Sevgiliniz toplum içinde ne yaparsa "ben bunu tanımıyorum" dersiniz?

Birini tanımak için çıkarı olmayan insanlara nasıl davrandığına bakın diye bir söz var.
Kafe restoran gibi bir yerde otururken çalışanlara davranışına bakarım. Bunu genelde kadınlar erkekler için söylüyor ama bir kere de biz kullanalım.
Hareketlerine dikkat etsin. Mesela benim çıktığım bi çocuk vardı yürürken elini kolunu çok sallıyordu. Utandığım için koluna giriyordum
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Oldu zaten gerçi şimdi evliyiz ama sevgiliyken sinirle pantolonunu indirdi baksırını değil pantolonunu dışarı çıkan aletini koydu içeri ve tekrar pantolonunu çekip kemerini bağladı bunu o kadar hızla yaptı ki ne olduğumu şaşırdım çok insan yoktu Allahtan. Şimdi hep dikkat ederim atletini iyice içine sok en sinir olduğu şeydir atletinin biraz dışarı çıkması tik gibi bişey. Bir de Karadeniz erkeği olduğundan herhalde sinirli (ben daha sinirliyim 😉🙃)
Hiç yapmayacağı bir şeyi yapan insan için şaşırır ve allah allah diye düşünürüm yani noluyor kafasına gireceğim normalde yapmayacağı şeyler yapan biri için olur Tanımıyorum hissine kapılmam için de özelden yapılacak bir şeyi de yapabilir demek değil. yani aklının başından gittiğini düşündürecek bir harekette öyle düşünürüm muhtemelen ve ben yine de bana saygısızlık etmediği sürece ona kabalık etmem de ve beni dinleyecekse hallederiz, aksi takdirde tanımıyorum ya inanamıyorum olurum
Öyle şeyler demem tabii hiç bozuntuya vermem ama sonra rahatsız olduğumu dile getirir sakince konuşurum.
İnsanlara sesini yükseltir ve kaba bir tavır takınırsa.
Ne yaparsa yapsin ben tanirim. yanimda olan insani sonuna kadar desteklerim hatali olsa bile
Ben demem öyle bişey tanımıyorum nedir bir hatası varsa düzeltirim
Yere tukururse mesela
Beşiktaşlı değilim derse :D
Başka kızlara kur yaparsa tanımıyorum der giderim yapsın kurunu, kur önemli tabi.
Sevgilime her halükarda sahip çıkarım 🤪🤪
Sevgilim olduğunu söylerse🤣🤣
Sevgilimi her davranışıyla tanıyabilirim
Toplum icinde gegirirse
Gereksiz yere başkalarına kaba davranırsa
Boş ve fazla konuşursa
aptal espiriler yaparsa
Küfür ederse
tiktok cekmesi
ne bilim
En İyi Erkek Görüşü