Sevgiliniz var ama bir kaç aydır güzel bir kızla bazen mesajlaşıyorsunuz, ve kız size mesaj atıyor, arıyor, sizden hoşlandığını belli ediyor. Böyle bir durumda erkeğin karşı koyması çok mu zor?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı. Güzellik göreceli ve gelip geçicidir... Tabi ki güzelliğin de bu gibi durumlarda etkeni büyük fakat, sırf güzel olduğu için bir sevgililik durumu ortaya çıkacaksa o ilişkinin temeli baştan sağlam atılmamıştır... İleride anlaşamamazlık durumu çıkacaktır... Ki zaten genelde erkekler güzel kızların kalbine değil, fiziki özelliklerine bakar...
08 Yorumla
Soran+1 yılErkek kıza hayatında biri olduğunu ama ilişkisinden tam emin olmadığını söylemiş, aynı zamanda bu kızada karşı ilgisi olduğunu ama aldatmak istemediğini söylemiş. Yani sevgilim olmasaydı biz şu an birlikteydik demiş. Erkek bir daha konuşmayalım demiş sonrada her seferinde kendime güçlü ol konuşma diyorum ama yapamıyorum demiş. Kızın hikayelerine bakmaya devam ediyormuş ve arada mesajlaşıyorlarmış. Bu ne demek şimdi?
- +1 yıl
Hikaye bakmak illa ki bir şeyler hissettiği anlamına gelmez... Bir kere sosyal medya eylemlerini ilişkiye veya duygusal bir şeye bağlamak doğru olmaz... Sonda dediğim gibi, eğer ki erkek sadece güzel diye konuşmaya devam ediyorsa kızla, ileride o kızı aldatması muhtemel... Kaçınılmaz bile diyebilirim... Önce anlaşabilirlik, saygı ve güven üzerine kurulmalı bir ilişki... Eğer bunlar olmazsa, fiziksel özelliklere ve belirli ihtiyaçlar (ağırlıklı cinsel ihtiyaç diyebilirim) doğrultusunda bir ilişki olur ve sonrasında aldatma, kavga, anlaşamam gibi durumlar meydana gelir... Garanti bir ilişki biçimi değil...
Soran+1 yılKız sadece güzel değil aynı zamanda iyi biri tanıyorum. Zaman vermiş, ya sevgilin ya ben demiş. Telefonda ayrılalım sevgilimle birlikteyim ona bağlıyım ama her şey güllük gülistanlık değil demiş kapatmadanda yapamıyorum bu durum çok üzücü demiş.
- +1 yıl
Yani ilişkisi veya hayatında bir başkası olan birine seçim yaptırmak onu ne kadar iyi birisi yapar? Bu gibi şeyler kul hakkına bile girme potansiyeli yüksek şeylerdir.. Çünkü kara kedi gibi aralarına giriyor gibi görünüyor... Bu da yuva yıkmakla denk diyebiliriz.. Yuva yıkmak da kul hakkıdır.. Otomatikman bu güzel kızın iyi olduğu tezini komple yıkıyor...
Soran+1 yılDoğru... ama erkek niye kıza yüz veriyor, niye kesip atmıyor? Mesela son kez konuşmak için görüşeceklermiş, erkek hasta olduğu için mesaj atmış başka bir gün görüşelim lütfen diye. İstemeyen böyle şeyler yazmamalı.
Soran+1 yılAma ikinci kızla ihtiyacını gideremez o yüzden anlamıyorum
- +1 yıl
Neden ikinci kızla ihtiyacını gideremesin ki? Standart yöntemlerden bir tanesi, kızın güvenini kazanıp, onu kendine aşık edip, sonrasında da kötü amellerine alet eden bir çok kişi tanıyorum etrafımda.. O erkeğin böyle biri olmadığı ne malum? Günümüzde iyi görünüp içinde şeytan olan birçok insan mevcut...
En İyi Cevaplar
+1 yılKızı istemiyor ama ayrılamıyor da. Uzun zamandır ilişkisi olduğunu desek kıza bağlanmış ve alışkanlık haline gelmiş. Hem kızı üzmek istemiyor hem kendisi üzülmek istemiyor. Yani yanında ama sevmiyor sadece boşluk hissinden korkuyor. Diğer kızı da yedekte tutuyor bundan ayrılınca onunla mutlu olsun diye. Ama net kesinlikle eminim ki bu kızı sevmiyor sadece boşluk hissinden korkuyor bu kadar.
03 Yorumla
Soran+1 yılEvet bende alışkanlık olduğunu düşünüyorum. Ama sevmediği birinden neden ayrılmıyor? Kız zaman vermiş, ya sevgilin ya ben demiş. Telefonda ayrılalım sevgilimle birlikteyim ona bağlıyım ama her şey güllük gülistanlık değil demiş kapatmadanda yapamıyorum bu durum çok üzücü demiş. Kızla son kez konuşmak için görüşeceklermiş, erkek hastayım lütfen erteleyebilirmiyiz demiş. Ne düşünüyorsun?
- +1 yıl
Ayrılmamaya mecbur eden şeyler var. Alışkanlık sevgiden de beter severek ayrılanlar var ama alışkanlık olmuşsa ayrılamıyorsun çok zor olur. Bundan eminim ki erkek sevgilisini sevmiyor. Diğerine karşı birşeyler hissediyor hatta seviyor diyebilirim ama sevgilisi var diye rahat değil. Eğer diğer kıza karşı birşeyler hissetmese hiç konuşmaz hemen engeller ya da başka kızlar gibi gözüne gözükmez aklından bile geçirmez
- +1 yıl
Sanırım o kız sen oluyorsun
- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılHayatımda sevgilim dediğim bir kadın varsa bu şekilde yaklaşan kadını kibarca reddederim. Ama FB veya FWB tarzı ilişkilerde sadakat gibi kavramların yeri olmadığı için güzel ve ilgimi çekecek bir kadında karşılık veririm.
011 Yorumla
Soran+1 yılErkek kıza hayatında biri olduğunu ama ilişkisinden tam emin olmadığını söylemiş, aynı zamanda bu kızada karşı ilgisi olduğunu ama aldatmak istemediğini söylemiş. Yani sözlüm olmasaydı biz şu an birlikteydik demiş. Kız zaman vermiş, ya sevgilin ya ben demiş. Telefonda ayrılalım sözlümle birlikteyim ona bağlıyım ama her şey güllük gülistanlık değil demiş kapatmadanda yapamıyorum bu durum çok üzücü demiş. Kızla son kez konuşmak için görüşeceklermiş, erkek hastayım lütfen erteleyebilirmiyiz demiş. Bu ne demek?
- +1 yıl
Tablo şu: Bir sözlüsü var ama aralarında bazı gerilimler ve iyi gitmeyeş şeyler var. Seni de istiyor ama ondan ayrılmadan sana yönelmeyi de aldatma olarak görüyor. Ama sana da kapıları tam kapatmıyor, cepte tutmaya çalışıyor. Sözlüsünden ayrılırsa sana yönelebileceğini düşünüyor. Ama bu durum gerçekleşirse sen sadece yara bandı olursun. Psikolojisi normalize olduğunda tıpkı iyileşen yaranın üstündeki yara bandının sökülüp atılması gibi seni hayatından smküp atar. Bu senaryoya da hazırlıklı ol.
Soran+1 yılBen sözlüsüyüm... Ama diğer kız çok canımı sıkıyor, niye kesip atmıyor, kıza ayrılalım ama üzücü bir durum demiş ve sonra buluşmaya karar vermişler ama hastayım lütfen erteleyelim demiş. Sence kızla görüşmek mi istemiyor yoksa zaman mı kazanmak istiyor?
- +1 yıl
Seninle yolları ayırırsa onunla devam edecek. Onu yedekte tutuyor. Seninle ilişknin devamından emin değil ve her an yollarınız ayrılabilir.
