Sizce sevgilim bu durumda geri döner mi?

Sevgilimin dostlarının kızıyla bir yazışmasını gördüm, bu kızla beraber daha öncesinde küçük bir etkinlik yapmışlardı ve sevgilim bunu benden gizlemişti, kıskanırım diye. Konuşmada kız buna canım cicim diyor, kalp atıyor. Ben de benimkine söyle ilişkimizi dedim. Söyledi. Sonrasında da onu sıkıştırdım, neden gizli tutup böyle konuştun bu zamana kadar diye. Sonrasında beni yatıştırmaya çalıştı ama ben biraz kendimi tutamadım ve tartışma büyüdü. Ben biraz hakarete kaçan sözler sarf ettim. Sonrasında onu aradım özür dilemek için açmadı. Mesaj attım. Sonra mesajlarıma cevap vermeye başladı, ama hakaret eder biçimde. Bana çok ağır laflar etti ve istemediğini söyledi. Akşam seyahatten dönüyordu hatta, ben de geleyim seni görmeye falan dedim. Asla istemedi. Sizce bu durumda ilişki gerçekten bitmiş mi? 8 aydır beraberiz ve tartışmalardan sonra hep barışmıştık. Ve bir gün öncesinde sana aşığım, seni çok seviyorum falan tarzında konuşuyordu. Hatta ayrılmanın lafının bile ona iyi gelmediğini söylüyordu, kısaca bana tapıyordu.

Sizce sevgilim bu durumda geri döner mi?