Eski sevgilimle ayrıldıktan 3 ay sarhoş olduğu bir gün beni aradı. Telefonda ağladı. Konuşmanın sonuna doğru birbirimizi engellememiz gerektiğini yoksa kendini tutamayıp tekrar başlamak isteyeceğini söyledi. Konuşma sonunda engelledi. Ben engellemedim ve açıkçası tekrar başlamasını istiyor bir yanım sizce tekrar arama ya da başlamak isteme ihtimali nedirr:))
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
agladımı? karaktere baksana insan insan için aglarmı amg babası ölse aglamaz
aşırı değer veriyordu. ben ilişkimizden bahsedince duygulandı o da
enteresan bir erkek agladıktan sonra ilişkinin devamında ne karizması olabilir
hıçkıra hıçkıra ağlamadı çocuk gözleri doldu ahahaha abartma cemile
cemile annenin adıdır muhtemelen domestik pislik
replik be
replik teplik anlamam ben
o zaman sorry kanka
Hala eskilerle uğraşıyorsunuz ya yürüseydi yürürdü zaten niye Arkana dönüp bakıyorsun önüne baksana
Kudurmuştur o. Bir de duygusalım ayağı yapıyor madem olmayacak yazmasında kötü bir kasıt var birde engellemiş korkak ergenus. Az aşkının arkasında duran dik adam bulun
çok doğru söylüyorsun ama birlikte olduğumuz dönem benim 10 katım fazla değer verdiğini ve çabaladığını söyleyebilirim. ben pek değer bilemedim açıkçası. bu yüzden ona hak veriyorum korkması konusunda bi tık
Cicim ayları olmasın o çabalar. Hemen tav olmayın iki güzel söze
1 yıl kadar sürmez diye düşünüyorum cicim ayları 🥹
1 yıl kadar çok bir vakit değil 🥲 seviyorsa peşinden gelicekti. Hafif ilgisiz kadınlar erkeklerin daha çok dikkatini çekip bağlanmasını sağlıyor bu çocuk megoloman olabilir mi benim de vardı böyle aslan burcuydu engeller bilmem neler nasıl erkeksin lan sen? 3 ay sonra şutladım tavsiye ederim
stajyer psikoloğum ve flört şiddeti adı altında bir çok eğitim aldım. konuya pek uzak olduğumu sanmıyorum o yüzden. inan benzeri bir şey hissetseydim seninle aynı tepkiyi verirdim ve verdiğim insanlar da oldu. ama ondaki ışık bizim bildiklerimizden değil
Yenisine bak tatlım eskiyle uğraşma
Neden eskiye takılıyorsun yenisine bakmıyorsun
ondan sonra çok fazla insanla takıldım. düzenli bi ilişki istiyorum artık. kurulu bi düzen vardı zaten tekrar birini tanımak güvenmek vs çok uzun geliyor
Bu bir gerekçe değil yanlış düşünüyorsun İstersen konuşalım bu konuyu
bence gayet yeterli bir gerekçee
Hayat senin nasıl istersen öyle yaşarsın ama yazık yani gerçekten olsaydı zaten baştan olurdu
Tekrar içmesine bağlı 😂
ahahahahaa galiba öyle ya
Bide azmasına olabilir 😄 sende o anlar istiyor gibisin öyle hissettim şu an
cinsellik olarak bakmıyorduk birbirimize. hala öyle
Vay be. O zaman kaçırma bu devirde aklı mikinde olmayan bulduysan
engelledin mi
engellemedim, ona da söyledim rahatsızlık duyduğum insanları engellerim. o beni rahatsız etmedi
Sadece hayatının hatasını yapıyorsun diyeceğim tek şey bu.
neden peki
karşı taraf a istemsiz umut.. Kendine belki hala bir mucize olurda tekrar sevgili oluruz ümidi bırakıyorsun. ama olmuyor ne yaparsınız yapın.. ben senin anlattığın hikayenin kat ve kat fazla acısını çekiyorum
anlamadım ben mi ona umut veriyorum
ewet öyle oluyor..
ben ayrı kalınan süreçte iki kişinin daha çok değer bildiğini, sonrasında daha sağlıklı bir ilişki kurabileceklerini düşünüyorum
Sadece gülüyorum bu düşüncene.. dediğim gibi hayatının hatasını yapıyorsun kendin yaşa da gör sonra benim dediğimi hatırla
her ilişkinin dinamiği bir değil. geçmişte yaşadığın duruma senin adına üzüldüm. bizimki de belli olmaz belki bir daha hiç konuşmayız ya da başlayıp iyi veya kötü ilerletiriz bunu hiçbirimiz bilemeyiz
benim 9 senedir çözemediğim bir aşk hikayem var. ne yaptıysam olmadı.. şu an ki durumu söylem sana gün 24 saat ben onu 25 saat çevrim içi görüyorum ama yazamıyorum.. o benim attığım durumlara bakıyor ben onun çevrim içi oluşuna.. sonunda ne oluyor yorgun düşüyorum uyuya kalıyorum. rüyalarımda kabuslarımda hep o
sizinki artık çok farklı bir boyutta. psikolojik destek almayı düşündünüz mü? muhakkak ilerleme kaydedersiniz o şekilde
deli miyim diye 3 kere rapor aldım.. sonuç o kız ma l çıktı kimse bukadar sevilmeyi hak etmiyor diyorlar
bu durumu atlatıp günlük aksiyonlarını atlatmayacak halde olana kadar devam etseydin keşke destek almaya. çünkü cidden zor bir olay
sen düşün çocukluk hayalim olan arabama sahibim 1 ay önce kızla beraber dik arabamla gezdik normalde hergün arabayı yıkayan ben 1 aydır arabayı yikatmiyorum .. ama artık arabamı bile satacam gidip BMW alacam onun dokunduğu her şeyden kurtulmak istiyorum
ben hayatım a devam ediyor um zaten şu an bile işteyim evde mi yatıyorum sandın.. eve uğramaya li aylar yıllar oluyor
evim var 9 senedir kapısına anahtar vurmadım boş duruyor..
24 saat çevrimiçi oluşunu izliyorum dediğin için öyle düşündüm açıkçası
kızın sağlık sorunu var ama beş kuruş parası yok geçen dedim arabamı satıp sana 400 bin lira göndereyim al paranı g. ötüne sok diyor
anladım 24 saat izliyorum dediğim gibi uyumuyorum ki misal bugün gece 1.00'e kadar çevrimiçi dün üçe kadar öteki gün 4'e kadar bir gün önce saat bire kadar yani görüyorum o da görüyor mahsus hikaye atıyorum Sadece onu açık bakıyor bizim sorunumuz evlilik konusu olmuyor hani düşman değiliz öyle kırgınlıklarımız da yok 9 senedir diyorum bak ama olmayınca olmuyormuş bunu da anladım
o gece gündüz ağlıyor Ben ona söyledim tek şey geçen Ben de oturdum beraber ağladım ama benim bu hayatta güçlü olmak zorunda olduğumu da söyledim yani benim oturup öyle ağlayabilecek bir şeyim yok zamanım yok imkanım yok hayat sonuçta devam ediyor