Soran+1 yılAma kızla en son konuştuklarında sözlümle birlikteyim ve ondan ayrılıcam mı emin değilim demiş. Sence o diğer kız ısrarcı olsa benimkini ağına düşürebilir mi?
- +1 yıl
Ben sana bir şey söyleyeyim. Seninle sözlüyken başka kadına da açık kapı bırakıp cepte tutan bir erkekle mutlu olamazsın.
Soran+1 yılEvet zaten çok üzülüyorum bu duruma ama dediğim gibi sence o kız peşini bırakmazsa benimkini elde eder mi?
- +1 yıl
Sen olayın farkında değilsin. Sana sadık görünmekle beraber ona da mavi boncuk veriyor. Her an rotayı ona çevirebilir. Hatta bunu evlendikten sonra da yapabilir.
Soran+1 yılAh ah çok kötü bir durum :/
Kızın numarasıda kayıtlı telefonunda ama daha çok kız arıyor ve benimki bazen cevap veriyormuş bazende vermiyormuş... mesela bu hafta görüşeceklermiş benimki erteleyelim demiş kızda tamam demiş ve 2 gün sonra aramış ama cevap vermemiş ama kız tekrar arar bundan eminim :/- +1 yıl
Sen de kocaman bir aptalsın ki seninle sözlüyken başka kadına mavi boncuk veren erkekle halen devam etme hevesindesin. Potansiyel boynuzlar elinde oğlanın, sadece kafana takacak.
Soran+1 yılBöyle konuşma zaten çok üzülüyorum 😔
Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı. Böyle bi durumla karşılaştım, kız arkadaşıma anlattım, aradığında da telefonu ona verdim, güzel olması içinde bulunduğum bi ilişkiyi bitirmeme sebep değil
01 Yorumla
Soran+1 yılErkek kıza hayatında biri olduğunu ama ilişkisinden tam emin olmadığını söylemiş, aynı zamanda bu kızada karşı ilgisi olduğunu ama aldatmak istemediğini söylemiş. Yani sözlüm olmasaydı biz şu an birlikteydik demiş. Kız zaman vermiş, ya sevgilin ya ben demiş. Telefonda ayrılalım sözlümle birlikteyim ona bağlıyım ama her şey güllük gülistanlık değil demiş kapatmadanda yapamıyorum bu durum çok üzücü demiş. Kızla son kez konuşmak için görüşeceklermiş, erkek hastayım lütfen erteleyebilirmiyiz demiş. Bu ne demek?
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
88Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 262,1b cevap paylaştı.
u +1 yılBir kız benim peşimden koşuyorsa sevgili olurum
01 Yorumla
Soran+1 yılErkek kıza hayatında biri olduğunu ama ilişkisinden tam emin olmadığını söylemiş, aynı zamanda bu kızada karşı ilgisi olduğunu ama aldatmak istemediğini söylemiş. Yani sevgilim olmasaydı biz şu an birlikteydik demiş. Erkek bir daha konuşmayalım demiş sonrada her seferinde kendime güçlü ol konuşma diyorum ama yapamıyorum demiş. Kızın hikayelerine bakmaya devam ediyormuş ve arada mesajlaşıyorlarmış. Bu ne demek?
+1 yılArada kalan yine o masum kız oluyor. En iyisi o erkeğin kızdan ayrılması eğer gerçekten sevseydi başka kıza yan gözle nefsiyle bakmazdı. Allah bilir başka zaman daha güzel kızla konuşunca o güzel diye sıfatlandırdığı kızı da bırakır.
O masum kızı da daha fazla oyalamayıp ayrılsın. Kız öyle birinden kurtulmuş olur.07 Yorumla
Soran+1 yılErkek kıza hayatında biri olduğunu ama ilişkisinden tam emin olmadığını söylemiş, aynı zamanda bu kızada karşı ilgisi olduğunu ama aldatmak istemediğini söylemiş. Yani sevgilim olmasaydı biz şu an birlikteydik demiş. Erkek bir daha konuşmayalım demiş sonrada her seferinde kendime güçlü ol konuşma diyorum ama yapamıyorum demiş. Kızın hikayelerine bakmaya devam ediyormuş ve arada mesajlaşıyorlarmış. Bu ne demek şimdi?
- +1 yıl
Bence net aldatmaya giriyor bu. Aldatmak istemiyorum diyor ama nefsine de hakim olamıyor erkek cidden midemi bulandırdı.
Soran+1 yılMaalesef... Kızla son kez konuşmak için görüşeceklermiş, erkek hastayım lütfen erteleyebilirmiyiz demiş.
Sence istemiyor mu zaman mı kazanmaya çalışıyor? Ve kız ısrar ederse ne olur?- +1 yıl
Bence kız daha fazla ısrar etmemeli, erkeğin ne olduğu apaçık belli ne hissettiğini bile doğru düzgün bilmiyor ifade edemiyor bi cacık olmaz.
Soran+1 yılAynen öyle... ama ben sevgilisiyim ve diğer kız peşini bırakmazsa benimkini elde eder mi onu merak ediyorum.
- +1 yıl
Bence oluruna bırak. Sana sevgilin mi anlattı bunları?
Eğer sevgilinden eminsen rahat ol.
Kız da yalnız ne kadar yüzsüz bir şeymiş sevgilisi olduğunu bildiği halde konuşmaya tenezzül etmiş karakter yoksunları. - +1 yıl
Ama senin yerinde olsam direkt sevgilini kapı dışarı ederdim
+1 yılsiz benim sorumu yanlış anladınız şimdi ben bu kızla sosyal medyadan konuştum kızı sevdim sonra ögrendim ki kızın başka sevdigi varmış o sevdigi çoçukta ona yüz vermemiş başka biriyle evlenmiş oğlan evlenince kızda başka kişiyle evlenmiş kızın oğlanı unutamadıgı her halinden belli o çocugu sosyal medyadan takip ediyor ona karşı aşk paylaşımları yapıyor , benide sürekli sosyal medyadan takip ediyor nerseyde her attıgım hikayeye bakıyor yani bana neden evlenmedigimi evlenmem gerektigini şeklinde şeyler yazıyor
02 Yorumla- +1 yıl
ben bunu yanlış yazmışım silermisin başka bir konuydu :)
Soran+1 yılKaldın önemli değil 😊
Nasıl silindiğini bilmiyorum
+1 yılBu kiz com sıkıntılı var ya adam bence seni bırakırsa bu kiz onu üzer. Kizdaki karaktere bak evlenme yolundaki birini ayartıyor isterse dunya guzeli olsun korkulur böylelerinden. Sende dikkat et
03 Yorumla
- +1 yıl
Abla ne ne demek iste detaylara takilma genel olarak sonuca bak. tamam adam istemiyor aslinda istiyor ama yolundan donmek istemiyor belliki. Kiz da fark etmiş ilgisini onu kendine cekmeye calisiyor adamin kafasını karistirmaya calisiyor.
Soran+1 yılAnlıyorum ama bu adam hangi kızı istiyor?
Sevgilim varken başkasıyla konuşmam. Sevgilim olmasa bile eğer bir ilişki istemiyorsam kızın ne kadar güzel olduğu umrumda olmaz. Istemiyorsam istemiyorumdur bu kadar.
06 Yorumla
Soran+1 yılErkek kıza hayatında biri olduğunu ama ilişkisinden tam emin olmadığını söylemiş, aynı zamanda bu kızada karşı ilgisi olduğunu ama aldatmak istemediğini söylemiş. Yani sevgilim olmasaydı biz şu an birlikteydik demiş. Erkek bir daha konuşmayalım demiş sonrada her seferinde kendime güçlü ol konuşma diyorum ama yapamıyorum demiş. Kızın hikayelerine bakmaya devam ediyormuş ve arada mesajlaşıyorlarmış. Bu ne demek?
Soran+1 yılAynen öyle...
Kız zaman vermiş, ya sevgilin ya ben demiş. Telefonda ayrılalım sevgilimle birlikteyim ona bağlıyım ama her şey güllük gülistanlık değil demiş kapatmadanda yapamıyorum bu durum çok üzücü demiş. Ve son kez konuşmak için görüşeceklermiş, erkek hastayım lütfen erteleyebilirmiyiz demiş.
