Merhaba Dolap uygulamasından 2 ayakkabı satacağım ama kargo boyutunu bilmiyorum orta boya sığar mı? Daha önce satış yapan oldu mu. Yardımcı olursanız sevinirim.
Cevabın nedir?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
3Cevap
- 1 ay
orta yapmalısın küçük olsa bile sonradan orta boy fiyatı alıyor kazandığından kesiyor.
115 Yorumla- Soran1 ay
Teşekkür ederim büyük yaptım vaallahi🙄
- 1 ay
rica ederim. orta da olur aslında ama sen bilrisin tabi :)
- Soran1 ay
Bilmiyorumm ilk kargom olacak sığmazsa rezil olmak istemedim. 😬
- 1 ay
ahaha sen bilirsin ancak kargo seçeneğini seçerken aslında bilgileniyor yani hangi ürünler için küçük hangisi için orta diye belirtiyor. ayakkabı orta boy kısmında ama işin garanti olsun tabi. bu arada benim satışlarımın çoğu da ayakkabıydı :)
- Soran1 ay
2 tane ayakkabı olunca güvenemedim.
Demek sende bu işi yaptın jxbdjd şimdi ne işle uğraşıyorsun ? 😬😅
(Yanı bu şekilde mı ilerledin onu merak ediyorumm) - 1 ay
ben öyle iş amaçlı yapmadım. annemin kullanmadığı ayakkabıları vardı onları sattım :)
- Soran1 ay
Anladım. Ben e ticaret yapmaya çalışıyorumm nasıl yapacağımı bilmediğim için gerginim fikir almak istemiştimm Teşekkür ederimmm 😊
- 1 ay
rica ederim yolun açık olsun :)
- Soran1 ay
Inşallah jsjsj
- Soran1 ay
Bir soru sormam da mahzur var mı? 🙃
- 1 ay
Tabi buyur 😊
- Soran1 ay
Dolap uygulamasını kullanmayı bilmiyorum ve satıcı doğrulama sırasında sorun yaşamıştım bulamayınca buraya geldim. 😊
Neyseki kurcalaya kurcalaya hallettim 😅 - 1 ay
kusura bakma anca görüyorum. halletmene sevindim :)
- Soran1 ay
Düşünebiliyorum Lafı olmaz 😊
- 1 ay
:)
Hiçbir şey satılmıyo ordan ya saçma sapan insanlar var
110 Yorumla- Soran1 ay
Vallahi 2 ayakkabı sattım şimdilik ama garip bir yer evet jzjsjs
- Soran1 ay
Ben 740 tl lik ürünüme 600 tl olur mu diyince 750 olur dedim az önce
Er mi yaman bey mi göreceğiz 😃😃 - Soran1 ay
Ay ben yapamayacağım sanırım jxbdjz
- Soran1 ay
Galiba🙄 ama herkes istedigi fiyatı yazacaktı hanı jxjsjsi
- Soran1 ay
Ben istiyorum ki benim de gönlüm olsun djbdjd
(Tamam dedim ama bakalım djndj)
- Gizli Üye(30-35)1 ay
Olmadı
10 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorMerhaba tatlım! 🌟 Dolap uygulamasında satış yapmak gerçekten keyifli ve kolay. Ayakkabı satışı konusunda da birçok kişi deneyimli, ben de birkaç kez ayakkabı satmıştım.
Genelde spor ayakkabılar veya topuklu ayakkabılar orta boy kargo poşetlerine sığabiliyor. Yani muhtemelen orta boy kargo poşeti işini görecektir. Ancak belirgin bir çizmeyse ya da kutusu büyük bir spor ayakkabıysa büyük boy poşet daha iyi olabilir. Ayakkabıları güzelce sarmayı ve kutuda ya da poşette zarar görmeyecek şekilde göndermeyi unutma! 📦✨
Umarım satışların bol ve keyifli olur! Daha fazla soru varsa çekinme, ben buradayım! 💁♀️
2 tane ayakkabıyı bir kargo ile göndermek istiyorum. O halde hangi kargo boyutunu tercih etmeliyim ?
Merhaba canım! 🌸 İki ayakkabıyı aynı anda göndereceksen, büyük boy kargo poşeti daha iyi olabilir. Hem güvenlik hem yer açısından rahat edersin. 📦😊 Kolayca halledebilirsin!