1 haftadir mecburiyetten anneannemlerde kaliyorum yemek hazirliyordum kendi bildigime gore yapinca annanem laf atti dayimda senin kocan iki gune getirir tarzi bir şey dedi. Bende sen eşini boşamiyorsan kimse boşanmaz dedim ( eşi evi yakmiş bir psikolat) bu laflarin bana dönüşü var mi bana
Güncellemeler
+1 yıl
Ooooof
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Yok bea böyle şeylere inanma herhalde çok sıkıldın kafana takacak bir şeyler arıyorsun
Yok ben buyuk konuşmamaya dikkat ederimde cidden çok canimi sktilar
boş ver takılma 😊 Seni seven çeker Allah kaderini de yazar o yüzden rahat ol
Stresli misin bu aralar?
boş ver ama yengene dikkat et
Jzjsndn yengeme dikkat ediyorumda şimdi bunun karmasi var midir diye dusunyom
Olur. Ama iyi etmişsin akrabalar akreptir.
Ne olur
Yani sanane yengenden derler. Yarın öbür gün bir şey olur onu suratına çarparlar
Yengem beni ilgilendirmiyor zaten ki burada amacim once sen karina bak sonra bana laf at
Sivri dilin her Zaman bi getiri gòtùrùsù olur
İyide onlar kalp kirinca iyi kendilerine baksalar once
Akraba bağları sikinti ya, bis3y diyemiom bu konular uzerine
Ya ben onlara yemek yapiyorum bana senin kocan seni iki gune getirir diyor ben dedim sen yengemden boşanmiyorsan kimse boşanmaz dedim şimdi yengem evi yakmiş 3 yasindaki oglunun koluna kaynar çaydanligi yapiştirmiş 5 yasindaki kizinin ayagini kirmiş psikolojik sorunlu biri ve oyle biriyle evliylek bana niye laf atiyorki
Ben anliyorum s3ni de valllaaa ne diyeyim ki simdi
Yani bana dönüşü nasil olur bu lafin haksizda degilim ama olsun
Yani öyle evden kovma ihtimali falan yok sadece huzursuzluk olur Hani birbirimize laf soktunuz ya soğuma gibi düşün surat asarsınız birbirinize olan o olur
Yok o önemli değil hayat cezalandirirmi beni jdjejd
Buyuk lokma ye ama buyuk soz konuşmanin hesabi olur mu diosun kùçùmseme, alaylı bakış, kibirlenme gibi aşağılama metodunda bulunmuyorsun bilemem o yuzden
Kucumseme alayli bakis ve kibirlenme ve asagilanmada bulunmadim yengemin yaptiklarina ragmen boşanmayip bana sirf yemek yuzunden boyle demesi zoruma gitti
Dusman soylese zoruna gitmezdi genelde hep yakinlardan gelir kotùlemeler laf sokuşlar
Ee tabiki oyle orada benim o duygularum yoktu savunmaydi yani
Sen orada ananenin evinde her torun gibi yemekte emeğini vermek istemişsin dayın yemegi begenmemisse bu onun sana laf sokacak hakki vermio dayi yegen arasinda samimiyet olcusu olabilir belki de Sen buyuttun olayi saka kaka da olmus olabilir
Ya bak zor zamanlardan geçiyorum babam öldü annem başka şehirde diger kardeşim için çabaliyor ben tek kaldim ne yapayim
Dogrudur Allah sabir versin
Evimi yakmis
Evet ustunu örttuler her zamanki gibi
Sende kalma niye kaliyorsun
Ayni yerde degiliz dayim annaneme geldi tek
Sen niye anneannende kaliyorsun onu anlamadm
Babam öldü annem diger kardesim için Ankara'ya gitti msü için