Soran+1 yılEvet... Peki diğer kız ısrarcı olursa bu erkeği ağına düşürebilir mi sence?
+1 yılElimin tersiyle içtiklerimiz başkalarının hayali...
Sana böyle birseyin zor olduğunu söyleyen olursa inanma doymamış bazı duyguları yaşamamış tatmamış insanlar belki zorlanabilir06 Yorumla
- +1 yıl
Yorumun olmasa, klavye hatasını farketmeyecektim, yorumunda ( içtiklerimiz) ittiklerimiz olacaktı..
- +1 yıl
Yorumunu okudum sıkıntılı bir durum hayatında biri varken bir baskasıyla ilgilenmek sevgiye dahil olamaz, üstelik ilişkimden tam emin değilim nasıl bir kafa yapısı bilmiyorum emin olmadıgınız insanlar ve dıygularınız varsa en çok karsı tarafı yaralarsınız yapmayın...
Soran+1 yılTamam 😊
Soran+1 yılAynen haklısın, son kez konuşmak için görüşeceklermiş, erkek hasta olduğu için mesaj atmış başka bir gün görüşelim lütfen diye. İstemeyen böyle şeyler yazmamalı.
- +1 yıl
Aynen
+1 yılBir erkek olarak , hayatımda kimse yok şu an , ama eğer öyle bir durumla karşı karşıya kalsam , ki kalmam çünkü bana mesaj atamaz. Hiç bir türlü ilgi göremez benden. Çünkü yanımda sevdiğim bi kız var , neden onu üzecek bir şey yapamayım ki? Haa çükümle düşünsem eyvallah ama ne mutlu ki beynimle düşünüyorum şahsen :)
00 Yorumla
+1 yılHerkes ilgiyi sever diye düşünüyorum ama söz konusu biz erkekler olunca illa öpüp koklamadan bırakmıyoruz işte.
016 Yorumla
Soran+1 yılErkek kıza hayatında biri olduğunu ama ilişkisinden tam emin olmadığını söylemiş, aynı zamanda bu kızada karşı ilgisi olduğunu ama aldatmak istemediğini söylemiş. Yani sözlüm olmasaydı biz şu an birlikteydik demiş. Kız zaman vermiş, ya sevgilin ya ben demiş. Telefonda ayrılalım sözlümle birlikteyim ona bağlıyım ama her şey güllük gülistanlık değil demiş kapatmadanda yapamıyorum bu durum çok üzücü demiş. Kızla son kez konuşmak için görüşeceklermiş, erkek hastayım lütfen erteleyebilirmiyiz demiş.
Amacı ne sence?- +1 yıl
Senden kopamıyor ama dışarda ki çiçekten de vazgeçmek istememiş anlaşılan.
Soran+1 yılBuluşmayı 1 hafta önce ayarlamışlar ve benimki o gün erteleyelim demiş, kız aramış benimki seni ararım demiş ama aramamış. Kız 2 gün sonra tekrar aramış ama benimki geri dönüş yapmamış. Sence istemediğinden mi erteledi yoksa zaman mı kazanmak çalışıyor? Ve kız ısrarcı olursa ağına düşürebilir mi?
- +1 yıl
Yoooo senin ki iyi bile dayanmış helal olsun. Yapacak olsa yapardı diye düşünüyorum ertelemezdi o kadar :)
Soran+1 yılYani o kız umrunda değil mi? Öyleysede niye kesip atmıyor, bit daha görüşmeyelim demiyor? Erteleyebilir miyiz lütfen demiş.
- +1 yıl
değil tabi ki.. aslında hevesini alıp geçecekti ama istememiş.. ertelemesinin sebebi de ufakta olsa bi küçük istek kalmıştır.
Soran+1 yılAma cinsel bir ilişki için buluşmayacaklardı sen yanlış anladın galiba 😅 telefonda konuşmuşlar ve ayrılalım demişler benimkide her seferinde uzak dur konuşma diyorum ama yapmıyorum üzülüyorum demiş kızda o zaman kendimize düşünmek için 1 hafta daha verelim demiş o da tamam seni alırım demiş. Buluşma günüde hastayım lütfen erteleyebilir miyiz demiş?
- +1 yıl
"erkek hastayım" ifadesini Erkek hastasıyım die algılayınca demek ki böyle oluyor, arkadaş aklımız fikrimiz aşna fişnada.. pardon senide tam anlamamışım :(
Uzun süreli bi ilişkiniz mi var öyleyse artık alışganlık yaratmış olabilir.. Daha önce sözlünle bişiler yaşadıysan sıkılmış olabilir. ve ilk başta cher ne kadar cinsellik düşünme bile başkta aşk arıcak sonra cincellik diye düşünüyorum :S
Soran+1 yılYorumunu tam anladım... evet uzun yıllardır birlikteyiz... bir erkek olarak o kızla niyeti ne bunu bana söylermisin? Ve kız peşini bırakmazsa ne olur?
- +1 yıl
Aşk ve/veya cinsellik arıyor. Kızın bırakması önemli değil, senin ki bırakmazsa sıkıntı
Soran+1 yılHaklısın... kız aramış benimkide cevap vermemiş, sence kız tekrar ararsa cevap verir mi?
- +1 yıl
Eğer aşık olmuşsa bırakmaz. Eğer canı cinsellik istiyorsa ve "dolduğu" bi dönemine denk gelirse ancak cevap verir bence.
Soran+1 yılSanmıyorum ya aşık olsa kendi kızı sürekli aramaz mıydı?
- +1 yıl
Sana kıyamamıştır, emin olamamıştır, kaybetmek istemiyodur... Yani çok fazla sebebi olabilir
Soran+1 yılValla bende bilemiyorum... o kıza açık kapı bırakıyor ama...
- +1 yıl
bişiler istemese açık kapı bırakmaz
- Aşk İlişkileri konusunda 586 cevap paylaştı.
+1 yılNeden zor olsun erkek olana çok kolaydır gözünün birlikte olduğu insandan başkasını görmeyeceğini ifade etmek
01 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 468 cevap paylaştı.
+1 yılYoo çok kolay. Ama en başta benim sevgilim var der yollarım. Onun çekeceği kuyuya girmeden teyet geçmiş olurum. Sevgilimede gösteririm mesajları.
01 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Beni etkileyen şey bir kızın güzelliğinden ziyade sadakati ve vereceği güven olduğu için, güzel birinden vazgeçmek çok da zor bir şey değil.
02 Yorumla
Biraz Zor Gibi Erkekler Kadınlara Karşı Zayıf Kalıyorlar Ama İrade Meselesi’dir Bu Zor Bir Durum
06 Yorumla
Soran+1 yılErkek kıza hayatında biri olduğunu ama ilişkisinden tam emin olmadığını söylemiş, aynı zamanda bu kızada karşı ilgisi olduğunu ama aldatmak istemediğini söylemiş. Yani sevgilim olmasaydı biz şu an birlikteydik demiş. Kız zaman vermiş, ya sevgilin ya ben demiş. Telefonda ayrılalım sevgilimle birlikteyim ona bağlıyım ama her şey güllük gülistanlık değil demiş kapatmadanda yapamıyorum bu durum çok üzücü demiş. Kızla son kez konuşmak için görüşeceklermiş, erkek hastayım lütfen erteleyebilirmiyiz demiş. Amacı ne?
Soran+1 yılİşte kız seçimini yap demiş o da her zaman ayrılalım diyormuş ama aynı zamanda benim için zor diyormuş. Mesela görüşmek istemiyorsa başka bir zamana erteleyelim lütfen der mi? Niye kesip atmıyor kızı peşimden koşturuyor?
Soran+1 yılAma niye işte?
Bazıları için zor bazıları için zor değil. Adam olmak farklı erkek olmak farklı sadece. Adam olana zor gelmez.
