Eski sevgili yeni sevgili mevzusu bana akıll verin zor durumdayım?

Olayı şöyle anlatıyım üniversiteye girmeden önce bi çoçuk vardı çok yakındık yani sevgiliydik herşeyi beraber yapar aynı fikirlerdeydik ama hiç ayrılmazdık sonra üniversiteye başlayınca yer değiştirmek zorunda kaldık oda bende , ilk başlarda konuşuyoduk ama o bana çok soğuk geliyodu en azından ben öyle algıladım sonra birdenbire hiç konuşmamaya başladık bir yıl geçti üzerinden, ama bu zaman içerisinde benim sınıfımdan bi çocuk benden hoşlandığını söyledi ve biz yakınlaşömaya başladık ve en sonunda sevgili olduk, gün geldi ki ben ve eski sevgilim gene aynı yere döndük ve ben onunla yaşadığım her anıyı anımsıyodum sonra yazmaya karar verdim ve buluştuk ve o bana neler yaşadığını ve neden yazmadığını anlattı ve ben çok üzüldüm ona yeni birini olduğunu söylemedim çünkü ona karşı duygularım hala var ama tam olarak ne hissetiğimi bilmiyorum aynı şekilde yeni sevgilime de onunla görüştüğümü söylemedim ve ona karşı da ne hisetiğimi bilmiyorum ama hiç kimseyi üzmek istemiyorum ve ne yapacağımı bilmiyorum boğazım sıkışıyo ve kimseyi üzmek istemiyorum sizce ne yapalıyım ne hissetiğimi bile bilmiyorum ama sadece kimsenin üzülmesini istemiyorum ne diyosunuz ikisiylede sadece arkadaş olarak mı devam etmeliyim ne yapmalıyım bana akıll verin siz ne yapardınız?

Eski sevgili yeni sevgili mevzusu bana akıll verin zor durumdayım?