Kendi yaşadığınız ilişkileri tarafsız yargılayabiliyor musunuz?

Yoksa buna cesaret bulmak yerine başkalarının ilişkilerini yargılamak daha mı cazip geliyor size?
Kendi yaşadığınız ilişkileri tarafsız yargılayabiliyor musunuz?

Yoksa buna cesaret bulmak yerine başkalarının ilişkilerini yargılamak daha mı cazip geliyor size?
Başkalarının işlerine ve ilişkilerine burnumu sokmayı pek sevmem. Ancak sevdiğim, değer verdiğim bir arkadaşım olursa ve ilişkisi hakkında benden görüş ve fikir almak isterse elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım. Kendi ilişkimde de genelde sorunları büyütmeye değil, genelde çözmeye odaklı bir yapım vardır..
Bu konuda kılı kırk yaran biriyim fazla detaylı düşünme ve analitik yakalım yüzünden büyük resmi kaçırıp huzur kaçırdığım oluyor. Kendi ilişkilerimi de kendimi de acımasızca eleştirecek biriyim ama dışardan birinin burnunu sokup beni eleştirmesine izin vermem hele ki bunu yapan kendi söküğünü dikmeden bu cüreti gösterirse kırıcı olabilirim. İnsanlara yardımcı olmayı dilimin döndüğünce fikir vermeyi hep sevdim genelde ama kendi sorunlarımı pek anlatmam kendim çözemediğim sorunu başkasının çözecegine de pek inanamam...
Selamlar,
Her daim kendimi ve içinde bulunduğum dünyayı yargılarım, sorgularım ve eleştiririm. Bunun sonucunda en doğru kararları veririm. Kimsenin ilişkisi benim zerre kadar umurumda olamaz. İnsanlar ne yaşarsa yaşasın bu tamamen kendilerini bağlayan bir konudur. Yardım istenirse elimden geleni yaparım ama eleştirme ve yargılamak bana düşmez. Çünkü bende yeterince yargılanıyorum. Gerçek hayatta karşıma çıksalar salavat getirecek adamlar. Burada benim hakkımda yargıya varıyor.
Elbette öyle yargılamak için işin içinde olmak gerekiyor. Uzaktan bakan göz ancak zavallı gibi görünür
Cevap
32Cevap
Başkalarının iliskileri beni alakadar etmiyor. Onlara mutluluk diler geçerim. Beni benim ilişkim bağlar sadece...
Doğrusunu bilip inatla tersini yapmak bazı kişilerin huyunda var sanırım
Sanırım bazıları başkalarının ilişkilerini takip etmekten zevk alıyor kendileri mutlu olamadıkları için olsa gerek.
Kimsenin ilişkisi beni ilgilendirmez, ilgilendirmedi de hiç bir zaman.
Tamamen kendime, yaşadığım ilişkiye odaklanırım.
Başkasının ilişkisinin bana faydası olmayacağına göre kafayı oraya yormaya gerek yok.
Başkasının ilişkisinden banane diyip, kendi ilişkime odaklanırım...
Kendi ilişkim daha önemli
Kendime tabii ki😐 ama yok gjghgh
Kendi ilişkime odaklanırım sadece
Başkalarının ilişkileri umrumda değil, beni ne ilgilendirir ki? Hatta çoğu zaman görmek, dinlemek dahi istemem. Başkasının ne yaşadığını eleştirmek cesaret değil, zayıflık ve kıskançlıktan gelir. Hayat çok kısa, başkasını konuşmak için. Kendi mutluluğuna odaklanmak, kendini gerçekleştirmek daha önemli. Herkes dilediği ilişkiyi yaşamak da özgür sonuçta. Kaldı ki günümüz ilişkilerinin konuşulacak bir tarafı da yok, ben gördükçe soğuyorum ne yalan söyleyeyim.
Evet benim de görünce tüylerimi diken diken eden ilişkiler var ama ben hayatımın değil gündemine kıyısına bile almıyorum umrumda değiller
Çok haklısınız, gerçekten artık her şey ilişki yaşamak olmuş. Duygusal bir şey kalmamış, saygı ve güven zaten yok. Tüm bunlara rağmen yine allayıp pullayıp iyi göstermiyorlar mı kendilerini kafayı yiyorum.