03 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın :/
Kız zaman vermiş, ya sevgilin ya ben demiş. Telefonda ayrılalım sevgilimle birlikteyim ona bağlıyım ama her şey güllük gülistanlık değil demiş kapatmadanda yapamıyorum bu durum çok üzücü demiş. Ve son kez konuşmak için görüşeceklermiş, erkek hastayım lütfen erteleyebilirmiyiz demiş.
Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Hiç zor değil aslında. Bir kere zaten aylarca yazışılmaz ki. Aylardır yazışan kişinin zaten karşı koyma niyeti yoktur
06 Yorumla
Soran+1 yıl2-3 Aydın devam ediyormuş ama ayda 1-2 kere konuşuyorlarmış.
Erkek kıza hayatında biri olduğunu ama ilişkisinden tam emin olmadığını söylemiş, aynı zamanda bu kızada karşı ilgisi olduğunu ama aldatmak istemediğini söylemiş. Yani sevgilim olmasaydı biz şu an birlikteydik demiş. Erkek bir daha konuşmayalım demiş sonrada her seferinde kendime güçlü ol konuşma diyorum ama yapamıyorum demiş. Kızın hikayelerine bakmaya devam ediyormuş ve arada mesajlaşıyorlarmış. Bu ne demek şimdi?
Soran+1 yılAma o kızı istese beni bırakıp ona gitmez miydi?
son kez konuşmak için görüşeceklermiş, erkek hasta olduğu için mesaj atmış başka bir gün görüşelim lütfen diye.- +1 yıl
Ya çok fazla da girmek istemiyorum ama. O kız henüz net değil belki, ya da erkek net değil ama görüşüyor bir kapı var açık. Ayrıca son kez görüşme nedir, komik yani. Telefonda yazar benim sevgilim var lütfen vs.. diye bitirir. Ve bu olup bitenleri bu kadar masumane bir şekilde yorumluyor olmanız da ilginç Neyse haklarında hayırlısı olsun.
Soran+1 yılHaklısın maalesef :/
Kız ısrarcı olsa benimkini ağına düşürebilir mi?
- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılBen kurtulamazsam gider sevgilime söylerdim durumu saklamazdım ondan o sarkıntı olan kıza gerekeni yapardı😀
012 Yorumla
- +1 yıl
Erkekte az değil demek içten içe istiyor kızı demek
Soran+1 yılKız zaman vermiş, ya sevgilin ya ben demiş. Telefonda ayrılalım sevgilimle birlikteyim ona bağlıyım ama her şey güllük gülistanlık değil demiş kapatmadanda yapamıyorum bu durum çok üzücü demiş. Ve son kez konuşmak için görüşeceklermiş, erkek hastayım lütfen erteleyebilirmiyiz demiş. Bu ne demek?
- +1 yıl
Arkadan iş çeviyorlar demek ne demek olacak
Soran+1 yılNasıl bir iş?
- +1 yıl
Bayağı kızda adamda arkadan işi götürüyorlar bir kıvılcıma bakar
Soran+1 yılYani birbirini istiyorlar mı? Öyle olsa erkek sevgilisini bırakıp diğer kıza gitmez miydi?
- +1 yıl
Gidecek zaten yani onla daha sevgili kalan kızda var bir tuhaflık
Soran+1 yılCiddi misin? Ama kıza ayrılalım diyende kendi.
- +1 yıl
İkisi bir arada güzel geliyor heralde
Soran+1 yılAy tövbe tövbe bu ne ya...
- +1 yıl
Geçekler bunlar malasef dikkat et
+1 yılYok nedir öyle bilgisayar oyununda item değiştirir gibi biriyle sevgiliysem gözüm başkasını görmez
110 Yorumla
- +1 yıl
Sevgilisi ile yeterince güçlü bir bağı yokki başkasını takip etmekten geri kalamıyor
Soran+1 yılEvet ama sevgilisini terketmiyor bu arada.
Soran+1 yılKız zaman vermiş, ya sevgilin ya ben demiş. Telefonda ayrılalım sevgilimle birlikteyim ona bağlıyım ama her şey güllük gülistanlık değil demiş kapatmadanda yapamıyorum bu durum çok üzücü demiş. Ve son kez konuşmak için görüşeceklermiş, erkek hastayım lütfen erteleyebilirmiyiz demiş. Çok tuhaf değil mi?
- +1 yıl
Sinir oluyorum böyle durumlara. Çocuk da hem elimdeki cepte dursun hem yenisini bulayım modunda gibi
- +1 yıl
Hahahaha trajikomik
Soran+1 yıl@Understandfulll bende anlamdım canım, kimi istiyor bu?
- +1 yıl
Aklı karışmış işte ama dışarıya yöneldiyse ilişkide bi problem var demek ki
Soran+1 yıl@Understandfulll peki diğer kız ısrarcı olsa onun ağına düşebilir mi?
- +1 yıl
Kızlarrrrrrr
+1 yılVar benim basimdada biri seksi guzel ama sogudumm davranislarindan
06 Yorumla
- +1 yıl
Gorusmek istemiyo sanirimm
Soran+1 yılAma niye görüşmeyelim uygun olmaz demiyor da lütfen erteleyelim diyor?
- +1 yıl
Bilmiyorum ki ne dusunuyor erteleme amaci ne ki
Soran+1 yılBilmiyorum ki, zaman mı kazanmaya çalışıyor?
- +1 yıl
Olabilir boş ver ya kendini hirpalama seni duaunmeyen icin
+1 yılSevgilim varsa kainat kıraliçesi bile pişimden kovalasa umurumda olmaz bebek.
01 Yorumla
Eğer bu senin hassasiyetin ise ayrılmalısın yoksa üzülürsün
05 Yorumla
Soran+1 yılİşte size soruyorum, bir erkek olarak ne düşünüyorsun?
Soran+1 yılEvet ama sözlü adam niye bu kadar arada kalıyor? Sence kızların hangisini istiyor? Diğer kıza ayrılalım ama üzücü bir durum demiş ve sonra buluşmaya karar vermişler ama hastayım lütfen erteleyelim demiş.
- Aşk İlişkileri konusunda 8,5b cevap paylaştı.
+1 yılSevgilim varsa seviyemi korur ve yardımcı olmak dışında iletişimde olmam.
01 Yorumla
Sevgilim varsa bunu direk söylerim kendisi ile yalnızca arkadaş olabileceğimizi belirtirim.
01 Yorumla
+1 yılZor değil de ilgi işte hoşuna gidiyor bazılarının. Öyle olmamalı da herkesin doğrusu kendine.
01 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Gerçekten seviyorsa eğer sevgilisini, karşı koymak hiç zor değil.
05 Yorumla
Soran+1 yılAma sevgilisini bırakıp neden ona gitmiyor?
Soran+1 yılÇok doğru... peki eski ilişkinde hala duyguları varsa neden böyle yapıyor?
Aşk İlişkileri konusunda 984 cevap paylaştı. Zamana bıraksan daha iyi olur arkadas olmayı dene once.
05 Yorumla
Soran+1 yılAnladım... ben sevgilisiyim :/
Kızla son kez konuşmak için görüşeceklermiş, erkek hastayım lütfen erteleyebilirmiyiz demiş.
Sence istemiyor mu zaman mı kazanmaya çalışıyor? Ve kız ısrar ederse ne olur?
Soran+1 yılEvet ama niye erteleyelim lütfen diyor? Yani görüşmek istemiyor mu? Niye bir daha görüşmeyelim deyip kesip atmıyor?
- Aşk İlişkileri konusunda 385 cevap paylaştı.
+1 yılGüzellik önemli değil iç güzelliği iyiyse koyamam belki
01 Yorumla
+1 yılYoo değil sevgilin olduüunu söylersin oda hadi ordan olup gider
024 Yorumla
- +1 yıl
hadi ordan çek uşağa
Soran+1 yılYani?
