Okumakla hata mı ettik?

Selam 🙌

Ben Mersin eğitim ve araştırma hastanesinde hemsireyim şu an nöbetten yazıyorum size...

Yıllarca okudum, yıllarca dershaneye gittim, kötü koşullarda üniversitede okumaya çalıştım. Aylarca kpss çalıştım ve sonucunda mersine atandım. Her hafta 2 kere nöbete kalıyorum. şu an yoğun bakımdayım inanılmaz derece terliyim ve bu yoğun bakım kıyafetleri ile günde ortalama 1.5 litre terliyorum. şu an 36 saatlik nöbetteyim ve 5 saat daha nöbetim kaldı. Bu kötü koşullara karşın aldığım maaş 9700tl ve bu para gerçekten bir işime yaramıyor! 9700$ verseler bile O kadar yoğun köle gibi çalıştırıyorlar ki harcamaya vakit bulamıyoruz.😑

Yaklaşık 2 yıldır çalışıyorum yoğun koşullardan dolayı daha mersini adam akıllı 1 kere gezemedim!

Kardeşim yanımda yaklaşık 1 aydır bazı günler işten yatağa yataktan işe gittiğim için görüşemiyoruz!

Neyse kardeşim Allahtan akıllı benim gibi okumuyor. Kendisi şu an Kwai uygulamasından saçma sapan videolar cekip atıyor günde 1 kere canlı yayın açıp orada sohbet edip eğleniyor. Belki inanmayacaksınız ama bu ay 2 haftada 8900tl para kazandı.

.
.

Ben can kurtarıyorum ve saçma sapan video çeken birinin neredeyse yarısı kadar anca para kazanıyorum. Yanlış anlamayın kıskanmıyorum.

O kadar emek veriyorum ve enayi yerine konmak gerçekten bana koyuyor! Tamam az para versinler ama bizi artık rahat bıraksınlar biraz insan gibi koşullar istiyorum. Tatil yapmak gezmek en azından hastane dışında bir yerler görmek istiyorum...

Okumakla hata mı ettik?