Selammmmss ✌️
Sevgili kişisinden en uzun ne kadar süre haber alamazsanız, kafanızda her şeyi bitirirsiniz? 1 saat, 1 hafta, 1 ay, 1 yıl.. harbiden yıllarca bekleyen varmış 🫡

𝓢 𝓸 𝓼 𝔂 𝓮 𝓽 𝓲 𝓬
Selammmmss ✌️
Sevgili kişisinden en uzun ne kadar süre haber alamazsanız, kafanızda her şeyi bitirirsiniz? 1 saat, 1 hafta, 1 ay, 1 yıl.. harbiden yıllarca bekleyen varmış 🫡

𝓢 𝓸 𝓼 𝔂 𝓮 𝓽 𝓲 𝓬
Kimse kimseyi nedensizce habersiz bırakmamalı. Çünkü bu karşılıklı yürümesi gereken bir ilişkiye haksızlık ve saygısızlıktır. İnsan o gün meşgul olabilir, ertesi güne işi sarkabilir. 1-2 günlük bir şey olur bunu anlarım. Ama sürekli sürekli hep böyle ise; bir gün çok yakın, bir gün böyle çok uzak ve ayrı ise. Yok canım, tutarsız ilişkilere gelemem. Stabil, sabit, sakin insanlar beni kendisine çeker. Herkes ve her şey dengi dengine. Bana göre değil öyle nedensiz yok oluşlar. Hayatımı sürekli yok olanla değil, var olanla; varlığını sürdürenle yaşamayı, paylaşmayı seçerim.
Zamanında öyle birini, hastalanmıştır bir şey olmuştur diye 3 ay ondan habersizce beklemiştim. O zaman ciddi ciddi akıllandım. O yüzden kimseye yapmadığım bir davranışın bana yapılmasına izin vermem. Yok musun? Yok olmayı mı seçiyorsun. Sen bilirsin. Kendi dengine göre birini bulabilirsin o zaman derim. Bir daha onunla iletişim kurmak için çabalamam. Hep ben mi çabalayacağım ya. Her şeyi sürekli benimle ilgili mi olacak. Her sorumluluğu ben mi üstleneceğim sürekli. Olmaz, bu beni tüketir. Beni hak edene de beni eksiltir. O yüzden böyle bir ilişkiyi her zaman en baştan iyi analiz eder ve bu tarz sinyalleri aldığım an artık ciddiye almam. Benim için bitmiş olur. O kendi tutarsızlığı ile sürdürsün dursun. Bir bakmış doğru düzgün biriyle evlenmişim bile. Sonra şok. Olabilir, yaparlar bunu. Ben de yaparım.
Şimdi buradan önemli olan kızdan neden haber alamıyorum? Başına bir şey mi geldi? Bir sorun mu var? Sıkıntı nedir diye kendime sorarım. Önce benim için canının sağlığı önemli. He derse ki keyfi olarak canım 1 hafta konuşmak istemiyorum. Keyfi bilir der yoluma bakarım, bugüne kadar giden kimsenin arkasından ölmediğim gibi. Onunda arkasından ölmem.
Rica ederim
Haber alamamak değil, yaptıklarıdır belirleyici olan..
Teşekkür ederimm..
Rica ederim 😌
Haber alamadığım süre içinde nerede ve ne yapıyor sorularını şüphesizce düşünebiliyorsam bir süre beklerim. Ama birkaç günden sonrasına anlayış gösteremem.
Cevap
34Cevap
Aylarca beklerim bekledim de yıllarca da beklerim beklerim de ama tek şartla değeceğini bilsem yeter En azından hayatta olduğunu bilsem yeter
Bir kaç gün haber almazsam
Maksimum 2 gün beklerim. İki günde iki kolu birden kopacak değil ya diye düşünürüm, sonra adios hastalavista bebek der giderim.. 😬😬
bir haftada acaba 2 haftada sanırım 3 haftada eminim 4 haftada bu iş biter..
bu kadar basit
Ertesi gün elalemle kalpleşirse anında bitiririm
O tam ortadan kaybolmak olmaz :D
sjsjsh tamam :S
2 gün yeterli, o 2 günün sonunda ıssız bir adaya düşmemişse veya yoğun bakımda bitkisel hayata girmemişse benim için bitmiştir 😃
shsjshs ıssız adaya düştü ve bana ulaşamıyor diye düşünerek ne kadar beklersin :D
Sende etkiye tepki yap ve eski sevgilim dee😃
Issız adaya düşmüşse 😂😂hadi 7 gün olsun dünya kurulumu 7 günmüş 7'den sonrası bizi bozar eskilere atılır
Şöyle bişey 2 gündür sana yazmıyorsa ve direk sosyal medyaya giriyorsa seni umursamıyordur. Öyle bir şey yapıyorsa bu cezasız kalamaz.