- +1 yıl
Yanı ayrıl çocuktan
- +1 yıl
Aldatacak seni
- +1 yıl
ya da ayrılcak
Soran+1 yılKız zaman vermiş, ya sevgilin ya ben demiş. Telefonda ayrılalım sevgilimle birlikteyim ona bağlıyım ama her şey güllük gülistanlık değil demiş kapatmadanda yapamıyorum bu durum çok üzücü demiş. Ve son kez konuşmak için görüşeceklermiş, erkek hastayım lütfen erteleyebilirmiyiz demiş. O kızı istese beni bırakmaz mıydı?
- +1 yıl
Gururunu kaybetmişssin polise gitmelisin
Soran+1 yılYapma niye öyle diyorsun :/
- +1 yıl
Adam senin kadınlıl gururunu hiçe sayıyo
Soran+1 yılBilmiyorum ya :/ niye böyle yapıyor aklım almıyor
- +1 yıl
Bazı şeylerin niyesi önemsiz gurursuz bir kadın hiçbirşeye benzemez hep üzülür üzerler sana tavsiyem her zaman asilliğini koru
Soran+1 yılGurursuz muyum sence?
- +1 yıl
Bu durumda uzatıyorsan evet
Soran+1 yılŞu an sadece amacını anlamaya çalışıyorum, o kızı gerçekten istiyorsa problem yok gidebilir
- +1 yıl
Oğlan kararsız kalmış ama büyük ihtimalle gider
Soran+1 yılEvet maalesef... neden?
- +1 yıl
Çünkü iradesiz red edecek olsa en başta ederdi sadece emin değil bir buluşmalarına bakar
Soran+1 yılAnladım... peki buluşma günü hastayım başka bir güne erteleyelim lütfen demesi, istemediğinden mi yoksa zaman mı kazanmak istiyor?
- +1 yıl
Sen hangi tarafsın güzel olanmı
Soran+1 yılSevgili:/
- +1 yıl
İşi vardır büyük ihtimalle ya bak senin bu yaptıklarını çok daha azını banaa yapan kızları ben hayatımın yakınından geçirmiyorum
Soran+1 yılAma benimki istiyor demek ki
- +1 yıl
Ya sen ne desem yine ona açık kapı bırakcan bence senin kararın belli bizim dediklerimiziin önemim yok
+1 yılSevgilisi olupda karşı koyamıyorsa onun adamlığından şüphe etmek lazım.
011 Yorumla
- +1 yıl
O çocuktan hayır gelmez. Ne istediğini biĺmemesinin yanında peşinden koşan kıza fırsat veriyor yanında kine de saygısı yok aldatmaya hazır
Soran+1 yılKız zaman vermiş, ya sevgilin ya ben demiş. Telefonda ayrılalım sevgilimle birlikteyim ona bağlıyım ama her şey güllük gülistanlık değil demiş kapatmadanda yapamıyorum bu durum çok üzücü demiş. Ve son kez konuşmak için görüşeceklermiş, erkek hastayım lütfen erteleyebilirmiyiz demiş. Aklım almıyor olanları.
- +1 yıl
Ya her şey apaçık ortada çocuk bozuk sal gitsin ne yaparsa yapsın. Sen çok değerlisin ve onlar seni hak etmiyor. Herkes yaptığını yaşamadan ölmez.
Soran+1 yılAma anlamıyorum canım, istemiyorsa beni bırakıp ona gitsin onuda yapmıyor...
- +1 yıl
Ne istediğini bilmiyor. Sen cepte dur ama o kızda gitmesin, şimdi bırakmazsan ileride daha da sorun olur sana demedi deme.
Soran+1 yılBiliyorum :/ o kızın gitmesini niye istemiyor?
- +1 yıl
İlgi manyağı biri işte. Bende karşılaştım😃çözümü uzak durmak
Soran+1 yılPeki diğer kız ısrarcı olda benimkini ağına düşürebilir mi?
- +1 yıl
Düşürmüş bile
Soran+1 yılDüşürse şu an beni terketmiş olmaz mıydı?
+1 yılSenin burdaki amacın ne kocaniza bir kız mı musallat oldu
08 Yorumla
Soran+1 yılKız zaman vermiş, ya sevgilin ya ben demiş. Telefonda ayrılalım sevgilimle birlikteyim ona bağlıyım ama her şey güllük gülistanlık değil demiş kapatmadanda yapamıyorum bu durum çok üzücü demiş. Bu ne demek?
Soran+1 yılAy pardon yanlış oldu 😂
Hikaye burada başlıyor :
Erkek kıza hayatında biri olduğunu ama ilişkisinden tam emin olmadığını söylemiş, aynı zamanda bu kızada karşı ilgisi olduğunu ama aldatmak istemediğini söylemiş. Yani sevgilim olmasaydı biz şu an birlikteydik demiş. Erkek bir daha konuşmayalım demiş sonrada her seferinde kendime güçlü ol konuşma diyorum ama yapamıyorum demiş. Kızın hikayelerine bakmaya devam ediyormuş ve arada mesajlaşıyorlarmış. Bu ne demek?- +1 yıl
:))) burdaki senin konumun ney :)))
Soran+1 yılSevgili :/
- +1 yıl
Valla erkek iştemesse bu iş çöker zaten bence o karar veremiyor bırak kendine başka bul erkek kitligimi var sanki
Soran+1 yılHaklısın :/
Kız zaman vermiş, ya sevgilin ya ben demiş. Telefonda ayrılalım sevgilimle birlikteyim ona bağlıyım ama her şey güllük gülistanlık değil demiş kapatmadanda yapamıyorum bu durum çok üzücü demiş. Ve son kez konuşmak için görüşeceklermiş, erkek hastayım lütfen erteleyebilirmiyiz demiş. Ama o kızı istese beni bırakmaz mıydı?- +1 yıl
Onuda bırakmıyor sonkez filan
- +1 yıl
Hayatımda hiç bu karışık ilişkilere gelmem ya hep ya hic
Değil ve hatta böylesi daha keyifli. Ne olmuş ki güzelse? Güzel kadar bol ne var?
03 Yorumla
Soran+1 yılNasıl daha keyifli?
- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılBen karşı koymayı tercih etmiyorum Üstüme düşeni yapmayı tercih ediyorum
01 Yorumla
Güzel kadın ne gezer laaa
10 senedir bu sitedeyim
Ben hiç görmedim güzel kadını
00 Yorumlabence herkes beğenilmekten hoşlanır. Bir erkek fıtratı güzel bi kız tarafından beğenilmek karşısında karşılık vermemesi çok zor diye düşünüyorum.
Ben kişisel olarak her güzel kız tarafından beğenilmeyi hepsiyle birlikte olmayı isterim.02 Yorumla
+1 yılBunu yapana haala sevgilim mi diyorsun iyi o halde her guzel kiza karsi koymayalim... sevilmiyorsun knk yazik sana acidim
18 Yorumla
- +1 yıl
Ne demek olabilir sendem emin degil iliskinizden emin degil inan bana seni sevse istese buna tenezzul etmez bastan net ifade koyar ve sonlandirirdi. Seni de anliyorum belkide seviyorsundur iyi yonlerinden bakmaya calisiyorsundur belki oyle degil diyorsundur. Hep bir olumlu bakma cabasi goruyorum sende ama inan bana 3. kisi tarafindan bakinca bu durum boyle degil. Şu an sevgiline ayrilalim de ilkde sasiracak sonra evet diyecek inan bana o kisiyi sana her turlu tercih edecek akli onda cunku. Sunu unutma akli ondaysa bedeninin senin yaninda olmasi birseyi degistirmez.. bu durumda saglikli bir iliski yurumeyecek.. yarini gorurmuyiz bilemem ama yarin bir gun ayrildiginda sevgilinden bu yorumumu hatirlarsin umarim...
