18 yaşımda bi çocuk vardı seni bırakmam dedi evlencez dedi kızlığımı bozdu bende evlenmek için büyü yaptırmak istedim çocuk geldi ama aşık olarak değil yine aynıydı ben pişman oldum çok pil en oldum zaten tutmadı büyü iyi ki tutmadı tövbe ediyorum ağlıyorum namaz kılıyor tesbih çekiyorum oruç tutuyorum ben küçüktüm cahildim bilemedim Allah affeder gibi de geliyo affetmezse diye de ben çok pişmanım ne yapsam ben kötü niyetle yapmadım
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Bence konuşma onunla
Konuşmuyorum zaten çocuk evlencez dedi zorla yaptı sonra gitti bırakıp güldü sonrada ben aileme ne diycem diye bu yola başvurdum baktım çocuk aynı sildim tevbe ettim
Geçmiş olsun affedilmeyecek nir şey yapmışssın eski eşimde bana yaptı ters tepince pişman oldu ama iş işten geçti
Yok ben yapar yapmaz pişman oldum sadece sevsin diye oda sadece sarılmak istedi falan bende
Geçmiş olsun giden birisi gelmez gelsede berbay olur şimdi o büyünün sana dönmeside olucak g. o
Ben pişmanım hep Kuranımı okuyorum pişmanım helallik aldım üzgünüm yani o kişi yaptımı bilmiyom da inşallah yapmamıştır
Bilmiyom ama tek bildigim büyü yapanın dinimizde yeri
Yok tek bildigim cehennemde kalıcaksın
Ama Allah tevbeleri affeder ben nafile namazı kılıyorum pişmanım çok çok pişmanım Allah affeder son anda tevbe etmedim genç yaşta ediyorum
Sanmıyorım o seni kandrıp zina yaptınız diye böyle bir şey yapmak
Pişmanım hatamı anladım insan hatasını anlamalı helallik aldım o kişiden iyi değilse iyi olsun diye de uğraşırım sırf kul hakkı olmasın diye
Evet yaptığım kötü ama cahildim insan ergenken bilemiyo doğruyu yanlışı
Sem girdin gieeccegin kadar benim eski eşim neler yaşattı büyü yaptırdı suösuz yere dövdürttü benim ahım hiç bir zaman ona karşı kurumıcak o büyü elbet bir gün ona dönecek
Ve biliyormusun ben siz kadsr aciz olmadım
Kuran da da net yazılı büyü yapan affedilmez dita
Ye demiş
Ve o umarım yaptıgınuz büyüler size twker teker döner
Tabiki haklısın ama bizde tam tersi beni hergün ağlattı suçum yokken birgün seni bırakmam evlenecez dedi ben bunu dedi diye istemediğim halde o istiyo diye bozdu sonrada güldü dalga geçti oysa bin kere konuştuk dedim benim aile muhafazakar bak diye ben mecburiyetten yaptım ama baktım yine yaklaşma derdinde Allah beni korumuş dedim hayırlısı dedim tevbe ettim
Valla iyi olmuş haketmissin büyü yapmasaydın teselli ederdim ama halettigini
Bulmussun
Ben o yapılan büyü yüzünden her şeyim gitti sıfordan başladım biliyormusun bu kadar vicdansızsın
Kardeşim bana ne diyon ben kötü niyetle yapmadım pislik düzelsin diye adam bana bildiğin tecavüz etti bıraktı dalga mı geçiyorsun evet seçtiğim yanlış ama ben o bozduysa onla evlenilir kafasında olan geri kafalı insanlardanım o çocukta senin gibi zulüm görmedi yeni sevgili yaptı beni ortada bıraktı
İşte sana ne yaptı ben sevsin diye yaptırdı kötü amaçla değil
Sadece pislik düzelsin yuva kurulsun istedim zina olmasın istedim
Haklıydın ama tek bir hatan belki o büyü yüzünden çocugın ölmesine sebep olabilirdi
Nerden biliyorsun o büyü oldugunu başka büyü olmadogını
Cidden burdan tartışmayalım
Bakirelik be olum iki damla kan için bu kadar takıntıya gerek yok, litrelerce kan akıtmak varken neden iki damla kanı önemseyim ki.
Ailem baskıcı idi pişmanım
Agucuk bugucuk
Herkes kaniyor bu duruma bunu soyledim diye bu yalani kullanmis birisi degilim akliniza yanlis birsey gelmesin
Anlamadım
hadi ordan et ya
Ne diyorsun
Boaver
Kanka tövbe ettim namaz kılıyorum diyorsun da ona göre bir profil seçmiyorsun
Bu arkadaşımın hesabı ppdwki ben değilim
Sen olduğunu söylemedim ki ona göre pp seçer insan dedim Arkadaşının hesabını kullanma kendine yeni üyelik aç.
Zaten başkasının hesabını kullanmak yasak
Doğru ben dedim de kullanmıyor sadece 1 sorum vr dedi kıramadım
😹😹😹tövbe tövbe. Hiç etmişe benzemiyor profildeki eğer etmiş hali buysa tövbe 🤣
Bu benim hesabım soruyu soran bi arkadaşım dı kıramadım sordu bi soru
Allah yok babayiğit rahat ol bı de kendini geliştir adam ol
Tövbe tövbe ben korkuyorum Allah affetmezse diye gaflete düştüm
Dine göre Allah'ın affetmedigi bir kul hakkı da kendini geliştir sen önce şu kalitesizlikten bı kurtul
Helallik aldım o kişiden
Hayat yolculuğuna yeni başlıyorsun. Daha çok şey yaşayıp göreceksin. Üzme kendini
Evet ama olsun insan üzülüyor namazlarımı kılayım
Üzülmen doğal. Fazla kafana takıp yıpratma kendini
Allah affeder umarım zaten tutmadı ben o kişiden helallik aldım nafile namaz kılıyorum oruç tutuyorum elimden tesbihi düşürmüyorum ben bi hata yaptım
İster leblebiye tap, ister ineğe... Ruhuna ve vicdanına ne iyi geliyorsa onu yapmaya devam et.
Ben elimden geleni yapayım Allah affeder birgün genç yaşta hatanı anlamak dönmek önemli
👍👍
Çok sağol Allah razı olsun ben de bi ümit geliyo bi ümit gidiyor
Rica ederim
kızzz yakışıklımıydı çocuk, şeyi kalın ve büyükmüydü... madem vermişsin inşallah buna değmiştir
Sen öyle mi istiyorsun
@Hunterımsıbişi nasıl
@Sevimli1zz sana demedim
Profilin gerçekten pişmanlığını ifade ediyor canısı.
Bu arkadaşımın hesabı pp deki ben değilim
Kendi resmini yükle senide görsel
Çok üzücü bir durum konuşmak lazım seninle ne kadar zaman önce oldu bunlar
2 sene olmuştur
Allah akıl fikir versin
Pişman oldum zaten tevbe ediyorum
olan olmuş artık üzülme hayatına devam et
Olan oldu artık ileriye bak.
Tevbe diyorum genç yaşta farkına vardım hatamın çok üzgünüm gerçekten Allaha dua ediyorum
Hiç acımıyorum böylelerine 10 dklik zevk için
Olan olmuş ileri bak
Allah affeder dimi tevbe mi genç yaştayım yine elimden tesbihi düşürmüyorum pişmanım çok
Ben dimi kesmiycem hep dua edip namaz kılayım pişmanım
Tövbe et
Ediyorum çok ediyorum
Dertleşelim
Rahat larsın
Allah razı olsun
Olur mu
Kurguya puanım 2
Bırak ya hikayeyi
Gerçek bu
Niye fakesinz mk
Büyüye inanma