Yazmamasının sebebini sorun geçerli sebebi yoksa sizde onun yaptığını yapın. Umrunuzda değil gibi soğuk kanlı olun😃
Imm buluşup duruma göre hareket edebilirsin o zaman. Ama sana diyeceğim tek şey soğuk kanlı ol ve umursamaz davran nolursa olsun.
Imm o zaman gitmeyin😃telefonda halledin, durumunuzu anlıyorum.
Çok değil 3 - 5 sene bekler yoluma bakarım bende😃kendi kaybeder
3-5 sene mi :D sadık aşık seni
Çok hemde 😃
Bugün tam 21 gün oldu . En son gulup sakalasiyorduk. Ortada hicbir sebep yokken 3 haftadır o yazmiyor. Ama bende yazmıyorum. Çok saçma bir durum 😀
Belki yazmalısın
Aslan gururu iste. Saçma saçma gurur yapıyorum. O da aslan. Muhtemelen gurur yapıyor. Ikimizde birbirimizden bekliyoruz 😀
Gurur ziyan ediyor bazı şeyleri en çokta zamanınızı
Haklisiniz 😇
Ya sahi bu kız için lezbiyen dememişler miydi ne saçma bir son oldu ya
İzlemedim
Yani sebesiz yere 1 hafta yoksa bitmiş demek değil midir bu zaten?
Ya öldüyse 🧐
Dağın başında ölmediyse de bir haftada haberi gelir 👀
Ya dağın başında öldüyse
Durumun tehlikeli olduğunu farketmiştir herhangi birine konum atmıştır gidene kadar ya da ölene kadar bir hafta olmadan ortaya çıkar elbet dimiii
ben 2 gün görüşmemişsem, önemli bir durum olduğundan haber vermedim gibi kelimelere sığınıp ispat edemezse ya da gerçekden vefat etmemişse benim kabimde ölmüştür ve gömülüdür. İlişkim biter.
#SelamGençlik 🍀🍀
Neden haber vermiyor ki? Geçerli bir sebebi olmalı. Allah Allah? İstemiyorsa haberdar olmamı kendisinden, kafası kimlere kızdı kim bilir? İstediği gibi takılsın. Ben onu kartal uçuşuyla uzaktan izlerim. Haberleri bana gelir o da sakinleşip dönsün sıkıntı yok..🍀🍀
#TubaSueda21 🍀🍀
1 hafta yeterlidir. Zaten o 1 hafta fazlasıyla kafayı yemişimdir ve kendime bunu bir daha yaptırmam.
Niye bitireyim ya aksine meraktan kendimi bitiririm noldu basina bisey mi geldi diye.
Gorus sayısındaki eşitliği de bozduk ya :)
Bir veya iki ay almazsam kafamda bitiririm net. Zaten alışmış oluyorum iki ay datanmışsam onsuzluğa bitmiştir.
Yeter ki o da beni seviyor olsun birlikteliğimiz olsun birgün ansızın ortadan kaybolsa bile ölene dek ondan bir haber almayı beklerim
neden haber alamıyorum ki
uçağı adaya mı düşmüş, uzaya mı gitmiş, hapse mi girmiş nedir yani. ölmesi falan lazım
Neden haber alamadığım konusunda bilgim varsa, makulse beklerim sıkıntı yok. Değilse sıkıntı var demektir.
Sevdiğim insanın ağzından çıktığı net söze kadardır. Diğer türlü 1 ay aramasa bile tam bitti olmuyor bende o iş.