Simdi yapacagin tek sey cesaretli ol net olarak konus halâ emin degilse baktin duzelmiyor noktayi koy ayril en hayirlisi bu olacaktir. Ayrilmak seni uzmesin bu senin icin daha hayirlisi olacaktir. inan bana 🙏
Soran+1 yılAma aklı ondaysa niye beni bırakıp ona gitmiyor? Ve o kızla arada iletişim kuruyorlarmış o da daha çok kız yazıyormuş.
- +1 yıl
Merak etme seni birakip gidecek o gunde gelecek cok yakin
- +1 yıl
Takipe al beni
Soran+1 yılCiddi misin ya? Ama kıza ayrılalım diyende kendi ve son kez konuşmak için görüşeceklermiş o da hastayım lütfen başka bir zaman görüşelim demiş.
- +1 yıl
Yaz ozelden ses aticam. knk
- +1 yıl
Rahatsizsin sen bencede birakmali seni
Mesajima cevap vereni bile bırakması zor 😂
Kızlar sosyal medya sayesinde aşırı özgüven sahibi oldu yüzlerce kişi yazdığı için. Erkekler de öyle değil ki01 Yorumla
Soran+1 yıl
Erkek kıza hayatında biri olduğunu ama ilişkisinden tam emin olmadığını söylemiş, aynı zamanda bu kızada karşı ilgisi olduğunu ama aldatmak istemediğini söylemiş. Yani sevgilim olmasaydı biz şu an birlikteydik demiş. Kız zaman vermiş, ya sevgilin ya ben demiş. Telefonda ayrılalım sevgilimle birlikteyim ona bağlıyım ama her şey güllük gülistanlık değil demiş kapatmadanda yapamıyorum bu durum çok üzücü demiş. Kızla son kez konuşmak için görüşeceklermiş, erkek hastayım lütfen erteleyebilirmiyiz demiş. Bu ne demek?
Gizli Üye(18-24)+1 yılDiğer kızı da ümitlendiririm cepte durur. Ayrılırsam şimdiki sevgilimden ona yatay geçiş yaparım.
01 Yorumla
+1 yıleğer seni gerçekten seviyorsa çok da zor değil ki yorumları okudum adam seni seviyor sadece kızdan çok hoşlanmış aklından çıkaramıyor kız da bu kadar üstüne düşünce kafası karışıyor.
06 Yorumla
Soran+1 yılAma beni sevse o kız umrunda olur muydu Allah aşkına? Niye her zaman bir açık kapı bırakıyor?
- +1 yıl
kız gerçekten çok etkilemiş olabilir ama seni sevmese zaten bu kadar etkilendiği bir kız bu kadar ısrar etmişken tereddüt etmez giderdi. seni sevdiği için kıza yüz vermiyor ama aklından da çıkaramıyor yani.
Soran+1 yılKıza yüz vermediğini nerden biliyorsun? Telefonda kıza ayrılalım demiş sonrada ilişkisinde her şeyin güllük gülistanlık olmadığını söylemiş ve kapatırken çok üzücü bir durum her seferinde güçlü ol konuşma diyorum ama yapamıyorum demiş. Bunları duyan kız peşini bırakır mı? Ve son kez görüşeceklermiş konuşmak için o da lütfen erteleyelim hastayım demiş yani yine kapıyı kapatmıyor.
- +1 yıl
o zaman durum şu o kızdan çok hoşlanıyor ama seni de bırakmak istemiyor. kafası çok karışık oturup doğru düzgün konuşup ortak bir karar almanız en doğrusu
Soran+1 yılAma korkuyorum işte, diğer kız ısrarcı olda benimkini ağına düşürebilir mi?
- +1 yıl
seninki açık kapı bırakıyorsa düşürebilir. konuşmak en sağlıklısı. ama şunu bil eğer ayrılma kararı alırsanız ayrılık acısını o kızın kollarında atlatacaktır. herkes tutunacak bir dal ister. seninki hangisine tutanacağını şaşırmış. hangi dalın daha sağlam olduğunu göstermeye çalış
Gizli Üye(36-45)+1 yılSeks için hayır demem
Benzer bir durumu yaşıyorum012 Yorumla
Soran+1 yılAma o tür bir ilişki değil işte...
Erkek kıza hayatında biri olduğunu ama ilişkisinden tam emin olmadığını söylemiş, aynı zamanda bu kızada karşı ilgisi olduğunu ama aldatmak istemediğini söylemiş. Yani sevgilim olmasaydı biz şu an birlikteydik demiş. Erkek bir daha konuşmayalım demiş sonrada her seferinde kendime güçlü ol konuşma diyorum ama yapamıyorum demiş. Kızın hikayelerine bakmaya devam ediyormuş ve arada mesajlaşıyorlarmış. Sence bu ne demek?
Cevap sahibi+1 yılBende de bu tarz zaten
İkisinden de hoslanıyorum ama ikinciyle daha cok seks istiyorum
Soran+1 yılİşte nasıl oluyor bu? Ve kız seni bırakmazsa onun ağına düşebilirmisin?
Kız zaman vermiş, ya sevgilin ya ben demiş. Telefonda ayrılalım sevgilimle birlikteyim ona bağlıyım ama her şey güllük gülistanlık değil demiş kapatmadanda yapamıyorum bu durum çok üzücü demiş.
Cevap sahibi+1 yılDüşerim ama mutlaka yatarım
Soran+1 yılAma işte ikinci kızla cinsel ilişki yok
Cevap sahibi+1 yılO zaman cokta gerek yok
Soran+1 yılİşte bende bunu anlamıyorum, cinsellik yok, ikinci kıza karşı niye böyle? Hem ayrılalım demiş gemde zorlanıyorum demiş.
Cevap sahibi+1 yılIlgı hosuna gidiyordur
Soran+1 yılİşte bu ilgiye bir erkek düşebilir mi?
Cevap sahibi+1 yılDüşwr ama ikinci kı kullanılır her türlü ilk kıza döner
Soran+1 yılAma ikinci kızı kullanmaz onunla cinsellik falan yok
Cevap sahibi+1 yılDener
Elbette değil ama karşı koyan erkekler genelde sevgilisini ya da eşini gerçekten sevenler oluyor birde Allah korkusu olanlar
12 Yorumla
- +1 yıl
Erkeğin beğenilmek istenilmek hoşuna gittiği için sürekli kadını yoklaması ve aklını karıştırarak başkasına gitmesini engellemek bence. anlayacaginiz oda ne halt edeceğini bilmiyor ama bence siz kendi yolunuza bakın.. başkasıyla birlikteliği olan birisine takılmayın fazla ve ilk olarak onu engellemekle başlayın ise
Eğer sevgilim varsa ona aşıksam ve onunda bana aşkından eminsem.
Peşinde kim varmış bakmam bile
12 Yorumla
+1 yılNeden zor olsun karakterli bir erkek nefsine hakim olmayı bilir
010 Yorumla
- +1 yıl
Bu onun karaktersiz olduğunu gösteriyor ama herkes aynı değildir
Soran+1 yılKız zaman vermiş, ya sevgilin ya ben demiş. Telefonda ayrılalım sevgilimle birlikteyim ona bağlıyım ama her şey güllük gülistanlık değil demiş kapatmadanda yapamıyorum bu durum çok üzücü demiş. Ve son kez konuşmak için görüşeceklermiş, erkek hastayım lütfen erteleyebilirmiyiz demiş. Amacı ne?
- +1 yıl
Yani adamın da niyeti var buluşmak için sadece başka bir gün için randevulaşmak istemiş suç sadece kadında değil adamda da var net bir şekilde tepkisini ortaya koyabilirdi aslında ama yapmamış bu da adamı suçlu olduğunu gösteriyor
Soran+1 yılAnlıyorum... yani sana göre buluşmamak için bir bahane değilde sadece erteleme mi? Ve diğer kız ısrarcı olsa sence bu erkeği ağına düşürebilir mi?
- +1 yıl
Evet düşürür az biraz uğraşsa ve bir kaç salyalarını akıtacak fotoğraflar gönderse o adam oltaya takılır.
