Vücut kitle indeksi 22 olan bir erkek neden zayıf olarak görülür?

172 santim boyunda 65 kilo olan bir erkeğin vücut kitle indeksi 22 yapıyor. 18.5 ile 25 arasındaki değerler normal kabul ediliyor. 22 tam zayıf ile kilolu arasında bir değer oluyor. Koşu yaparak 89 kilodan 65 kiloya inmiştim. Neyse ben evde ağırlık falan da çalışıyorum. Evde aile ile yaşıyorum. Evde Annem tabağa biraz fazla yemek koyar. İnsan her zaman koşu yapamaz öyle değil mi? 1.5 ay koşuya ara verdim. Bir buçuk ayda 5 kilo aldım. Benim istediğim kilomu 65'de koruyarak kas kütle mi arttırmaktı. Kilo almadan yani. Çünkü 65 kiloda bile yağlı bir vücudum vardı. 5 kilo alıp 70 kiloya çıkınca daha beter oldu. Vücudum iyice yağlandı. 70 kiloya çıkınca kollarım göğüslerim de bayan yağlandı. 65 kiloda kalsam ne olurdu yani? Herkes 65 kiloya zayıf diyor. Vücut kitle indeksim 22 yapıyor. Gayet normal bir ağırlık. Vücut kitle indeksi 22 olan bir kişi. Hiçbir şekilde zayıf olarak kabul edilmez. İsterseniz doktora gidin sorun zayıf mı değil mi. Kas miktarınız çoksa fit olursunuz, kas miktarınız az ise skinny fat olursunuz ama vücut kitle indeksi 22 olan biri hiçbir şekilde zayıf olarak kabul edilmez.
Vücut kitle indeksi 22 olan bir erkek neden zayıf olarak görülür?