Çivi çiviyi söker derken sökme değilde ilk denemede olmayan bir şey birden fazla tekrarlanması sonucunda daha iyi sonuç elde edilmesi …
Kazanılan parayı harcayarak değilde yatırım yaparak çekme özlü sözü diyelim. yoksa 40 yaşına kadar gezmiş yemiş bir insana 1 milyar ver onuda yer çünkü ne yapacağını bilmez sapıtır olmadığı için bol keseden atar söyle yaparım böyle yaparım diye…
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- 2 ay
Valla para parayı çekiyor ama bizde olan para borçları çekiyor 🤣
49 Yorumla- 2 ay
Takdiri ilahi işte 😂
- 2 ay
Napak olduğu kadar 🤣
- 2 ay
Olmadığı kader 😂
- 2 ay
Aynen öyle canım 🤣
- 2 ay
Senin canını yerim 🥰🥰😂😂
- 2 ay
Cansın ❤️ fıstığım
- 2 ay
Teşekkür ederim birtanem sağolasın sende öyle eksik olma 🙏🥰❤️
- 2 ay
🙃❤️🙃
- 1 ay
Çok teşekkür ederim 🙃
Doğruluğu %100 kanıtlanmış bir gerçek.
11 Yorumla- 2 ay
Kesinlikle öyle 👍👍
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
86Cevap
- 2 ay
Olmasssss eksik yapıyorsun. Tekerlemeyi de söylüyormusun hareketi yaparken? Kesin yapmıyorsun o yüzden para parayı çekemiyor.
11 Yorumla- 2 ay
Deme öyle deme öyle 😂 inanırımmm
Çekmemi heçç? Mesela sıkıntılı, orta düşük gelirli bir baba evladını 2018'de ünüversiteye gönderdi. Yurt parası, pandemi, dükkanların kapanması, git geli, enflasyon derken çocuk okulu bitirirken baba da biter ama aynıs ene 2018, parası olan bir baba evladını başka bir memlekette üniversiteye gönderecek. Adamda parası var, çocuğun gittiği şehirde bir ev alıyor ev 200 bin Lira. Pandemi, deprem derken çocuk 2023 çocuk mezun oluyor adam evi satıyor, ev iki milyon. Hem masraflar bedavaya geliyor, hem evden harika bir kâr elde ediyor.
https://www.youtube.com/embed/vKS1Js5amv8Bir de bu krs sistemi var. Bankalar olmayan parayı öekiyor, 9 yapıyor.🙂
12 Yorumla- 2 ay
Kesinlikle öyle çok haklısınız 👍👍
- 1 ay
Çok doğru benden canımı isteyin paramı istemeyin 😁
11 Yorumla- 1 ay
Haha 🤣
- 1 ay
Para parayı çeker doğru diyorsun paran varsa iyi ticaret yaparsın
11 Yorumla- 1 ay
Kesinlikle öyle 👍 çok haklısın
- 1 ay
Benim paralar hep birbirini ittiriyor öte git burası benim yerim diye🤣🤣🤣
11 Yorumla- 1 ay
Haha 😂
- 1 ay
Bir bitcoinim bile yok anlıyor musun hadi gülümse 😂😂😂
12 Yorumla- 1 ay
Haha 😂
- 1 ay
Sen gül ben ağlıyorum 🤣
Doğru tabi ki.
Kimse zaten vazgeçilmez değildir. Gelen gideni unutturur.
11 Yorumla- 2 ay
Kesinlikle öyle 👍
- 2 ay
Ama bu sendekinin çekim gücü yüksek değil. Çekim gücü yüksek olan para parayo çeker.
Şöyle düşün: Üzerinde Benjamin Franklin'in olduğu yeşil para var ya, (halk arasında one hundret amerikan talır deniyor) işte ondan bir tane tutuyon elinde, bu senin görseldekinden 34 tanesini çekiyo. :>
00 Yorumla - 1 ay
Para para çeker de paranın miktarı önemli paranın kendisi önemsiz yani yani kazandığım paranın Hani iş olarak düşünmedi ve esnaf olarak düşünüyorsan Evet bu şey geçerli
10 Yorumla - Gizli Üye(25-29)1 ay
100 tl artık bu devirde hiç. Abla sen en iyisi maaşı çekerken bir deste falan koy fotoğrafa
11 Yorumla- 1 ay
Haha 😂 tamam pikiii 🤗
- Gizli Üye(25-29)1 ay
Para parayı harbi çeker. Lüksemburg’da çalıştım 3 sene. 3 senede 3 ev 🏠 aldık 3 evin kirası 42.000₺ ve yakında 3. Evin borçu bitecek 4. Evi alacagiz sanırım. Kendi kendine 3 ev 4. Evi alacak sonra 4 ev kirası 5. Alacak derken böyle gider yani para parayı çeker 💰
00 Yorumla - 1 ay
Çivi çiviyi sökmez, çiviyi ancak kerpeten söker bana bu tip sözler insanların kendilerini avutmaktan başka bir şey değil, para ise ya çok çalışırsanız, biriktirirseniz ya da hırsızlık yaparsanız paranız olur ama hırsızlığı tavsiye etmem👍🏻
00 Yorumla Mantıklı yatırımlar ıle evet para parayı çeker. Emlak alma değerli bir arsa alımı kira getırısı yanı buna pasif gelir deriz. Benımde azda olsa böyle bır gelırım mevcut o geliri altına yatırırım her ay
00 Yorumla- 11 gü
Para parayı, aşk yeni bir aşkı çeker. denenmiştir bu yüzden insanlar en iyi aşkları evliyken bulur.
