AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
92Cevap
Ciddiyeti verdiyse baglasan durmaz
Nasıl ciddiyet?
Erkek kıza hayatında biri olduğunu ama ilişkisinden tam emin olmadığını söylemiş, aynı zamanda bu kızada karşı ilgisi olduğunu ama aldatmak istemediğini söylemiş. Yani sevgilim olmasaydı biz şu an birlikteydik demiş. Erkek bir daha konuşmayalım demiş sonrada her seferinde kendime güçlü ol konuşma diyorum ama yapamıyorum demiş. Kızın hikayelerine bakmaya devam ediyormuş ve arada mesajlaşıyorlarmış. Bu ne demek şimdi?
Cok karısık pas
Karaktere göre değişir
Erkek kıza hayatında biri olduğunu ama ilişkisinden tam emin olmadığını söylemiş, aynı zamanda bu kızada karşı ilgisi olduğunu ama aldatmak istemediğini söylemiş. Yani sevgilim olmasaydı biz şu an birlikteydik demiş. Erkek bir daha konuşmayalım demiş sonrada her seferinde kendime güçlü ol konuşma diyorum ama yapamıyorum demiş. Kızın hikayelerine bakmaya devam ediyormuş ve arada mesajlaşıyorlarmış. Bu ne demek şimdi?
Sevgilim varken, başka biriyle ilgilenmezdim
Erkek kıza hayatında biri olduğunu ama ilişkisinden tam emin olmadığını söylemiş, aynı zamanda bu kızada karşı ilgisi olduğunu ama aldatmak istemediğini söylemiş. Yani sevgilim olmasaydı biz şu an birlikteydik demiş. Erkek bir daha konuşmayalım demiş sonrada her seferinde kendime güçlü ol konuşma diyorum ama yapamıyorum demiş. Kızın hikayelerine bakmaya devam ediyormuş ve arada mesajlaşıyorlarmış. Bu ne demek?
Emin değil diyorsun demek ki o kadar da sevmiyor
beğenmediysem çok karşı koydum be. zor değil
Erkek kıza hayatında biri olduğunu ama ilişkisinden tam emin olmadığını söylemiş, aynı zamanda bu kızada karşı ilgisi olduğunu ama aldatmak istemediğini söylemiş. Yani sevgilim olmasaydı biz şu an birlikteydik demiş. Erkek bir daha konuşmayalım demiş sonrada her seferinde kendime güçlü ol konuşma diyorum ama yapamıyorum demiş. Kızın hikayelerine bakmaya devam ediyormuş ve arada mesajlaşıyorlarmış. Bu ne demek?
bu ne demek. Adam gibi adam demek. Ama hoşlanmış demek.
Tövbe tövbe nasıl adam gibi adam?
son kez konuşmak için görüşeceklermiş, erkek hasta olduğu için mesaj atmış başka bir gün görüşelim lütfen diye. İstemeyen böyle şeyler yazmamalı.
Sevgilim var dememiş mi aldatmayacak dememiş mi. Aklından atamamış sadece
Ama hepsinide aylardır yapıyor, kızla iletişimdiler, görüşmüşler hatta kıza beni bekle diğerinden ayrılıcam demiş. Sonrada karar değiştirmiş diğer kıza seninle ayrılalım demiş ama yinede kararsızım demiş, belki yollarımız tekrar kesişir demiş.
Çocuk da bilmiyor ne istediğini
@Understandfulll hah doğru dedin
Aynen öyle, peki kız ısrarcı olsa beni kini ağına düşürebilir mi?
Çok cezbediyorsa Evet çünkü zaten çocuk mailli
Değişir, benim umrumda olmaz
Yazmışsın işte her şey açık. Daha ilgili görünmek için kurulan yalan da olabilir
Nasıl daha ilgili görünmek için?
Sevgilim varken umrumda olmaz.
Erkek kıza hayatında biri olduğunu ama ilişkisinden tam emin olmadığını söylemiş, aynı zamanda bu kızada karşı ilgisi olduğunu ama aldatmak istemediğini söylemiş. Yani sevgilim olmasaydı biz şu an birlikteydik demiş. Erkek bir daha konuşmayalım demiş sonrada her seferinde kendime güçlü ol konuşma diyorum ama yapamıyorum demiş. Kızın hikayelerine bakmaya devam ediyormuş ve arada mesajlaşıyorlarmış. Bu ne demek sence?
