu herkesi yarabandı niyetine kullanacaktır ve herkes üzülecektir. Bunda cinsiyet ayrımı yoktur.00 Yorumla olsa bile unutamaz ki hemen, ona dair bir şeyler vardır
04 Yorumla
SoranDoğru ya snucta 7 sene sevmiyorum diyo belkide hala seviyordur
Soran+1 yılEvet söz olacakken ayrılmışlar kız guvenmiyomus
Onu özlüyosa seni onun yerini tamamlamak işin kullanır
03 Yorumla
Soran7 senelik geçmişleri var sevmiyorum geri dönüşü yok diyo hayatına devam ediyo
Soran+1 yılAnladım
Onu hala unutamamistir.. Olunmaz surekli onu hatirlar.
01 Yorumla
Soran+1 yılAma sanki o yokmuş gibi davranıyor
+1 yıluzun bir iliskiden ciktim diyosa kosarak uzaklascaksin ordan😂
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 15,9b cevap paylaştı. öyle bir söyledinki uzun yoldan gelmiş kamyon şoförü sanki :D
00 YorumlaYok ya kolay degil uzun iliskiyi unutmak, yeni iliskiyede baslamak zor
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. olunur tabi neden olmasın ama unutması için biraz zaman geçmesi gerekebilir
00 Yorumla
+1 yılOlunamaz. Çünkü onu hala unutamamış seni onun gibi sever. onun gibi hayal eder..
00 Yorumla
+1 yılUzun süreli birliktelik ve kısa süreli ayrılık bence hiç sağlıklı değil
00 Yorumla15 gün bence çok erken. hele uzun bir ilişkiden çıkmışsa
00 Yorumlao işler belli olmaz da belli bir süre arkadaş kalırsınız zaten zamanla kendini belli eder insan. ona göre sevgili olursun.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 776 cevap paylaştı.
+1 yılEskisini unutmak için senle çıkmak istiyor olabilir
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 524 cevap paylaştı.
+1 yılolunur neden olmasın supheyle bakmaıyn ınsanalra bence
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbir gün karşına unutamadım ben onu diye çıkabilir. geçen hafta başıma geldi oradan biliyorum
00 YorumlaHiç olmaz benim hep kısa sürdü güvenebileceğim biriyle hiç tanışanadım
00 Yorumla
+1 yılevet cunku azgın oluyor ve ben azgın seviyorum durex forever
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl1 yıl sürdü 2 ay olacak ama hazır hissetmiyorum kendimi
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 358 cevap paylaştı. Uzun ilişki çabuk unutulmaz ;)
02 Yorumla
SoranNiye kıza geri döner mi :(
+1 yılolunmaz hayla kafasi karisikdir onu
00 YorumlaEvet ama alışkanlıklar unutulmaz.
00 YorumlaAyrıldığı kıza sor bence :D
02 Yorumla
Soran+1 yılNe sorcam
+1 yılTabiki değil sen bir sure arkadaş ol onunla
00 YorumlaHiç bulaşma. Yarabandı yapar seni.
00 Yorumla
+1 yıluzun süreli bir ilişki olmaz
00 YorumlaDeğildir yara bandı olursun.
00 Yorumla
+1 yılYara bandi olursun ancak
02 Yorumla
Soran+1 yılNe zaman unutur ki
- +1 yıl
Sana unuttugunu soyler ama sen hicbir zaman emin olamazsin
+1 yılsağlıklı olmaz. yara bandı olursun
00 Yorumla
+1 yılpusuda bekleyen kedi misin sen ya?
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 17,2b cevap paylaştı.
+1 yılPsikolojisin psikolojisi bozuksa olmaz.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 725 cevap paylaştı. 15 gün olduysa pek sağlıklı olmaz.
00 Yorumla
+1 yılEnişte-kayınço ol , sevili olma :D
10 Yorumla
+1 yıloha l*n çok komik bir soruydu
00 Yorumla
+1 yılpanter emel yine iş başında o ne hız ya
00 Yorumla- Devamını Gör (40)
Devamını Gör(85)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi