1.95 kaslı fit yakışıklı bir erkek neden hayatı boyunca yanlız kalır?

Benim okudugum lisede sınıfta bir çocuk vardı boyu 1.95 ti şimdi belki daha fazla bildiğin Avrupalılar gibiydi fizigide kaslıydı fitti Baya yakışıklıydı ve çok tatlıydı birde sarı saçlı mavi gözlüydü ama sınıfta kimse ile konuşmaz tek takılır sadece sıra arkadaşı ile konuşurdu erkeklerde bu elemanla pek konuşmazdı sebebin ben kıskançlık olduğunu sanıyorum çocuğu bence erkekler kıskanıyorlardı çocuğa sevgilin var mı diye soruyordu bazıları çocuk yok diyordu hiç olmadı diyordu çocuk hiçbir kızla gidip konuşamaz konuşmaz birde çok zengin değil okul devlet lisesiydi zengin olamaz zaten durumu orta gelir diyelim çocuk baya yanlız geziyor erkek arkadaşıda kız arkadaşıda yok gibi bu boy posa bu yakışıklılıga neden yanlız geziyor sizce ve neden sevgilisi yok hiçbir kızla konuşmuyor abaza değil kimsenin ayağına gitmez oturur köşesinde milletin ona gelmesini bekler ve yanlız kalıe sebeb sizce egosumu yoksa utangaç olmasımı bu tipte bir tanıdığınız var mı ama ben çocuğa üzülüyorum bu yakışıklılıga rağmen bu boya bu kasa rağmen neden sevgilisi yok birde sarı saçlı mavi gözlü ya cidden Avrupalılar gibi sizce bu çocuğun neden sevgilisi olmuyor?

1.95 kaslı fit yakışıklı bir erkek neden hayatı boyunca yanlız kalır?