Yedekte tutuyor.
Birisi olmazsa diğeri olur hesabı garanticii bir tip
Kız zaman vermiş, ya sevgilin ya ben demiş. Telefonda ayrılalım sevgilimle birlikteyim ona bağlıyım ama her şey güllük gülistanlık değil demiş kapatmadanda yapamıyorum bu durum çok üzücü demiş. Sevgilisi olan adam niye yedekte birini tutuyor anlamıyorum?
Boşta kalmamak için işte anlasana? Adamın sevdiği falan yok hikaye.
Adam niye boşta kalsın diyorum bende zaten hayatında biri var
İkisini birden götürmek istiyor o zaman kapiş?
Ciddi misin ya?
Ciddiyim. Çoğu erkek böyle şu an evlisi de dahil ne sandın? Devir bozuldu. Bacak arasında arıyorlar aşkı..
Ama ikinci kızla cinsellik yok.
Verirse öyle bir olur ki hahaha
Yani demek istediğim cinsellerin yok bu adam niye hala ikinci kızı bırakmıyor.
Yahu biri giderse diğeri kalsın hesabı işte anlasana
İkisiyle de devam ederim.
Ama kız bir karar ver demiş.
Erkek kıza hayatında biri olduğunu ama ilişkisinden tam emin olmadığını söylemiş, aynı zamanda bu kızada karşı ilgisi olduğunu ama aldatmak istemediğini söylemiş. Yani sevgilim olmasaydı biz şu an birlikteydik demiş. Erkek bir daha konuşmayalım demiş sonrada her seferinde kendime güçlü ol konuşma diyorum ama yapamıyorum demiş. Kızın hikayelerine bakmaya devam ediyormuş ve arada mesajlaşıyorlarmış. Bu ne demek sence?
Tamam işte ikisini de bir arada götürüyor. 😄
Kız zaman vermiş, ya sevgilin ya ben demiş. Telefonda ayrılalım sevgilimle birlikteyim ona bağlıyım ama her şey güllük gülistanlık değil demiş kapatmadanda yapamıyorum bu durum çok üzücü demiş. Bu ne demek?
Boş ver.
Kızın kişiliğide iyiyse zor
Neden peki?
Erkeğin gözü dışarda demekki. Ya kişiliği böyle ya da sevgilisi onu tatmin edemiyor.
Kız zaman vermiş, ya sevgilin ya ben demiş. Telefonda ayrılalım sevgilimle birlikteyim ona bağlıyım ama her şey güllük gülistanlık değil demiş kapatmadanda yapamıyorum bu durum çok üzücü demiş. Sence bu çocuk niye böyle?
Yani sevgilisini seviyor ama öbür kızıda bırakmak istemiyor yedekte tutuyor gibi ne olur ne olmaz diye.
İşte niye yedeğe ihtiyaç duyuyor?
Sevgilisiyle bir gelecek görmüyor demekki.
Anlıyorum... ama kıza ondan ayrılacağıma emin değilim pişman olmak istemiyorum demiş. Peki diğer kız ısrarcı olsa sence erkek onun ağına düşebilir mi?
Eğer ayrılmak istemiyorsa öbür kız istedi diye bırakmaz sevgilisini.
çok zor illa bi kere kullanmak gerek
Ama kız kullandırtmaz. Erkek kıza hayatında biri olduğunu ama ilişkisinden tam emin olmadığını söylemiş, aynı zamanda bu kızada karşı ilgisi olduğunu ama aldatmak istemediğini söylemiş. Yani sevgilim olmasaydı biz şu an birlikteydik demiş. Erkek bir daha konuşmayalım demiş sonrada her seferinde kendime güçlü ol konuşma diyorum ama yapamıyorum demiş. Kızın hikayelerine bakmaya devam ediyormuş ve arada mesajlaşıyorlarmış. Bu ne demek şimdi?
yooo hıcte degıl cok var kosan
aynı cevapalara cevap vermıyorum
Ama bu durum için bir analiz yapabilirmiisn?
ozel olmayı tercıh ederım gıt baskasından yorum al
Bu konu beni ilgilendirmiyor
Sevdiğim biri varsa banane ondan
Erkek şerefsiz demek bırakıp o kıza gidecek gibi zaten öyle oluyor hep güzel ilişki varken aniden başkası giriyor beyine ona odaklanınca yanındakini unutuyon başkalarını da bana tercih eden olmuştu tabi o kaybetti benim gibi birini...