İstemeyen biri dediğim gibi kısa ve öz bir şekilde konuşmayı kısa keser ve cevap vermezdi kadına
Soran+1 yılÇok haklısın... kesip atmıyor... hem ayrılalım diyor gemde telefonu kapatmada çok üzücü bir durum yapamıyorum diyor...
- +1 yıl
boş ver ondan hayır gelmez ne istediğini bile daha bilmeyen biriyle ne yapacaksın
Soran+1 yılAynen kimi istedi belli değil
- +1 yıl
Aynen öyle.
var mı soracağın başka bir şey
+1 yılSevgilisi varken ayrılıp o kızla birlikte olan erkek karaktersizdi
221 Yorumla
- +1 yıl
@ARMY_STAY_EXO-L helal işte budur
- +1 yıl
İlişkisindem memmun değilse ayrılsın birilerini aldatmaya ne gerek var adam sevgilisiyle vakit geçiriyor bu kadar
Soran+1 yılÇok haklısın... ama işte ne sevgilisini bırakıyor ne de diğer kızı.
- +1 yıl
Böyle birisine karaktersiz ve açgöz derler uzak durulması gereken bir tip
- +1 yıl
Orta_saha son cümlende çok haklısın. Amma hiç kimse beni sevmediki o yüzden herkese ait edemeyiz
Soran+1 yıl@Orta_saha hangisinin duygularıyla oynuyor?
- +1 yıl
Sevgilisinin duygularıyla
Soran+1 yıl@Orta_saha ama sevgilisini terk etmedi ki hala onunla birlikte. Diğer kız bir seçim yap demiş.
- +1 yıl
bu adam net şerefsiz. Ayrılsın sevgilisindem bari kıza daha fazla acı yaşatmasın
- +1 yıl
@ARMY_STAY_EXO-L aynen öyle
Soran+1 yıl@Orta_saha ama şu an diğer kıza ayrılalım demiş ve kızda son kez görüşelim demiş o da hastayım lütfen başka bir gün görüşelim demiş, yani o diğer kızı istese sevgilisini zaten bırakmaz mıydı?
- +1 yıl
Kardeşim bu adam malın, şerefsizin teko neden kendini yoruyorsunki. Bırak yorma kendini artık
- +1 yıl
Bu gibi konuları duyduğumda kusasım geliyor.
+1 yıltabii ki çok zor ama statü düştüğün anda yine sevgilinin kucağına düşersin erkeğin aldatması kadınınkine hiç benzemez maalesef ama bu böyledir
08 Yorumla
Soran+1 yılErkek kıza hayatında biri olduğunu ama ilişkisinden tam emin olmadığını söylemiş, aynı zamanda bu kızada karşı ilgisi olduğunu ama aldatmak istemediğini söylemiş. Yani sevgilim olmasaydı biz şu an birlikteydik demiş. Erkek bir daha konuşmayalım demiş sonrada her seferinde kendime güçlü ol konuşma diyorum ama yapamıyorum demiş. Kızın hikayelerine bakmaya devam ediyormuş ve arada mesajlaşıyorlarmış.
Kızla son kez konuşmak için görüşeceklermiş, erkek hastayım lütfen erteleyebilirmiyiz demiş.
Bu ne demek?- +1 yıl
Bu okudukların mesaj mı yani bir mesaj akışı mı? bunu söylersen sana ne olduğu hakkında fikirimi beyan ederim
Soran+1 yılBir kaç kere görüşmüşler ve bu konuşmalar telefonda ve mesajda olmuş.
- +1 yıl
Büyük ihtimalle bilinenin dışında aralarında bir ilişki olmuş çocuk Asıl sevgilisine aşık ama kızdan fazla ilgi ve alaka göremiyor öteki kızında bu boşluğu bulması çocukta İhanet ve mutlu olmak arası gibi derin seçimler silsilesi yaratmış ve bu silsileden hangi sıraya hangisini oturtacağını bilememiş mesajların dışında ne oldu bilemeyiz ama çocuk bahanelerin ardından en son çare olarak hastayım gibi bariz yalan olan bir cümle kurmuş...
Soran+1 yılDiğer kız sevgilini seçebilirsin ama net ol demiş, ama çocuk kesip atmıyor, görüşmeyelim demiyor, başka bir güne erteleyebilirmiyiz diyor, istemeyen bir daha konuşmayalım bu durum uygun değil demez mi?
- +1 yıl
Kesinlikle öyle değil erkek arkadaşının senden kopamadığı bir yönün var ya zamanında senin canını çok yakmış ya da bu uzun bir ilişki ama her ne olursa olsun bu çocuk sana bu mesajla ihanet etmiş sayılır üzgünüm ki ihanete uğradığında daha çok bağlanıyorsun kendine ve emeğine yediremiyorsun o yüzden de buraya gelip bu soruyu sordun seninle aynı acıyı şu an benim hayatımdan da örnekle daha taze yaşıyorum ve benden sana tavsiye ben geri döndüm bıraktım geri döndüm bıraktım geri döndüm ve bir saçmalığın içinde buldum kendimi çünkü benim hiç bir arkadaşım ve derdimi dinleyecek daha doğrusu anlatabileceğim bile kimse yok 5 senelik ilişkim bitti sana tavsiyem bir anda hayatından çıkar Sakın neden çıkardığın konusunda sana sorular sorarsada cevap verme cevap verdikçe konuşmuş olacaksın konuştukça dahada bağlanacaksın onu gerçekten öldür ve kafanda bitir geçmiş olsun ama bu hayat böyle daha beterleri var evli çoluk çocuk sahibi insanlar allah herkesin yardımcısı olsun geçmiş olsun bacım :(
Soran+1 yılAma benden kopamyan diğer kızla bağını net bir şekilde kesmez miydi? Valla anlamıyorum kimi istediğini ama haklısın en iyisi bitirmek.
- +1 yıl
bu arada bunu yüzyüze yapmalısın sakın ağlama bu arada dik dur
Erkek eğer kız arkadaşını seviyor ve değer veriyorsa bir erkek herturlu başa çıkar karşı koyar gerekirse hayatındaki kadınla paylaşır
01 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHayir yani baskasinin ismine niye konuşuyorsun ne belli boyle duşundugu
00 YorumlaBöyle bir seyi benim gibi sıradan insanlar yasaması imkansız, hem eşim olması bile mucize ki kaldı güzel bir kız pesimde olsun
01 Yorumla
Soran+1 yılÖyle deme bu hikayedeki erkek hiç yakışıklı değil
Sevdiğim varsa durumu açık açık söylerim. Anlamıyorsa blocklarım.
05 Yorumla
- +1 yıl
Mış mış da müş müş. Kızım oğlan sözlüsünü bırakırsa ve sana gelirse sen aynı şekilde seni bırakmayacağını düşünüp oğlanla devam edebilecek misin? Bir kez birini yarı yolda bırakan seni de bırakır. Ayrıca ahlaklı akıllı insan sevgilisi olan birinin aklını çelmeye aşkından geberse dahi kalkışmaz.
Soran+1 yılBen sözlüsüyüm... ama benimkide ayrılalım bir daha konuşmayalım ama üzücü bir durum demiş, yani bunu söyleyen bir erkeği hoşlanan kız bırakır mı Allah aşkına?
Soran+1 yılKonuşmayı bile haketmiyor :/
Şimdide o kızın telefonlarına cevap vermiyormuş.
+1 yılElindekinin kıymetini bilmeyen böyle kararsız kalmaz. Sonuç bence ortada
04 Yorumla
- +1 yıl
İlişkisinden tam emin değilse niye sözlenmiş ozaman?
İlgisi varsa gönlü ona kayar onun hep böyle gidiyor bu olaylar yazık.
Kızda ne yapıcagını karar versin ona göre hareket etmek istedigini belirtmiş.
Erkek görüşmek istemiyor anlaşılan o yüzden ertelerek başından salmak istiyor ama o kızlada ilgileniyor galiba. Bilemem kesin cevap veremem bunu yapan kişinin düşüncesini aklından geçeni bilmiyorum kusura bakma brnim yorumumuda ciddiye pek alma kendi düşünceme göre bence bu.
