Engelleyen Eski Sevgilim Döner Mi?

Yılbaşında bir iş yeri partisi oldu. Sevgilim için diyet yapıyordum. 4 tane cin ile yamuldum. Yanıma 1 kız gelmiş. Farketmedim ama bir arkadaşım yanına yanaşıyor dikkat et denince partiden ayrıldım kendimi wc kitledim. Neyse partide sarhoş olduğumu zaten biliyordu. 1 hafta sonra ortak bir arkadaşımız bana sen söylemezsen ben söylerim diyince neyi dedim kızlarla dans ettiğini dedi. Baya bi panikledim. Gittim kıza söylenilere göre ben dans etmişim falan dedim. Ama böyle bir şey hatırlamıyorum dedim. Masadan kalktı gitti. Bir anda. Sonra 1 hafta bekledim siniri geçsin diye. Konuştuk özledimler seviyorumlar. Seni nereye koyacağımı bilmiyorum dedi. Özür diledim. Ama yüzyüze buluşmak istemedi. Sonra bi kaç aradım kavga ettik. Yaşam tarzımız uymuyor vs. söyledi.. sonra partide ki beni uyaran olmayan şeyleri olmuş gibi anlatan kızın beni sevdiğini öğrendim. Beni her yerden engellediği için bunu ona farklı bi numaran beni araması bilmeye hakkı olduğunu söyledim. Ve son kez şubatın 23 inde konuştuk. Hala çok seviyor ve özlüyorum. Son 2 gündür binasının önünde görsün beni hatırlasın 3 4 gün kızar sonra çiçekle falan beklerim diyorum. Bu kız bana nasıl döner?

Engelleyen Eski Sevgilim Döner Mi?