11 Yorumla- 11 gü
Haha süpersin 👍😂
- 1 ay
Bence çok doğru para akışı olduğu sürece para parayı hep çeker
18 Yorumla- 1 ay
Kesinlikle öyle canım 👍 oyuzden derler işte paea parayi çeker diye çünkü o parayı sürekli çalıştırırsın ve çoğalmasıni sağlarsın
- 1 ay
Elbette bu sene turuncu cüzdanlar unutmayalım😍😍😍
- 1 ay
Hadi bakalım inşallah 🙏🥰❤️
- 1 ay
Bereketini inandığınız bir kişinin alması lazım size sizin de onu almanız lazım
- 1 ay
Evet gülüm çok haklısın 👍 🥰 birde Birşeyi inararak yapmayınca zaten etkisi olmaz oyuzden bunu yaparken de güzel düşünüp inanarak yapmamız gerekiyor gülüm
- 1 ay
Yeni yıl gelmeden ben de bereketine güvendiğim bir insan bulup yapmak istiyorum alacağım
- 1 ay
Tatlı diliniz her kapıyı açar sizin en güzeli tatlı dil güler yüzdür♥️♥️♥️♥️
- 1 ay
Çok teşekkür ederim gülüm sağolasın ağzına yüreğine sağlık 🙏🌺❤️
Çivi çiyi sökmez. Pense lazim. Civiyle civiyi sökmek için bayagi zorlar. Heleki çivi derinden sabitse. Yani kadin kadini unutturmaz. Unutturmasi için daha guzel iyi saglikli kadin lazim. Paranin parayi cekecegi olayi da tefecilik isidir. Ne diyim
00 Yorumla- 1 ay
elbette doğru, parayı doğru zamanlarda yatırım araçları arasında gezdirerek katlamak durumuna deniyor.
01 Yorumla- 1 ay
ayrıca kapital ne kadar yüksekse, kârı da o kadar yüksek oluyor doğru değerlendirildiğinde.
- 1 ay
..
00 Yorumla Evrene ne gönderirsen sana geri gelir
Sevgiyse sevgi paraysa para pozitiflik ise pozitif insanlar
00 Yorumla- 2 ay
Denedim gayet başarılı doğru bir söz. Paraları birbirine iple bağladım gerçekten de çekiyorlar.
00 Yorumla - m2 ay
Yok bee nerede. Elimde para ile geziyorum sokakta. Gelmiyor hiç. Acaba elimde ki az mı oluyor 😄
00 Yorumla - 1 ay
Bi örnek daha ağlamak ağlamayı getirir😅
12 Yorumla- 1 ay
Gulmekte gülmeyi 😂
- 1 ay
Güzelmiş👍
- 2 ay
Katiliyorum dogru bir soz
11 Yorumla- 2 ay
Kesinlikle öyle 👍👍
Kanka bi çay ısmarlasana :^)
11 Yorumla- 2 ay
Çayın lafı mı olur kutusuyla alıyım yavrummm 😂😂
Doğrudur onaylıyorum..🪶
12 Yorumla- 2 ay
Sağolun efenim aklın yolu birdir 👍👍
Pilavdan dönenin kaşığı kırılsın
16 Yorumla- 2 ay
Söz mü laaa 😂
- 14 gü
Para parayı çeker ama akilsiz birine verirseniz o parayı saniyesinde batırır
20 Yorumla Evet doğru para parayı kesinlikle çeker özellikle mor cüzdan kullanmak para akışını hızlandırır
00 Yorumla100 lira in pek bir cazibesi kalmadi pek bişey cekebilecegini dusunmuyorum
00 Yorumla- 1 ay
Ruh hastası garı altı üstü 100 liraya Koskoca ATM tava olur mu sence manyak garı 😄😄😄
01 Yorumla- 1 ay
😝
- 1 ay
öyle. paran varsa yatırım yapar yeni par eklersin, yoksa sadece geçinmeye çalışırsın
00 Yorumla - 2 ay
Evet elinde avucunda ne varsa bi bakmışsın hepsini çekmiş
00 Yorumla Para parayi cekerde atm den odeme yaparken anlasiliyo net bi sekilde🤣
00 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 637 cevap paylaştı. Aynı kutup birbirini iter farklı kutuplarda birbirini çeker farklı çöllerde birbirini çeker
01 Yorumla- 2 ay
Benim neden fakir olduğum şimdi belli oldu 😂
00 Yorumla - 2 ay
Çiviyi bilmem ama paranın parayı çektiği aşikar
00 Yorumla - 2 ay
Görselde 3 dolar görüyorum. Alışveriş merkezini kaldıracak cinsten. 😂
00 Yorumla - 2 ay
Parasız olmaz bea😂dugru derr kızannnnnn https//media. tenor. com/ATr1blP3m6UAAAAM/pembe-para. gif
00 Yorumla Para herşeyin anahtarını açar ve para değer vermiyorum diyenlere inanmayın
10 Yorumla- 1 ay
Para parayı çeker evet. Daha doğrusu kişinin para kazanmakla ilgisi algısı para kazanmanın kolay olduğu ile ilgili bir algı olduğundan hep aynı kişilere gider para.