Bunlar sık tekrarlanıyor ise daha önceden de uyarmışımdır zaten ciddi bir şekilde 2-3 saat haber alamaz isem en müsait zamanlarda noktalarım.
benim başıma bi ara çok gelen şey ama kasıtlı değil ben bitirmiyorum bitirmedimde hiç bi zaman öyle aylar yıllar günlerde değil saatler bizimkisi 2 saaten sonra insan çıldırıyo bi şey mi oldu korkusundan
Seviyorsan seviliyorsan bir ömür beklersin değer önemli sevginin karşılığı önemli öğle kolay değil silmek gerçekten sevene kadir kıymet bilene
1 hafta içinde bir insan bir şekilde ulaşmaya çalışır. Kendi telefonundan olamasa da bir aracı ile mutlaka haber yollar.
Kendisinden haber alamiyorsam arkadaşıma vs kardeşine sorarım yani muhakak bir şey olmuştur.. mantıklı davranırım
Max 1 gün 😅 Vakit değerli
Eh yuh bradır ya 😃
Kimseyi bekleyemem kardeş 😁
Başına bir şey gelmesi falan ayrı ama onun dışında 1 hafta yani.
Seviyorsam hep beklerim, dilime o konuda çok inanmamak lazım. 😂
2.
her haltı karıstırabılır. o yuzden guvenmeye gerek yok.
24 saat beklerim haber yoksa polise giderim, zaten anca olaya o zaman el atıyorlar 🤔
384 yıl haber almazsam bittiğini anlarım ama 380 yıl falan sorun olmaz neden mi çünkü m4lız biz
Beklerim ya belli bir süre diyemem, umut denen şey var çünkü
3 gun. Ölduyse olum haberini alirim. Ölmedide boynuzlaniyorsam onun haberini alirim.
Bir sene alamayınca bitmişti. Sonra aradı ama nafile.
3 gün falan ama gecerli nedeni varsa 1 haftadan fazla olabilir🧐
Bu kişi sürekli zırt pırt arayan tipse 1 gün sıkıntı, normal bir tipse 3 gün normaldir
En fazla 2-3 gün. O süreçten sonra yine gerekli açıklamayı yapmazsa sessiz sedasız engeller giderim.
Sanırım 1 hafta sonra bitiririm kafamda. 1 hafta uzun bir süre.
3 günden sonra ilişki gözlerini hayata yumar ben de.
1 hafta beklerim haber almazsam o iş zaten bitmiş demektir
Artık haber vermiyorsa artık saygı duymuyorum sana ne halin varsa gör demektir ya erkekler değer veriyorsa Max 2 günde cevaplar diye düşündüm
Haber alamazsam başta endişelenirim. Başına bir şey mi geldi diye. Olur da iyi olduğunu öğrenirsem bana çoktan yol vermiş insana bir zahmet yol veririm
Merak etsekte yazsakta zararlı ben çıkıyorum o yüzden merak falan etmiyorum artık
bitirmem gerekiyor ama ben bitiremiyorum
Neden?
Tek taraflı ise bitmeye mahkumdur, zorlama. Sadece erteliyorsun kaçınılmaz sonu
🤷♀️
3 hafta filan olabilir ama yine de haber almaya çalışırım
Herkes 2 3 hafta demiş 😲😱.. iki üç gün diyorum
kaç yıl önce soruldu lan bu soru
😳😳
nasıl yani?
onu bilmiyorum ama işin garibi ben bu soruya nasıl bu cevabı vermişim onu hiç hatırlamıyorum.. yıllar geçmiş zaten ama büyük ihtimalle dürüst cevap vermemişim… 5 yıldır sevgilim var 6 yıl önceki eski sevgilimi bile unutamadım ben.. Sana şunu söyleyebilirim unutulmuyor ama zamanla alışıyor insan
Evet bu soru birkaç senelik :D nerden buldunuz ben de merak ettim djdj
Zamanla alışıyor insan..
acı çekecekseniz niye bitiriyonuz peki
bittiğini anlayana kadar
Neden haber alamıyorum komada mi? 1 hafta
2 gun haber alamazsam 3. gun biter net
1 hafta sebepsiz yere olursa boşa zaman kaybetmem
4 gün 5 saat 12 dakika
15 dakika jdkdkdkd
djsjs çok uzun bi süre bence, kısalt
Hiç kimseye tahammülüm yohtır 😅
nau nau :D