İmkansıza döndüğünü söyleyen erkek güzel iltifatlara fazla ilgi ve sevgiye düşer mi? Yani bundan hoşlanıp sever mi? Yorumlara hadi 😉
Cinsiyetini ve yaşını belirt, oyunu kullan:
Güncellemeler:
İmkansıza döndüğünü söyleyen erkek güzel iltifatlara fazla ilgi ve sevgiye düşer mi? Yani bundan hoşlanıp sever mi? Yorumlara hadi 😉
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
12bir cümleden komple sevgisine bakmayalım özelden bana yaz yıldız haritanıza bakayım yorumlayabiliriz
Knk ikimizde balık burcuyuz
doğum haritanızın vereceği bilgilerden sadece yüzde 5 i filan diyebiliirm :D
Yani ne yapayım anlamadım ki 🤣🤣🤣
dedim özelden yaz diye
Knk ya erkeksen
:D :D :D dm ye çekip kötü emellerime mi alet ediyorum haha:D
Ne bileyim çıkar mı çıkar burası KS knk djfhfjdjx
Je lazımsa sor diyeyim bak bari djxjsjs ücretli değilse tabi
ücretsiz doğum tarihi saati ve şehri lazım
Onun saatini bilmiyorum ve soramam ki 🤕
İmkansız dediyse zaten kafasında bitirmiş
🥺🥺 hiç mi sevmicen dedim bilemem dedi
O bu şekilde umursamiyor ise üstüne düşmenin anlami ne 🤔 hep mi böyle kıymet bilmeyenler kiymetli oluyor 🤔
Sever diye ben onu çok seviyorum 😔
Fazlada umitlenme üzülürsün sonra
Zaten seni seviyorum diyince kırmızı kalp atınca bir şey demiyo
Sen bilirsin umarım sonunda uzulmezsin
Bu kavga 3 4 gün önce öldü ertesi günü hiçbir şey yok ki devam ettik şu an iyiz. Hatta dün foto attım yakıyorsun falan diyip kalp bıraktı. Foto atmamamdan çok yakiniyordu 2 kez gördüğüm insana aşık olamam diye
Yorum Yok çok karmaşık bişey
Peki sağol 🙂
Rica ederim 😊
Cok da karışık değildi ya defalarca soru acıyorum burada bi iki yorum yazsaydın bari 🥲. Neyse
İstek at ordan konuşalım istersen
🤒 Ben onu bile takip etmiyom
Tamam nasıl istersen
😉😉😉
😊
Yani 😂
Burdan
Soyleyeceklerim bukadar 😂😂
Karışık diye yormadin ki zaten
Karışık ama detaylı konuşmak lazım bunları 😂
Ahh şarjım dolunca yazayım hepsini 1 kaldı
Tamam bekliyorum
Şimdi şöyle ben aşırı meşgul olduğum için ona yazamadım o gün de başı ağrıyordu yazacaktım ama işten fırsatım olmadı. Tam 1 gün boyunca yazışmadık benim de ayağım yanmıştı. Ertesi sabah yazmamandaki sebep ne dedi bende yazmaman ve meşgul olmam dedim. Sonra merak niye edeyim dedi benim başım ağırdı tüm gün yazsanda görmezdim dedi. Sonra baya şiddetli kavga ettik. Bende duygularımı itiraf ettim , zaten biliyordum dedi. Sonra senin duyguların yok muydu dedim içimde bi kıvılcım vardı ama ateşe dönmedi bu kavgalardan sonra bu son kavga olmamalıydı dedi. Fotosunu 2 kez gördüğüm birine aşık olamam dedi. Dedim ki ne yani imkansız mi oldu. Bilmiyorum dedi o da. Ben baya ağladım o gece onun da haberi vardı. Konuşmaya devam etmemizin uygun olmadığını söyledi ama ben istemedim. Ertesi gün bir şey olmamış gibi devam ettik.. şu an çok şükür iyiz ama nolur bilmiyorum. Hisleri devam eder mi Allah bilir ya da bitti mi bilmiyom
Sever
İnşallah 😕 . Diğer yorumları okudun mu