YARDIM EDİN LÜTFEN KANSER OLACAM YA?

Öncelikle erkek arkadaşımla 7aydır birlikteyiz Geçen gün dışarıda vakit geçirirken telefonuna bildirim geldi bi ünlü hikayesine ekleme yaptı diye bende gerçekten o ünlüyü merak ettim bakayım kim bu diye aldım telefonunu normalde sıkıntı etmeyiz o benimkini ben onunkini alırız illa karıştırmak için değil yani neyse alma sonra bakarsın dedi tamam dedim. Zaman geçti biraz aldım telefonunu tekrar bir dk ya bebeler mesaj atmış diye mesajlarına baktı ama bi şey olacak hissettim çünkü telefonu kendine doğru tutuyo daha sonra parlaklıgı kıstı kendi hesabından diğer başka bi hesaba geçti o hesaptan da çıkış yaptı ve tamamsn telefonu benden çevirip yaptı bunu ama arabanın camından gördüm sonra telefonu verdi görmediğimi mi sandın kimindi o hesap dedim arkadaşımındı dedi bi erkek arkadaşının adını söyledi e sende ne geziyor madem senin değil niye gizli saklı iş yapıyosun dedim ya işte geçeb telefonu kaldırmıyormus benden giriş yaptı açık kalmış şimdi de sen yanlış anlarsın fake falan sanarsın diye göstermedim dedi gir dedim biliyorsan şifresini ya da ara arkadaşını inanmıyorum sana dedim arayamam geç oldu cart Curt bu konu baya bi uzadı mantıklı düşünemedim yanındayken çünkü çok şey anlattığı için kafam karıştı eve geldiğimde sakince düşündüm yalan söylüyo gibi geldi hatta düpedüz yalan ispatla dedim arkadaşıyla sabah konuşmasını ss attı bebe buna ya kardeşim ben çıktım sandım demiş bu da yengenle aramız kötü oldu hesabı bi ver demiş bebe de yok özelim var veremem vs vs attı tatmin olmadım. Yaptıgınıj ayıp olduğunu ne olursa olsun dürüst olması gerektiğini başka türlü bi şeyler karşıma çıkarsa daha kötü oluruz diye İlkaz da ettim hayır düyo yaptığım bi şey yok vs normalde her konuda alttan alan en ufak şeye küstüğünde aramız iyi olsun diye uğraşan hep bendim bu sefer gerçekten güvenim sarsıldı hemen normalde iki güzel söze barışırdım ama bu sefer olamaz öyle bi şey iyice enayi yerine koyuldum yarım saat bi saat gönlümü hos tutup iyi güzel konuştu ilgili konustu zaten sinirden boynum kasıldı hareket ettiremiyorum biraz üstüne düştü sonra çok geçmeden şey dedi yeter ya ilgileniyoruz işte bu mu karşılığı vs oldu konu sürüklendi baska şeylere geldi güvenimi düzeltmesi iyi olması gereken sensin dedim ortada bş şey yokken sanki bu tepkiyi almak zoruma gidiyor dedi bilmiyorum canım çok sıkkın soruyorum neden bu ilişki için benim için bi çaban yok azıcık üstüne düşeni yapsan diye e yaptım ama hala düzgğn olmadın diye savunma yapıyo ben sana güvenmiyorum şu durumda ben yapsam neler olurdu diyorum güvenmiyorsan kendin bilirsin diyo bende çabalamazsan kendin bilirsin diyorum olay bu fikrinizi almak istedim ortada bi şey var mı nasıl bi yol izlemeliyim onu inanın çok seviyorum ama daha kötüsü olmasından korkuyorum bekleyip görmek somut bi şekilde bi şey karşıma çıkar mı diye düşünüyorum çabasını hemen şu an göremem ama yine de bu lafları etmesi umursamaz olması beni çok üzüyo inanın yardımcı olursanız çok sevinirim

YARDIM EDİN LÜTFEN KANSER OLACAM YA?