Okumakla hata mı ettim?

Merhaba ben ingilizce elektrik mühendisliği mezunuyum daha sonra de paul üniversitesinde yüksek lisans yaptım. Yuksek lisans yaparken bi fabrikada mühendis olarak 1 sene çalıştım. Çok iyi bir aylığım vardı buraya kadar sıkıntı yok!

Turkiyeye geldim iş yok! En sonunda torpille hastaneye elektrikçi olarak girdim. Yanımda 2 çocuk birde elektrik şefi var. Biri 19 diğeri 22 yaşında hiç bisey bilmezler. Kablo bağlamayı bile beceremeyen tipler 🤦‍♂️
Okumakla hata mı ettim?
Sürekli s. alak s. alak kavga ediyorlar.
elektrik şefi de bisey bilmiyor! Sonra bisey dikkatimi çekti ben lise mezunu elektrikçiden sadece 170tl fazla maaş alıyorum! Şef benden 3500tl fazla alıyor ondan yana sikinti yok. Ben 4 sene lisans + yurt dışında yüksek lisansı 170tl için yapmış olmak beni sinir ediyor 🤦‍♂️

Devamı güncelleme ile yapacağım...
Güncellemeler
+1 yıl
Bir gün yine bu iki mal kavga ediyor elektrik çantasını taşıma kavgası! 🤦‍♂️ sorna verin ben taşırım dedim belim ağrıya ağrıya taşıdım. Her işi ben yapiyorum bisey bildikleri ve öğrenmek istedikleri yok! Sonra şefe konudan bahsettim hiç s. klemedi bile elinde telefon oyun oynuyor. Sinirlendim ortopediye gittim doktorla konuştum 5 gün rapor aldım 😂 arıza cıkmış bunlar panoyu patlatmış 😂🤣 elektrikçi çağırmışlar dışardan. Hastane yönetiminden bi çuval azar işitmişler. Ohh olsun...
Okumakla hata mı ettim?