Ailem, sevgilimi onaylamıyor, yardım edin lütfen... ?

arkadaşlar bir sewgilim var ve beni kimsenin mutlu etmediği kadar mutlu ediyor.. sürekli süprizler yapıyor, hediyeler alıyor benim için herşeyi feda ediyor bir kez olsun yalan söylemedi ihanet etmedi..sözümden dışarı çıkmıyor bir dediğim iki olmuyor.. :) ve sevgilimin ailesi beni biliyor ve öz kızları gibi sewiyorlar yaklaşık iki güne bir ailesiyle konuşuyorum benmle konuşunca mutlu oluyorlar hissediyorum...evlerine tanışmaya gittiğimde bana çok sıcak dawrandılar falan fakat sorun benim ailemde... ailem sevgilimi istemiyor fakat biz birbirimizi çok sewiyoruz ailem herkesi küçümser havalı bir tiptir ve sewgilimi de küçümsüyorlar sevgilim askerliğini yaptı işi arabası evi var namazında niyazında içki sigara kahve kumar alışkanlığı yok dürüst herkes tarafından beğenilen birisi onunla 5 dk konuşan birisi bile anlıyor ne kadar saf kalpli olduğunu ama ailem istemiyor sevgilimse hergün geleleim isteyelim seni diyor (hatta birkaç kez yanımda evlen artrık benle yalvarırım diye ağladı) sewgilimin ailesi her konuşmamızda kızım ne zaman istemeye geleceğiz seni diyor... ama ailem gelmelerine bile karşı (bu arada ailem öz ailem değil) ne yapacağım ya yardım edin ailemi nasıl ikna edeceğim?
Ailem, sevgilimi onaylamıyor, yardım edin lütfen... ?