- Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.
+1 yılİlgi gösteren kız Allah'ın emir ve yasaklarına göre yaşayan biri değilse benim karşımda şansı yüzde sıfır. İsterse dünyanın en güzel kadını olsun. Ha ben kendimi çok beğendiğim için değil yanlış anlaşılmasın. Kız güzel değil ama İslam'a göre yaşıyorsa ona karşı zaafım daha fazla olur
02 Yorumla
Soran+1 yılAnlıyorum… Nişanlı bir erkek düşün ve başka bir kız bir seçim yap ya nişanlın ya ben diyor, o da zaman istiyor ve bu durum aylardır sürüyor. Yani her zaman görüşmeselerde iletişimde kalıyorlar. Kız peşini bırakmıyor iş yerine bile gitmiş, ve erkeği kendi iş yerindeki programa davet etmiş o da katılmış sonrada çarşıya gitmişler yürüyüş yapmışlar. Bu ne demek?
- +1 yıl
Aynı anda başka bir kızla da görüştüğünü bildiği halde o adamın suratına tükürmeyen kızda gurur yok demektir
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
+1 yılİrade sahibi biri olarak böyle bir sorun yaşamadım. Zaafım olarak değerlendirebileceğim bir durum değil.
06 Yorumla
Soran+1 yılNişanlı bir erkek düşün ve başka bir kız bir seçim yap ya nişanlın ya ben diyor, o da zaman istiyor ve bu durum aylardır sürüyor. Yani her zaman görüşmeselerde iletişimde kalıyorlar. Kız peşini bırakmıyor iş yerine bile gitmiş, ve erkeği kendi iş yerindeki programa davet etmiş o da katılmış sonrada çarşıya gitmişler yürüyüş yapmışlar. Bu ne demek?
- +1 yıl
Yani nişanlına güveniyorsan sıkıntı yok ama güvenmiyorsan nişanı atmalısın bir duruş sergilemelisin. Ya da böyle çekersin. Bu arada bu hikaye bana tanıdık geldi sanki daha önce de böyle bir şey yazan olmuştu.
Soran+1 yılEvet yazmıştım… güvenmiyorum tabi ki, baksana neler yapmış
- +1 yıl
O zaman acı da olsa vedalaşacaksın ya da böyle çekersin. Kolay değil ama zararın neresinden dönersen kardır.
Soran+1 yılEvet çok acı bir durum. Doğru söyle, o kız nişanlım için önemli mi sence?
- +1 yıl
Nereden bilebilirim ki. Önemsiz olmadığı kesin. Kabullenmekte zorlanıyorsun ama bu kuşkuyla nereye kadar gideceksin? Kendine birazcık değer veriyorsan kurtul derim ya da siz bazı kızlar acı çekmeyi seviyorsunuz istiyorsan onu da tercih edebilirsin.
+1 yılOnların beyni alt tarafı olduğu için pek düşünme yetileri yok. Etrafında kız olmaları onları penguene çeviriyor.
03 Yorumla
Soran+1 yılÖyle mi gerçekten?
Nişanlı bir erkek düşün ve başka bir kız bir seçim yap ya nişanlın ya ben diyor, o da zaman istiyor ve bu durum aylardır sürüyor. Yani her zaman görüşmeselerde iletişimde kalıyorlar. Kız peşini bırakmıyor iş yerine bile gitmiş, ve erkeği kendi iş yerindeki programa davet etmiş o da katılmış sonrada çarşıya gitmişler yürüyüş yapmışlar. Bu ne demek?- +1 yıl
Daha ne olmasını bekliyorsun
Soran+1 yılŞunu merak ediyorum o diğer kız onun için önemli mi sence? Niye kızı kesip atmıyor?
Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. İlgi ve sevgiyi reddetmek bazen zor oluyor cidden özellikle yalnızsan
16 Yorumla
Soran+1 yıl
Nişanlı bir erkek düşün ve başka bir kız bir seçim yap ya nişanlın ya ben diyor, o da zaman istiyor ve bu durum aylardır sürüyor. Yani her zaman görüşmeselerde iletişimde kalıyorlar. Kız peşini bırakmıyor iş yerine bile gitmiş, ve erkeği kendi iş yerindeki programa davet etmiş o da katılmış sonrada çarşıya gitmişler yürüyüş yapmışlar. Bu ne demek?
Soran+1 yılGönül eğlendirecek bir durum yok işte bende bunu anlamıyorum, aralarında cinsellik falanda yok
Niye bu kızı hayatından çıkarmıyor?