Soran+1 yılPeki görüşmek istemiyorsa niye kesip atmıyor da erteleyelim mi lütfen diyor?
- +1 yıl
Gram fikrim yok. Sanki ben bidaha şuanki ilişkiyi gözden geçiriyimde dönüş yapayım diyor gibi.
Hayır sanki kampanya sunulmuşta geçip geçmemekte kararsız gibi neymiş bunun derdi
Zor değil tabiki ama biz erkekler her çiçekten bal almayı sevdiğimiz için zor geliyor
03 Yorumla
Soran+1 yıl
Erkek kıza hayatında biri olduğunu ama ilişkisinden tam emin olmadığını söylemiş, aynı zamanda bu kızada karşı ilgisi olduğunu ama aldatmak istemediğini söylemiş. Yani sevgilim olmasaydı biz şu an birlikteydik demiş. Erkek bir daha konuşmayalım demiş sonrada her seferinde kendime güçlü ol konuşma diyorum ama yapamıyorum demiş. Kızın hikayelerine bakmaya devam ediyormuş ve arada mesajlaşıyorlarmış. Bu ne demek?
Soran+1 yılKızla son kez konuşmak için görüşeceklermiş, erkek hastayım lütfen erteleyebilirmiyiz demiş. Kız bir kaç kere aramış cevap vermemiş ama kızın hikayelerine bakıyor. Ne yapmaya çalışıyor?
Sırf cidden merak ettiğim için cevapları okumaya geldim
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Yine kimin peşindesin sen?
013 Yorumla
Soran+1 yılBen değil benim sözlümün peşinde biri var :/
Soran+1 yılÖzet :
Erkek kıza hayatında biri olduğunu ama ilişkisinden tam emin olmadığını söylemiş, aynı zamanda bu kızada karşı ilgisi olduğunu ama aldatmak istemediğini söylemiş. Yani sözlüm olmasaydı biz şu an birlikteydik demiş. Kız zaman vermiş, ya sevgilin ya ben demiş. Telefonda ayrılalım sözlümle birlikteyim ona bağlıyım ama her şey güllük gülistanlık değil demiş kapatmadanda yapamıyorum bu durum çok üzücü demiş. Kızla son kez konuşmak için görüşeceklermiş, erkek hastayım lütfen erteleyebilirmiyiz demiş.
Amacı ne sence?
Soran+1 yılBende anlamıyorum... telefonda bir daha konuşmayalım demiş sonrada çok üzücü demiş ve buluşmaya karar vermişler, sonra görüşecekleri gün benimki lütfen buluşmamızı erteleyelim mi demiş, sence istemediğinden mi yoksa zaman mı kazanmak istiyor?
Soran+1 yılEvet biliyorum çok üzgünüm :/
Ama işte buluşmayı erteleyebilirmiyiz lütfen demiş. Bir erkek olarak bu ne demek?
Ve sence kız ısrarcı olursa bu çocuğu elde edebilir mi?- +1 yıl
Elde etmiş bile. Erkek adam daha doğrusu adam gibi adam sevgilisi sözlüsü nişanlısı vs varken başka kıza bakmaz.. Senin bunları biliyor olduğun halde hala burada duymak istediğin cvpları almayı çabalaması içinde olman beni üzüyor.. Kendine yazık ediyorsun.. Farkındayım zor Bi durum ama şu an fırsatın var..
Soran+1 yılEvet bende farkındayım çok kötü bir durum ve bir çözüm bulmaya çalışıyorum... ama bak buluşmamışlar ve kız 2 gün sonra aramış ama benimki geri dönüş yapmamış. Sence yinede tekrar konuşurlar, görüşürler mi?
Soran+1 yılHayır konuşmuyorlar, buluşmayı 1 hafta önce ayarlamışlar ve benimki o gün erteleyelim demiş ve kız aramış benimki seni ararım demiş ama aramamış. Kız 2 gün sonra tekrar aramış ama benimki geri dönüş yapmamış. Evet ertelemesi benimde canımı sıkıyor ama bahane olamaz mı sence?
Soran+1 yılOrtak arkadaştan... ama istese kıza geri dönüş yapmaz mıydı? Ve kız tekrar ararsa sence cevap verir mi?
+1 yılHayatında birisi varsa gereksiz bir olay
03 Yorumla
- +1 yıl
Erkek ayak yapıyor ne şiş yansın ne kebap yani ikiside olsun :)
Soran+1 yılBuluşmayı 1 hafta önce ayarlamışlar ve benimki o gün erteleyelim demiş, kız aramış benimki seni ararım demiş ama aramamış. Kız 2 gün sonra tekrar aramış ama benimki geri dönüş yapmamış. O kızı istese telefonuna cevap vermez miydi?
+1 yılben direk tekmeyi koyardım
09 Yorumla
- +1 yıl
son kez görüşmek istemiyor yani
Soran+1 yılErteleyebilir miyiz lütfen demiş ve kız bir kaç kere aramış ama cevap vermemiş... ama anlamıyorum hikayelerine bakmaya devam ediyormuş
- +1 yıl
kızı istemem yan cebime koy yapıyor
- +1 yıl
yoksa istemeyen erkek engeller
Soran+1 yılİşte niye istemem yan cebime koy yapıyor? Bunu anlamıyorum
- +1 yıl
çünkü ona karşı da bişeyler hissediyor kaybetmek istemiyor
Soran+1 yılAma kız arayınca neden cevap vermiyor o zaman?
- +1 yıl
korkuyordur
- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılİyi bari gel hadi, deyip götürürüm.
01 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılİradesi zayıfsa karşı koyamaz.
01 Yorumla
+1 yılZor tabi, illa onada kayarız
01 Yorumla
Yoo niye zor olsun ki? Ben yaşadım
016 Yorumla
Soran+1 yılPeki niye yedeğe ihtiyaç duyuyor? Kızla son kez konuşmak için görüşeceklermiş, erkek hastayım lütfen erteleyebilirmiyiz demiş.
Sence istemiyor mu zaman mı kazanmaya çalışıyor?
Soran+1 yılYok ya ciddi soruyorum neden?
Soran+1 yılİşte bende sevgilisini bırakacak mı onu anlamaya çalışıyorum? Sağlam ilişkisi olan erkek yedeğe niye ihtiyaç duydun.
Soran+1 yılO diğer kızla evlenmeden ondan hiç bir şey alamaz, o yüzden niye kesip atmıyor anlamıyorum. Gerçekten şaka yapmıyorum, böyle olduğunu bilmiyordum.
Soran+1 yılAma o kız çok ciddi yani onunla evlenmeden öyle bir şey yaşamayacağını biliyor
Soran+1 yılTabi ki haklısın kimse emin olamaz ama normalde kız istemez bunu demek istedim. İşte bende bilmiyorum niye devam ediyor.
Soran+1 yılEvet öyle şeyler söylemiş, yani o diğer kızı bırakmak istemiyor şans göre öyle mi?
Sevgilim varsa dünya yansın kimseye bakmam
01 Yorumla
Karşı koymak isteyen koyar, gerisi muamma.
01 Yorumla
Gönül kırmayı çok sevmeyiz insani olarak
01 Yorumla
Karakterine bağlı kimi umursamaz kimi üstüne atlar
01 Yorumla
Soran+1 yılKız zaman vermiş, ya sevgilin ya ben demiş. Telefonda ayrılalım sevgilimle birlikteyim ona bağlıyım ama her şey güllük gülistanlık değil demiş kapatmadanda yapamıyorum bu durum çok üzücü demiş. Ve son kez konuşmak için görüşeceklermiş, erkek hastayım lütfen erteleyebilirmiyiz demiş. Bu ne demek?
- Devamını Gör (37)
Devamını Gör(82)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Erkekler, peşinizi bırakmayan güzel kıza karşı koyması çok mu zor?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler