Öyle kendı kendıme konuştum?

Merhaba kimseye anlatmadığım Hatta kendime bile anlatamadığım gerçekleri ve hayatımı yazacağım 25 yaşında yaşındayım Almanya'da doğdum 15 yaşına kadar orada büyüyüp eğitim aldım Çok da başarılıydı fakat ailevi sebeplerden dolayı Türkiye'de yaşamak zorunda kaldık Hayatım tam olarak orada boklaşmaya başladı Türkiye'deki eğitim sistemine kolay adaptasyon sağlayamadım fakat gene başardım liseyi bitirip çok güzel bir derece yaptım fakat bunu aileme söylemedim çünkü Babam yeni iflas etmişti ve ekstra maddi olarak zorluk yaşatmak istemedim ve bunu ailemden üniversiteyi kazanamadığımı söyledim mecburiyetle İş hayatına tutundum güzel başarılar elde ettim Çok güzel bir hayat yaşadım kimsenin kazanamayacağı paralar kimsenin yaşayamayacağı hayatı yaşadım fakat yetinmedim ve fazlasına kaçtım kendimi durdurmak için Askere gittim geldim kendimde psikolojik olarak toparladım fakat sonrasında ne iş yapsam Başaramadım ve tutturamadım askerden sonra akıllandım Fakat o saatten sonra maddi zorluklar yaşamaya başladım Ne yapsam bir türlü Aklımdaki şeyi bitirmediğim için başarılı olamadım bundan 1,5 sene öncesine kadar bu şekilde develenip durdum sonrasını hayatıma bir kız girdi hala daha hayatımda her şeyimi bir gelecek kurmak için harcamaya başladım fakat bir türlü Başaramadım kendime yediremiyordum ve bu şekilde kızımı hayatımı benimle heba etmesini istemedim ayrılmak istedim fakat sonrasında ilişkimizin en başından itibaren bana yalan konuştuğunu öğrendim Üstelik bu yalan Öyle bir yalan ki ilişkimizin o an bitmesi gerekiyordu fakat ben bunu bilmeme rağmen o inkar geçmiş olsa da Ben bunu bilincine ilişkiye devam ettim yani konunun özeti tamamen vasıfsız bir elimdeki fırsatlar zamanında değerlendiremeyen Kendine bile Yalan konuşan ne yapacağını bilmeyen birine dönüştüm ve ne yapacağımı bilmiyorum çevremdeki kimseye bunları anlatamazdım Öyle kendi hayatımı anlatmak istedim vaktinizi çaldıysam Hakkınızı helal edin
Öyle kendı kendıme konuştum?