Soran+1 yılAnladım… peki kız ısrarcı olursa çocuğu elde edebilir mi?
250 gramın gücü ama o kadar seçiciyim ki, kriterlere uymayana kalkmıyor
01 Yorumla
Soran+1 yılNişanlı bir erkek düşün ve başka bir kız bir seçim yap ya nişanlın ya ben diyor, o da zaman istiyor ve bu durum aylardır sürüyor. Yani her zaman görüşmeselerde iletişimde kalıyorlar. Kız peşini bırakmıyor iş yerine bile gitmiş, ve erkeği kendi iş yerindeki programa davet etmiş o da katılmış sonrada çarşıya gitmişler yürüyüş yapmışlar. Bu ne demek?
+1 yılsana bunu düşündüren herifle pek benzediğimi düşünmüyorum.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGüzel bir kıza (neredeyse) hiç bir erkek hayır diyemez.
11 Yorumla
Soran+1 yılO kadar mı zor?
Peki böyle bir durumda zor mu?
Nişanlı bir erkek düşün ve başka bir kız bir seçim yap ya nişanlın ya ben diyor, o da zaman istiyor ve bu durum aylardır sürüyor. Yani her zaman görüşmeselerde iletişimde kalıyorlar. Kız peşini bırakmıyor iş yerine bile gitmiş, ve erkeği kendi iş yerindeki programa davet etmiş o da katılmış sonrada çarşıya gitmişler yürüyüş yapmışlar. Bu ne demek?
Gizli Üye(25-29)+1 yılMutlu bir duygu oluşur erkek istemezse bile kırmak üzmek istemez kız üzülürmü ya
010 Yorumla
Soran+1 yıl
Cevap sahibi+1 yılDiğer kız nişanlısından dahamı çekicimi giyiniyo acaba ya da dahamı güzel
Soran+1 yılEvet daha güzel
Cevap sahibi+1 yılOndan dolayı anlaşılan ama bu kız karaktersizse sonra nişanlısı olacak kıza dönerse ne olacak
Soran+1 yılBilmiyorum çok kötü bir durum…
Sence kız ısrarcı okursa çocuğu elde eder mi?
Cevap sahibi+1 yılKızı yaklaşımına bağlı o kız cinsellikten uzak ciddi düşünürse erkek yanaşmayabilir ki ya da kızın erkeğe cinsel yaklaşıyorda olabilir o durumda nr yapar kestiremiyorum
Soran+1 yılAralarında cinsellik yok ama kız cilve falan yaparsa, ona hafif temaslarda bulunursa bilemem belki dayanamaz
Cevap sahibi+1 yılBelkide bahsettiğin kişi senin mi nişanlın
Soran+1 yılEvet nişanlım
Cevap sahibi+1 yılOnu cinsel yonden cokta yüz vermeden etkilesen nasi olur
Gizli Üye(18-24)+1 yılKızın ilgisiyle iş bitse her kız istediği erkeği almış olurdu ama öyle bi dünya yok
010 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılNişanlısı kızı aldatıyor demek
Soran+1 yılSence o kız o çocuk için önemli mi? Anlamıyorum niye kesip atmıyor?
Cevap sahibi+1 yılGerçekten önemli olsa o kızla nişanlı olurdu. Büyük ihtimalle fiziksel zevk için kestirip atmıyo
Soran+1 yılİşte bende anlamıyorum çünkü aralarına cinsellik yok. Nişanlı olduğu kızla aralarında bazı sorunlar var, bu kızda güzel peşini bırakmıyor, ikisinin arasında kararsız.
Cevap sahibi+1 yılİlla cinsellik olmasına gerek yok tatmin için. Herhangi bir temas hatta flörtleşme bile zevk için kullanılabilir. Her çiftin arasında bazı sorunlar vardır ama ayrılık yoksa ortada demekki hala nişanlısını bırakmak istemiyo. Üstelik durum aylardır sürmüş bikaç hafta olsa neyse
Soran+1 yılAma bir kaç haftadır yakınlaşmışlar yani daha sık görüşüyorlar :/
Cevap sahibi+1 yılo kızın parmağında o yüzük olduğu sürece gerisi hikaye
Soran+1 yılAma diğer kız ısrarcı olursa bu çocuğu elde eder mi?
