Evlenmiş boşanmış , çocuğu olan ve 20 yaş büyük biriyle bir ilişki yaşarmıydınız?

2 buçuk sene böyle biriyle bir ilişkim oldu. Tanıştığımızda 21 yaşındaydım. Genç gözüken kültürlü ve kariyerli birisi ve ilk başta ortak noktamız çoktu. Ama sonrasında çocuk ve eski eş benim için problem haline geldi. Oraya yapılmış ve hala yapılan maddi ve manevi yatırımlar benim kendime kıyaslama içinde bulmama sebep oldu. Pandemiye de denk geldi ilişkimiz ve maddi problem vardı hep. Ama eski eşine ve çocuğuna dubleks milyon dolarlık ev parası ödüyordu. Benden de aidat parası istiyordu. her şey ortak diyordu. Aynı mesleği yaptığımız ve o benden büyük olduğu ve yol gösterdiği için bir şekilde görmezden gelip devam etmeye çalıştım ve tabii çok sevdiğim için de. O, ne yaş farkının ne de çocuğu olmasının önemi olmadığını söyledi ve hep sıradanlaştırmaya çalıştı. Fazla bir şey de istemedim aslında ama dengeyi kuramadı o. Sadece birinin "en sevdiği olamamanın" ne hissettiğini önceden hesaplayamamışım , yoksa bu ilişkiye başlarmıydım bilmiyorum. Şimdi 24 yaşındayım ve 25 olmama birkaç ay var. Çok şey öğrendim ama çok da yıprandım. Ne düşünüyorsunuz?

Evlenmiş boşanmış , çocuğu olan ve 20 yaş büyük biriyle bir ilişki yaşarmıydınız?