Beni mi kandırıyor sizce? Detaylı okuyup detaylı cevap verin kizlar ekrkekler?

Kız arkadasima wp üzerinden mesaj atıyorum tek diş yanıyor. Bu internetin kapali olduğu anlamına gelir benim bildiğim. Ama bana doyorki internetim açık ama bildirimler kapalı telefonun ekranına basmadan çift yanmaz diyo böyle bir şey var mı iPhone telefonu kızın. Diğer bir konu snepcet kullaniyo ben bunu hoş karsilamadim cunki amaç belli büyük olssilik bana sadece foto xekiliyorum dedi şifresini istedim bilmiyorum dedi akşam bakar veririm dedi akşam sordum bahane arayıp kavga çıkardı benimle silicem dedi sonra beni engellemiş tekrar kullanmaya başlamış tekrar yakaladim çok kötü bi duruma getirdim onu özür diedi sizce doğrumu yaptığı ya da amacı ney? Diğer bir konu mesela işten cikiyo eve gidene kadar konuşuyoruz ama kesik kesik 1 saate yakın yolu vsr evle işinin yol da giderken hep belirli aralıklarla genellikle hep aynı dakikalarda telefonu kapatmak istiyor yok babam arıyo eniştem arıyo diyo ama wpde çevrim içi oluyo o sıra ben inanmıyorum başka birisimi var ya da neden böyle kapatiyo ya da teli sessize aliyo

Beni mi kandırıyor sizce? Detaylı okuyup detaylı cevap verin kizlar ekrkekler?