Cevap sahibi+1 yılOrası hiççç belli olmaz çocuğa bağlı
Kızlar benim bibimi yesin sevdiğim oyunun yeni serisinin çıkması tüm kızlardan ötedir kızlara sıra gelene kadar zaafım olan 5 6 tane şey sayarım
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılEn büyük Zaafım fiziksel özellikler
013 Yorumla
- +1 yıl
Bu su demek her an her dakika aralarında birsey olabilir
Soran+1 yılAynen öyle… sence o kız onun için önemli mi?
Niye onu kesip atmıyor?- +1 yıl
O kadarını bilemem ama onu cezbeden birsey olduğu bariz ortada
- +1 yıl
Kız güzel mi
Soran+1 yılEvet güzel
- +1 yıl
Mesela ben olsam dayanamam çocuk da fiziksek özelliğe bakıyorsa dayanamıyordur
Soran+1 yılO zaman kız ısrarcı olursa çocuğu elde eder mi?
- +1 yıl
Evet rahat eder
Soran+1 yılNeden?
- +1 yıl
Soru sordun cevap verdim neden diyorsun neden sorusunun cevabını 2 soru önce verdim zaten 😅😅
Soran+1 yılHaklısın 😅 ama nasıl elde edebilir onu sormak istedim? Yani başarmaz cilve yapsa erkek bu kadar kolay mı tav olur?
- +1 yıl
Özele gel
Tipsiz zaten geneli zor bir şey yok
03 Yorumla
Soran+1 yılPeki böyle bir durumda zor mu?
Soran+1 yılLütfen oku çok uzun değil
+1 yılkızın güzelliğine kalmış bu :D
02 Yorumla
Nişanlı bir erkek düşün ve başka bir kız bir seçim yap ya nişanlın ya ben diyor, o da zaman istiyor ve bu durum aylardır sürüyor. Yani her zaman görüşmeselerde iletişimde kalıyorlar. Kız peşini bırakmıyor iş yerine bile gitmiş, ve erkeği kendi iş yerindeki programa davet etmiş o da katılmış sonrada çarşıya gitmişler yürüyüş yapmışlar. Bu ne demek?- +1 yıl
burdan uzun uzun yazmayı senin için de sorun olmayacaksa ozelle gelebilir msin
Aşk İlişkileri konusunda 11,2b cevap paylaştı. Yoo hiçde zor değil :D
04 Yorumla
Soran+1 yılAma detaylı bir şekilde yazdım herkes bu duruma yorum yapsın diye
- Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı.
+1 yılOna sahip olma biseyler yaşama
01 Yorumla
ülkemizde öyle
04 Yorumla
Soran+1 yılAynen çok kötü bir durum… sence o kız ısrarcı olursa bu çocuğu elde eder mi?
+1 yılEvet
06 Yorumla
- +1 yıl
Boynuzlanıyorsun
Soran+1 yılO diğer kız onun için önemli mi sence? Niye kızı kesip atmıyor?
- +1 yıl
Onu daha çok beğeniyor ve seviyor , senin Yaş kaç
Soran+1 yılNeden böyle düşünüyorsun? Erkeklerin gönlü başka bir kıza koyabiliyor mu?
- +1 yıl
* *na bile koyabilir
Erkek olmak zor :)
03 Yorumla
Soran+1 yılSence o kız o çocuk için önemli mi? Anlamıyorum niye kesip atmıyor?
+1 yılElektrik alamadıysam kolayca karşı koyarım
01 Yorumla
+1 yılHer kızın değil
00 YorumlaFarklı bir duygu eşsiz
00 Yorumla
+1 yılVajinasını poposınu nasıl elinin tersiyle itersin
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılAbazaların ve sapıkların zaafı o.
06 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBenim gözümde kadınları hayatının merkezine koymuş onlardan mahrum kalmamak isteyen bir tip.
Soran+1 yılPeki o diğer kız onun için önemli mi sence? Niye kızı kesip atmıyor?
Cevap sahibi+1 yılBelki ailesinden veya çevresinden gelecek tepkilere totosu yemiyordur
Soran+1 yılYok ailesi nişanlısını değilde o diğer kızı daha çok seviyor
Cevap sahibi+1 yılNe güzel farkında olman, bunun yorumunu sen daha iyi yaparsın burada boşuna yorum bekleme.
+1 yılzor değil
04 Yorumla
- +1 yıl
şeref eksikliği
Soran+1 yılPeki niye nişanlı bir başka biriyle konuşma ihtiyacı duyuyor, niye o kızı hayatından kesip atmıyor?
- +1 yıl
şeref eksikliği ikisindeki de
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler