Ailem sevgilimi onaylamıyor. Ne yapabilirim?

Merhabalar benim 4 senelik bir ilişkim var (ben 20 sevgilim 23yaşında) ve ailemden hiç kimsenin haberi yoktu. Küçük bir yerde yaşadığımız için onlar duymadan söylemek istedim ancak 4 sene olarak değil 1 sene olarak söyledim çok kızmasınlar diye. Ailem duyduğu an konuşmayı kes dedi. Ben kesmeden devam ettim. Konuştuğumu tekrar öğrendiklerinde telefonumu alıp beni 10 gün eve kapattılar. Aileme iyice düşman oldum ve beni daha çok ona ittiler şu an evlilik için mantıklı bir yaşta olsak arkama bile bakmam. Maddi durumumuz çok yerinde ve benimle para için birlikte olduğunu düşünüyolar. Sevgilimin babasının birkaç suçu var dolandırıcılıktan ve içeri girmiş. Sevgilim babasıyla birlikte çalışıyor ancak bana baba oğul ilişkileri yok ben şahidim. Babasının artık o işlerle ilgisinin kalmadığını, işlerinde herhangi bir hile olmadığını çokça belirtti. Ancak ailem senelerdir küçük yerde oturduğumuzdan babasının yaptığı her şeyi biliyor. Öyle bir insanın çocuğu da aynıdır diye düşündüklerinden kesinlikle onaylamıyorlar zaten o işleri bıraktığına da inanmıyorlar. Babam ben seni o aileye vermem diyor. Ama biz birbirimizi çok seviyoruz ve büyüklerin öfkesine kurban gitmek istemiyoruz.4 senede çok emek verdik çok ayrı kaldık hiçbir zaman öyle çok görüşebilen bir çift değildik ama artık ayrı kalmak daha da katlanılmaz oluyor. Annem aşırı tepkili yarın evlenecekmişim gibi davranıyor. Oysa ki biz daha doğru düzgün sevgililiğimizi yaşayamadık. Üstelik ailesini ararım diye beni tehdit ediyor. Ne yapacağımızı şaşırdık. Her gün içimde gitmeyen bir sıkıntı var. Seçim yapmak istemiyorum. Ne yapmalıyım?

Ailem sevgilimi onaylamıyor. Ne yapabilirim?