Kız zaman vermiş, ya sevgilin ya ben demiş. Telefonda ayrılalım sevgilimle birlikteyim ona bağlıyım ama her şey güllük gülistanlık değil demiş kapatmadanda yapamıyorum bu durum çok üzücü demiş. Ve son kez konuşmak için görüşeceklermiş, erkek hastayım lütfen erteleyebilirmiyiz demiş. Gitmek istese kıza ayrılalım der mi?
Sevgilim varsa neden başkasına yazayimki
Erkek kıza hayatında biri olduğunu ama ilişkisinden tam emin olmadığını söylemiş, aynı zamanda bu kızada karşı ilgisi olduğunu ama aldatmak istemediğini söylemiş. Yani sözlüm olmasaydı biz şu an birlikteydik demiş. Kız zaman vermiş, ya sevgilin ya ben demiş. Telefonda ayrılalım sözlümle birlikteyim ona bağlıyım ama her şey güllük gülistanlık değil demiş kapatmadanda yapamıyorum bu durum çok üzücü demiş. Kızla son kez konuşmak için görüşeceklermiş, erkek hastayım lütfen erteleyebilirmiyiz demiş. Bu ne demek?
Ne demek olsunki
Krektersiz şerefsiz bi erkek yani acik kapı bırakmış naz yapmış ikisinide idare etmek icin
Yani erteleyelim lütfen demesi, kızı istemediği için mi zaman kazanmak için mi sence?
Ya bir insan seviyordur ya da sevmiyordur ortası yok
Haklısın ama bu hikayedeki erkeğin amacı ne?
Amac seni kullanmak
Sözlü olan kızı mı diğerini mi? Çünkü diğerini kullanamaz bunu biliyor.
Belli olmaz her erkek bir değil
Evet ama genel olarak sordum.
Erkek kıza hayatında biri olduğunu ama ilişkisinden tam emin olmadığını söylemiş, aynı zamanda bu kızada karşı ilgisi olduğunu ama aldatmak istemediğini söylemiş. Yani sevgilim olmasaydı biz şu an birlikteydik demiş. Buna rağmen yinede kızın mesajlarına cevap veriyormuş. Ne yapmaya çalışıyor?
Zor değil mümkünsüz
Mercimek fırına verilecek ama daha haırlanıyor
Kız zaman vermiş, ya sevgilin ya ben demiş. Telefonda ayrılalım sevgilimle birlikteyim ona bağlıyım ama her şey güllük gülistanlık değil demiş kapatmadanda yapamıyorum bu durum çok üzücü demiş. Ve son kez konuşmak için görüşeceklermiş, erkek hastayım lütfen erteleyebilirmiyiz demiş. Ne düşünüyorsun amacı ne?
kafanı yorma artık derim
Yoo değil
Erkek kıza hayatında biri olduğunu ama ilişkisinden tam emin olmadığını söylemiş, aynı zamanda bu kızada karşı ilgisi olduğunu ama aldatmak istemediğini söylemiş. Yani sözlüm olmasaydı biz şu an birlikteydik demiş. Kız zaman vermiş, ya sevgilin ya ben demiş. Telefonda ayrılalım sözlümle birlikteyim ona bağlıyım ama her şey güllük gülistanlık değil demiş kapatmadanda yapamıyorum bu durum çok üzücü demiş. Kızla son kez konuşmak için görüşeceklermiş, erkek hastayım lütfen erteleyebilirmiyiz demiş.
Amacı ne sence?
Böyle bir derdim hiç olmadı.
