Ailem sevdiğim insanı onaylamıyor?

Arkadaşlar yaklaşık 9 10 aylık bir ilişkim var ve en başından beri karşımdaki insanın ciddi olduğunu biliyordum. Zamanla bende ona çok fazla bağlandım şu an onsuz bir yaşam düşünemiyorum bile belki size bunlar çok basit geliyor bilemiyorum ama gerçekten benim için hayatım boyunca mutlu olabileceğimden emin olduğum biri. Sevgilim daha önce evlenip boşanmış 2 tane de kızı var kızları yaş olarak küçük değil liseye gidiyor. Ve aramızda 18 yaş var ammeme anlattım annem başta tepki gösterdi sonra tanışınca yavaş yavaş çok ısındı benden daha çok sevdi konu babaya açmaya geldi annem babamla konuştu babam asla onaylamadı görüşmek dahi istemedi. Bir sürü önyargı oluşturdu. Tanımadığı kişi hakkında olumsuz bir çok yorum yaptı ayrıl ayrıl diye diretiyor ayrılmam diyorum hala aynı söyleyeli yaklaşık 5 gün oldu babam eğer gidersen baban yok diyor. En azından bir kere de olsa görüş diyorum görüşürsem onaylamış olurum diyor. Ama karşımdaki inşanı da çok seviyorum gerçekten beni çok önemseyen ve çok değer veren biri daha önce çok Fazla konuştuğum ve sevgilim odu ama bu bambaşka biri gerçekten ailem beni iki arada bıraktı ya o ya ailen diyor ne ondan ne ailemden geçemiyorum ne yapıcam bilmiyorum nolur yardım edin
Ailem sevdiğim insanı onaylamıyor?