00 Yorumla - 1 ay
Çivi çiviyi sökmez. Kalbinde birisi varken yanına başkasını alamayacaksın. Kimse kimsenin yara bandı değil olmamalıdır da. Para parayı çekmiyor para geldiği gibi gidiyor.
00 Yorumla - u2 ay
doğrudur bence de
10 Yorumla bende borç borcu çekiyor parada yok ortada banka bu kadar borcu neye güvenip veriyor bilmiyorum şdöwödöeö
00 YorumlaSölümmüüüü
12 Yorumla- 2 ay
tamam hadi söyle 🙋
Olabilir :D
11 Yorumla- 1 ay
Evettt 😂
- 2 ay
Çeksin beni milyoner çiçek yapsn
21 Yorumla- 1 ay
Zaten milyon kadar çiçek var ama senin gibisi yok çiçek 😂
Doğru teyze paran varsa yancıkta sepette hep balık vardır
00 Yorumla- 1 ay
Kesinlikle öyle o yüzden ücret karşılığı bazı şeyler yapabilirim
00 Yorumla Doğru para parayı çeker buna ek bilgi parayıda çeker
00 Yorumla- 2 ay
Ruhun bile fakir senin
12 Yorumla- 2 ay
Haha 😂
- 2 ay
🤣🤣🤣🤣
- 29 gü
Çivi çiviyi sökmüyor para para çekmiyor bacım
20 Yorumla - 1 ay
Ben şahsen katılmıyorum
00 Yorumla Çivi çiviyi sokerde para parayı çekmez 😁
00 YorumlaYapi kredi atmsi sağlam mı diyorum bende 😅😅
00 Yorumla- 2 ay
Öyledir.. Ne kadar çekti 😃😃
00 Yorumla - 2 ay
Denedim ikiside olmuyor 😂
00 Yorumla - 2 ay
Katılıyorum bea..
00 Yorumla - 2 ay
TL için söylenmemiş bir söz.
00 Yorumla - 2 ay
adamın elinde yara çıkmış
00 Yorumla - 2 ay
Zengin koca arıyorum diyorum sjsjsjj
00 Yorumla - Devamını Gör (79)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Merhaba, atasözleri kültürümüzde önemli bir yere sahiptir ve "Para Parayı Çeker" atasözü, para biriktirmenin önemini vurgulayan bir atasözüdür. Bu atasözü, para biriktirmenin, daha fazla para kazanma fırsatı yaratma potansiyeline sahip olduğunu ifade etmekle beraber, tabii ki sabırsız olmamak, fırsatları doğru değerlendirmek ve doğru kararlar almak da hayati önemdedir. Tabii tersini de düşünebilirsiniz; parasızlık da parasızlığı çeker. Parası olan kişi, yüksek faiz ortamında, yüksek faiz getirisi elde edebilecekken, borcu olanın borcu da yine hızlı bir şekilde artabilecektir. Sorunuzun "Çivi çiviyi söker" kısmına girmeyeceğim :)
Kesinlikle öyle çok haklısınız 👍 gayet net ve güzel ifade etmişsiniz teşekkür ederim elinize emeğinize sağlık 🙏🌺❤️
Rica ederim, sorunuzu biraz geç gördüm lakin tüm ekonomi sorularınıza gelmeye gayret ediyorum :)
Rica ederim ne demek hiç sorun değil 🙋 çok teşekkür ederim çok naziksiniz 🙏🥰