Erkek kıza hayatında biri olduğunu ama ilişkisinden tam emin olmadığını söylemiş, aynı zamanda bu kızada karşı ilgisi olduğunu ama aldatmak istemediğini söylemiş. Yani sözlüm olmasaydı biz şu an birlikteydik demiş. Kız zaman vermiş, ya sevgilin ya ben demiş. Telefonda ayrılalım sözlümle birlikteyim ona bağlıyım ama her şey güllük gülistanlık değil demiş kapatmadanda yapamıyorum bu durum çok üzücü demiş. Kızla son kez konuşmak için görüşeceklermiş, erkek hastayım lütfen erteleyebilirmiyiz demiş. Bu ne demek?
Değil
Yoo alakası bile yok
Karşı koymaz olay yatakla sonuçlanan kadar
Birincisi hiç kimse shoslanmadigi veya so istemediği biriyle sonradan görüşmek için sozlesmes. Adamın aklı kayiyordur. Zaman kollamak istiyordur. Elde bir tane garanti, ikincisi kaçamak olurmuş diye düşünüyordur.
Yani anlayacağın seviyorum ama seni de elde tutmak isterim.
Sunuda belirteyim sözlü olan kız sendin ve yakalamışsın seninde kafan karışmış
Ama görüşmeyi erteleyebilirmiyiz lütfen demiş? Sence görüşmek mi istemiyor zaman mı kazanmak istiyor? Ve ikinci kızla kaçamak yapamaz kız karar ver demiş yani kabul etmez.
Ve niye diğerini elde tutmak istiyor?
Bak güzel kardeşim sevgilin kararsız kalmış. Net olan adam zaman kazanmak için bu işlere girmez.
Karar veremeyen adam ya seninle olmak istiyordur. ya da istemiyordur.
Karşı kadına gelince o ayrı bir kurnaz. Karar ver nedir. Sevgilin ikinizi de idare etmenin yolunu arıyordur. İlerde evlenirsen eğer seni aldatır. Ve gençliğin heba olur. Yani demem o ki sen nediyorsun sevgilini aklamak mi amacın, ya da kendini kandırmak mi? Asıl soru bu. Sen ne karar vereceksin. Böyle bir adamla yollarını birleştirecek misin, ya da yollarını ayıracak misin?
Zor değil desem yalan
İrade meselesi ama ben şahsen karşı koyamam
Erkek kıza hayatında biri olduğunu ama ilişkisinden tam emin olmadığını söylemiş, aynı zamanda bu kızada karşı ilgisi olduğunu ama aldatmak istemediğini söylemiş. Yani sevgilim olmasaydı biz şu an birlikteydik demiş. Kız zaman vermiş, ya sevgilin ya ben demiş. Telefonda ayrılalım sevgilimle birlikteyim ona bağlıyım ama her şey güllük gülistanlık değil demiş kapatmadanda yapamıyorum bu durum çok üzücü demiş. Kızla son kez konuşmak için görüşeceklermiş, erkek hastayım lütfen erteleyebilirmiyiz demiş. Ne düşünüyorsun?
yo gayet kolayda
fox tv yaz dizisi senaryosu.
Aynen 😅 ama gerçek maalesef:/
Hic bir zaman karşi koymayi sevmem
Ama sevgilin olsa da mı?
Sürekli birşeyler demis kendi kendine anlaşilan :) demek ki sen de ilgisini cekiyorsun senle de konusmak istiyor
Ben sevgilisiyim... Kızla son kez konuşmak için görüşeceklermiş, erkek hastayım lütfen erteleyebilirmiyiz demiş.
Sence istemiyor mu zaman mı kazanmaya çalışıyor? Ve kız ısrar ederse ne olur?
Zaman kazaniyor istemeyen direk bitirir
Bencede... peki kız ısrarcı olurda ağına düşürebilir mi?
O da onun nefsine kalmis yani :)
Sevgilim varsa biriyle mesajlaşma imkanım olamaz.
Çocuk hayatında olan kişiyi istemiyor ama söyleyemiyor sanırım bu ikilem çok kötü
Ama uzun yıllardır birlikteymiş ve onada bağlıymış, istemese bırakmaz mıydı?
