Siz benim yerimde olsaniz ne yapardiniz haklimiyim?

Ben 1 senedir evliyim mutluyuz da cok sükür..

görümcem var bizden üc yas büyük o da yeni evli.. ama ruh hastasi arkadaslar iyi degil yank.. kiyas pesinde kendisi yapamiyorsa laf atiyor.. kimse ondan üstün olamaz.. ben birsey alinca Yapinca ici gidiyor.. zaten esimle birlikte rahatsiz oluyoruz diye söyledik.. bizden kötüsü olmadi… is cok cirkin yerlere gitti.. görümcemin kocasi bize karsi cok cirkinlesmeye basladi vs.. neyse herkes kendinsine yakisini yapar..

kayinvalidem memleketen geldi zaten bayramda geri dönecek.. sirf kendi kiizk iyi olsun diye simartsin diye oglunun evine gelmiyor kayinvalidem taraf tutuyor.. yaziktir ablan hamile diyor esime.. görmezden gelin vs.. ama nereye kadsr görmezden gelelim.. sirf boyun egmedik diye.. hic bize gelmiyor ariyor esimi ben ablandaykm gelin.. ablasi esimi ariyor annesine yaranmak icin gelin diye esim gitmedi.. bugün esim diyor ki gidelimmk.. ben hayir diyorum ne isimiz var? Kayinvalidem bize gelmedi protesto ediyor disarda bulustuk arkadaslar.. Esim diyorki sen zaten konusmiyorsun ablamdan ozm ben gidiyim diyor sizce ne yapmaliyim haklimiyim?

Siz benim yerimde olsaniz ne yapardiniz haklimiyim?