Nerde hata yaptım? Lütfen okuyun yardımınıza ihtiyacım var?

Ya birisi var benden 10 yaş büyük. İlk tanıştığımız zamanlar hiç bişey hissetmemiştim. Zamanla sesi diksiyonu falan çok etkiledi, gördükçe bağlanmaya başladığımı hissettim. İnstagramdan da takipleşiyorduk. Bi kaç hafta sonra beni engelledi. Ama hâlâ konuşuyordu. Bakışı gülüşü falan o kadar etkiliyordu ki bi kaç kezde gülümseyerek bakarken gördüm belki tesadüfendi bana değil öylesine gülümsüyordu ama mest oldum resmen asla unutamıyorum. Bir gün beni gördüğünde kafasını kaldırıp gülümsedi o gülümsemesini hafızamdan silemiyorum. Sevdiğim için ben bu kadar abartıyorum belki. Yaş farkı nedeniyle ismiyle hitap etmekte güçlük çektim, denemeye çalışsam da olmadı abi dedim. Onun bulunduğu ortamlardan uzaklaşmaya çalıştım görmemek için ama şu 6 ay içinde deli gibi bağlandım. İster istemez belli ettim onu gördüğümde sesimin falan titremesiyle, konuşmak için saçma bahaneler bulmamla. Bi akıl verin nolur deli olucam ya? Naptım hata mı yaptım nerde hata yaptım? Bir daha görüşme ihtimalimiz de milyonda bir falan yani. Ona artık ulaşamam ve unutamıyorum.

Nerde hata yaptım? Lütfen okuyun yardımınıza ihtiyacım var?