Kız zaman vermiş, ya sevgilin ya ben demiş. Telefonda ayrılalım sevgilimle birlikteyim ona bağlıyım ama her şey güllük gülistanlık değil demiş kapatmadanda yapamıyorum bu durum çok üzücü demiş. Ve son kez konuşmak için görüşeceklermiş, erkek hastayım lütfen erteleyebilirmiyiz demiş.
Degil
Değil
Benim için sevgilim gözümde en güzel kızdır
Yakında ayrılır, aklına koyduysa yakındır bu durumum gelmesi. Çünkü ayrı kalmak isteyen takiptende çıkar, onu hatırlatacak şeylerden de uzak durur. Aslında sevgilisinden ayrılmak istiyor ama bunu ona açıklama cesaretini henüz toplamamış
Kız zaman vermiş, ya sevgilin ya ben demiş. Telefonda ayrılalım sevgilimle birlikteyim ona bağlıyım ama her şey güllük gülistanlık değil demiş kapatmadanda yapamıyorum bu durum çok üzücü demiş. Ve son kez konuşmak için görüşeceklermiş, erkek hastayım lütfen erteleyebilirmiyiz demiş. Amacı ne?
Zor be
Kız zaman vermiş, ya sevgilin ya ben demiş. Telefonda ayrılalım sevgilimle birlikteyim ona bağlıyım ama her şey güllük gülistanlık değil demiş kapatmadanda yapamıyorum bu durum çok üzücü demiş. Bu ne demek?
Yanlış oldu 😅 hikaye böyle başlıyor :
Kizlar peşinden koşuyor mu bakmaktan hariç
Aldatılan kişi senmisin?
Ah ah aklım almıyor bu olayları :/
Ne yapmaya çalışıyor?
Aklın varsa bırak sadakatlı bir kişi değil her zaman aldatılırsın
Hiç zor değil ilgimi çekmiyorsa bitmiştir o iş
Evet irade meselesi
Çok zor
Erkek kıza hayatında biri olduğunu ama ilişkisinden tam emin olmadığını söylemiş, aynı zamanda bu kızada karşı ilgisi olduğunu ama aldatmak istemediğini söylemiş. Yani sözlüm olmasaydı biz şu an birlikteydik demiş. Kız zaman vermiş, ya sözlün ya ben demiş. Telefonda ayrılalım sözlümle birlikteyim ona bağlıyım ama her şey güllük gülistanlık değil demiş kapatmadanda yapamıyorum bu durum çok üzücü demiş. Kızla son kez konuşmak için görüşeceklermiş, erkek hastayım lütfen erteleyebilirmiyiz demiş.
Amacı ne sence?
haha :)
Keşke bende gülebilseydim:/
Erkek kıza hayatında biri olduğunu ama ilişkisinden tam emin olmadığını söylemiş, aynı zamanda bu kızada karşı ilgisi olduğunu ama aldatmak istemediğini söylemiş. Yani sözlüm olmasaydı biz şu an birlikteydik demiş. Kız zaman vermiş, ya sevgilin ya ben demiş. Telefonda ayrılalım sözlümle birlikteyim ona bağlıyım ama her şey güllük gülistanlık değil demiş kapatmadanda yapamıyorum bu durum çok üzücü demiş. Kızla son kez konuşmak için görüşeceklermiş, erkek hastayım lütfen erteleyebilirmiyiz demiş.
Amacı ne sence?
iki kadını birden idare etmek istiyor amacı başka onun :(
Buluşmayı 1 hafta önce ayarlamışlar ve benimki o gün erteleyelim demiş, kız aramış benimki seni ararım demiş ama aramamış. Kız 2 gün sonra tekrar aramış ama benimki geri dönüş yapmamış. Sence istemediğinden mi erteledi yoksa zaman mı kazanmak çalışıyor?
zaman kazanmaya çalışıyor yaş kaç sizin
28-30 yaşlarındayız...
Peki kız ısrarcı olursa benimkini ağına düşürebilir mi sence?
düşürür iki dk cilve yapıp senin kini bırak gitsin gözü dışarda onun
bitir o işi 28 yaşındaki adam ikilemde kalıyorsa ilerde seni aldatır
Ama kızın aramalarına neden cevap vermiyor?
bilemem kız ne yaptığını
Evett
bilemem
Çok zor
Neden peki?