Bi kiz vardi cok bakistigimiz ben bunu eklemistim geri de dondu sonra dedim ki seni cok begendim musaitsen kahve icelim mi goruldu atti bi kac gun sonra bi erkekle gordum ama samimi degildi cok yazdim yine dedim sevgilin mi yoksa rahatsiz etmek istemiyorum diye yine goruldu atti sizce konusmak mi istemiyor yoksa agirdan mi satiyo. Kizin bana karsi ilgisi oldugunu biliyorum ve diger yanimdaki erkek arkadaşlarım da gorduler cok bakiyor ve bakislari rahatsiz olur gibi degil
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
2 defa görüldü atmış, yanıt vermemiş. Yanın da erkekle görmüşsünüz. Vazgeçmek için daha kaç emare lazım size? Bana ne bakıyor bu hödük minvalinde bakıyor gibi geldi..
bir kadının size bakması sizi beğendiği veya sizinle beraber olmak istediği anlamına gelmez. Artık şu bakacak kesin verecek psikolojisinden arının. Kadınlar bazen sadece ilgi çekmek için bakar. İlgiyi Oldukça severler. Hele hele histriyonik bir karakterse ilginin kimden geldiği de önemli değildir. 100 kişiden ilgi alsa 101. Ci kişinin ilgisini beklerler. Bir kadının sizinle an biriktirme çabası olmalı, bakışları değil.. an biriktirme çabası yoksa boşverin, kaldırmayın gtünü kime gidecekse gitsin..
Bak bu da baska bi bakis acisi ama dediginiz gibi oldugunu bilsem havalandirmam zaten hemen keser atarim dusuncemi fakat oyle degil kiz beni her gordugunde ici gidiyor gibi bakiyor ayrica ilgiyle alakasi oldugunu sanmiyorum cunku o da bnmle ilgileniyor. Yanindaki de manitasi sevgilisi ilgi duyduğu biri degil eminim buna net bi sekilde benimle kesinlikle an biriktirmesi gerekir doğru diyorsunuz fakat agirdan mi aliyor yoksa baska bisey mi bilmiyorum ayrica kiz bana goruldu atti fakat arada bi yaziyodu da yani her yazdigima goruldu atmadi
Bence mesajı karşı taraftan bekleyin
Haklisizin oyle yapmalıyım tesekkurler
Dayi sen kiza direkt seni beğendim bi kahve icelim dersen görüldü atmasında ne yapsın yav dua et engellememiş
Niye dayi duygularimi net ifade ediyorum nesi kotu
Net tamamda ne biliyim öyle hemen de denmezki bi selam falan verirsin tanışırsın ilk ondan sonra buralara gelir benim bildigim cok erken davranmissin
Daha bi kere denk geldik annesi vardi yaninda ona ragmen kafa salladi bende ayni sekilde. Cok bakiyo cok da denk geliyoruz ama hep mekanda. semtimiz kucuk biraz mekanlar sayili cok denk geliyoruz o yuzden.
Haklisin cok hizli bi yazi olmus ama nettim dayi. O gruldududen sonra yazdim cevap verdi ama nasil davranacam simdi bilmiyorum
Bence bundan sonra sen adim atma ondan bekle biraz daha üstüne düşersen o da iyice havalanır yani
Hay yasa iste boyle bi fikire ihtiyacim vardi diger arkadas da yuz verme demis zaten ben kacayim biraz o kovalasin demi
Ağırdan alıyor bence
Hadi ya :) var mi taktik
Yüz verme en iyi taktik
Emin misiniz? Boyle mi yapmam lazim
Bence yani yüz vermezseniz iki türlü şanslısınız. Ya bi şekilde size ulaşmaya çalışır ya da hiç takmaz işine bakar. Sizde ona göre yol alırsınız
Cok haklisiniz cok mantikli tesekkurler
Reca ederim:)