Fotoğrafların kalktığını gören meraklı kesim soru yağmuruna tutar ve buna maruz kalmamak için silmemiştir. Zaten kolay bir süreç değil bir de insanlarla mı uğraşsın? Yine de kestirip atmayın çocuğunuz varmış.
Bacım öyle diyorsun da, senin karın sana her gün hakaret etse anamı sağa sola götüreceksin dese kız kardeşleri evine Karışsa naparsın? Mesela biri telefon açıyo anneme niye yemek getirmedin diyor öteki sen benim kardeşimi neden tatile götürmüyorsun diyor öteki geliyor kadının parasına göz dikilmezmiş dinimizde yokmuş diyerek eşinin ortaya para koymasını istemeseler naparsın?
Benim ne yapacağım değil sizin ne yapacağınız önemli. Sınırlar aşılmış, almış başını gitmiş. Tabi tek taraflı biliyoruz şu an. Hakkınızda hayırlısı olsun. 🍀
Ben düşündüm. senin karın sana her gün hakaret etse anamı sağa sola götüreceksin dese kız kardeşleri evine Karışsa naparsın? Mesela biri telefon açıyo anneme niye yemek getirmedin diyor öteki sen benim kardeşimi neden tatile götürmüyorsun diyor öteki geliyor kadının parasına göz dikilmezmiş dinimizde yokmuş diyerek eşinin ortaya para koymasını istemeseler naparsın? Ne kadar dayanırsın?
Kadının parasına göz dikilmez. Erkek adama kadın parası yemek yakışmaz ama onun dışında dediklerinde haklısın.. tatil ve eve karışma konusunda karışılmamalı
Yanlış düşünüyorsun. İki taraf çalışıyorsa kanunen iki tarafta ortaya para koymak zorunda. Kimse kimsenin parası için evlenmez bir çatının altında yaşıyorsan bunu iki tarafta yapmak zorunda. Ha kadın ev hanımıdır o zaman baska
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Siler boşanma davası açıldıysa.
Her kafadan bir ses gelmesin diye silmemiştir belki de.
Her kafadan bir ses gelmesin derken ne gibi mesela?
Sosyal medyadan bahsetmiyor musunuz?
Evet instagram dan silmemiş
Fotoğrafların kalktığını gören meraklı kesim soru yağmuruna tutar ve buna maruz kalmamak için silmemiştir. Zaten kolay bir süreç değil bir de insanlarla mı uğraşsın?
Yine de kestirip atmayın çocuğunuz varmış.
Bacım öyle diyorsun da, senin karın sana her gün hakaret etse anamı sağa sola götüreceksin dese kız kardeşleri evine Karışsa naparsın? Mesela biri telefon açıyo anneme niye yemek getirmedin diyor öteki sen benim kardeşimi neden tatile götürmüyorsun diyor öteki geliyor kadının parasına göz dikilmezmiş dinimizde yokmuş diyerek eşinin ortaya para koymasını istemeseler naparsın?
Benim ne yapacağım değil sizin ne yapacağınız önemli.
Sınırlar aşılmış, almış başını gitmiş. Tabi tek taraflı biliyoruz şu an.
Hakkınızda hayırlısı olsun. 🍀
Bende dava açacağım. Onların bana tek dediği sey sadece sinirliymişim
Elalem boşandığını bilmesin diye
Valla ortada bir de 5 aylık çocuk var. Artık el alem bilmesin diyemi silmiyo ya da baska amaçla mı silmiyor bilmiyorm
5 aylık çocuğu sen düşünseydin de olaylar boşanmaya gelmeseydi
Ben düşündüm. senin karın sana her gün hakaret etse anamı sağa sola götüreceksin dese kız kardeşleri evine Karışsa naparsın? Mesela biri telefon açıyo anneme niye yemek getirmedin diyor öteki sen benim kardeşimi neden tatile götürmüyorsun diyor öteki geliyor kadının parasına göz dikilmezmiş dinimizde yokmuş diyerek eşinin ortaya para koymasını istemeseler naparsın? Ne kadar dayanırsın?
Kadının parasına göz dikilmez. Erkek adama kadın parası yemek yakışmaz ama onun dışında dediklerinde haklısın.. tatil ve eve karışma konusunda karışılmamalı
Eşin memur çalışıyor sen bir çatının altında yaşıyorsan o evin harcamasına katkıda bulunmak için ortaya para koymazmısın?
Hayır benim param benimdir ozaman adamda evlenmeseydi. Benim param için mi evleniyor
Yanlış düşünüyorsun. İki taraf çalışıyorsa kanunen iki tarafta ortaya para koymak zorunda. Kimse kimsenin parası için evlenmez bir çatının altında yaşıyorsan bunu iki tarafta yapmak zorunda. Ha kadın ev hanımıdır o zaman baska
Hatıra
Ya boşanıyorsun hatırasımı olur bu işin.
Ne duymak istiyorsun? Sana cok asik olduğundan silmemis dememi mi? Böyle basit şeylere takilma. Fotoğraf silmektir numara tutmaktır bos is bunlar
Yok tuhaf yani ne bilim ben şahsen sildim kendisini her yerden. Kafamda bitirdiysem silerim