Sizce neden silmemiş olabilir?
Eşini hala seviyor
Boşanmayı istemiyor
Mahkemeden sonra siler
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Topluma karşı açıklama yapmakta güçlük çekeceğini düşünüyordur.(Yüksek İhtimal)
Ayrılık sonrası üzerine gelebilecek testesteron saldırısından çekiniyordur (Yüksek İhtimal)
Unutmuştur.(Orta İhtimal)
Seni hala unutamamıştır. Vazgeçme sorunu yaşıyordur (Orta İhtimal)
Umursamıyordur (Düşük İhtimal)
Bugün kıyafet gibi kişisel eşyalarımı aldım. İstemiyormuş hanımefendi. Dinimizde kadınların parası alınmazmış kendisi memur. Eve katkı sunmaya mecbur değilmiş. Ben anne babasının işlerini hal edecekmişim. Sağa sola götürecekmişim. Kız kardeşlerini götürüp getirecekmişim. Bunlar olmayınca beni kullanamayınca ayrıldı
Üstat bekarlığın tadını çıkar. Bunları hiç düşünme derim sana
Cevap
0Cevap
Ee daha dur bakalım komple boşanın onuda yapar
Kendisi ben istemiyorum dedi en son. Eşimle bana sürekli hakaret ettiği için tartıştık. Karakola gidip şikayetçi olmuş. Sözde ben eşimi dövmüşüm çocuğu dövmüşüm. Darp raporunda hiç bir şey çıkmadı. Bu durumda bende eşimden şikayetçi oldum. Eşimin beni haksız suçlamasından dolayı. Ve ben olaydan sonra onu her yerden sildim engelledim. Ailesinide sildim.
Çocuk 5 aylık, eşim en son ben boşanmak istemiyorum dedi. Eşim beyin kanaması geçirmiş bir kadın. Hakaretlerine dayanamadım artık. Ama uzaklaştırma cezası alan ben oldum. Başka biri olduğundan değil onun yapısı böyleymiş hanım efendinin. Eğer baska biri varsada günahı boynuna
Bugün polis eşliğinde kişisel eşyalarımı aldım. İstemiyormuş hanımefendi. Dinimizde kadınların parası alınmazmış kendisi memur. Eve katkı sunmaya mecbur değilmiş. Ben anne babasının işlerini hal edecekmişim. Sağa sola götürecekmişim. Kız kardeşlerini götürüp getirecekmişim. Ayrılma sebebi bu.
5 kız 1 ana bir araya gelmiş. Diğer damatlarının hepsi avucunda bunların
Yazil silemedi demek
Kendisi ben istemiyorum dedi en son. Eşimle bana sürekli hakaret ettiği için tartıştık. Karakola gidip şikayetçi olmuş. Sözde ben eşimi dövmüşüm çocuğu dövmüşüm. Darp raporunda hiç bir şey çıkmadı. Bu durumda bende eşimden şikayetçi oldum. Eşimin beni haksız suçlamasından dolayı. Ve ben olaydan sonra onu her yerden sildim engelledim. Ailesinide sildim. Sizce ne düşünmüştür ben böyle yapınca
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?