Aynen öyle içinde kurt dolu olan ama dışı pırıl pırıl parlayan kırmızı elma gibi ilişkiler
Aynen öyle. Sonra neden bıraktı, neden aldattı muhabbetleri başlıyor. İyi de sen zaten gösteriş ve tatmin bir ilişki yaşıyorsan neticesi de bu olur. Bu kadar basit.
Kimsenin ilişkisi ile ilgilenmem, bir arkadaşım ilişkisi hakkında tavsiye isterse yardımcı olurum. Kendi ilişkim dışındaki her şeye kapalı oluyorum.
Kendimi eleştiririm ve eleştirilirsem düzeltmek için elimden geleni yaparım. İnsanların bu konuda olumlu düşünmeleri için ve düzeltmeleri için. Hatta bir araya gelmeleri için çok uğraştım. Ayrı insanlara dayanamıyorum. Ama derler ya kelin ilacı olsa başına sürermiş diye. İşte bizim kendimize faydamız yok. :)
Samimi olmak gerekirse kendi ilişkşm olmadığından başkalarının ilişkilerine odaklıyım jsdmdks. Herkesin ilişkisini yargılarım vallaha djjdjdjd. Bak dışarıda gidiyorum mesela çift gördükte bile yargılarım o kadar yani kdkdjdjdjf. Bu yüzden kendime ilişki yapmaya zaman bulamıyorum djsjdjsjdj
Başkalarının ilişkisine niye odaklanayım? :d Kendi ilişkim bana yeter
Kendi iliskime odakliyim. Buaralar yeni bir haber aldim. Anne olacagim ona daha cok odakliyim 🙈
Ayy canım benim 😋 çok sevindim adınıza 🥳 sağlıkla gelsin minnak♥️
Cok tesekkur ederiim.🥰 Amin 🙏🏼
ben kendi hayatıma odaklıyım bir başkasının hayatı şahsen beni alakadar etmiyor
Başkalarının ilişkilerinden banane, herkes mutlu olsun
Katılıyorum herkes kendi yerinde kalsın
İyi misin sen?
başkalarıyla ilgili hiç bi şeye odaklanmam umrumda değil kimse.
Öyle de olmalı
Başkalarının ilişkileri beni hiç ilgilendirmez. Allah mesut etsin derim. Yakın arkadaşım ise tavsiyelerde bulunurum sadece.
Kimsenin ilişkisi beni ilgilendirmez. Ben kendi hayatıma kendi ilişkiye odaklı olurum. Başkasının ilişkisine odaklı olursam kendi ilişkim yok olur.
Başkalarının ilişkilerine odaklı biri olmam hiçbir zaman. Kendi ilişkime de odaklı olunsun istemem. Herkesin kendi özeli sonuçta.
Beni benim ilişkimden başkası ilgilendirmez, yardım isteyen arkadaşlarıma yardımcı olmaya çalışırım o kadar
İlişkim yok başkalarının ilişkisi de zerre umrumda değil
Asalak olmadığım için başka insanların hayatı ve ilişkileri ile ilgilenmem
Başkalarının ilişkisinden banane ki... ben evlenen arkadaşlarıma şahit bile olmuyorum. 😃 Kendi ilişkim benim için önemli olandır.
Kimseye karışmam kimseyi de karıştırmam hayatıma
İlişkim yok başkasının ilişkilerine de karışmam. Hak eden, hak ettiğini yaşasın. 🦁
Kendi ilişkime de başkalarının ilişkisine de nötrüm. ben.
Biz erkekleri bilmemde Kızlar kıskançlık krizine girip fena didikliyorlar. meseleyi arkadaşının sevdiği adamı yerin dibine sokuyor sonuc ya ayrılık veya kendisi çıkmaya başlıyor cocukla😂
Valla kimsenin ne yaptığı pek de umrumda değil kendime bakarım ben
Kendi ilişkime odaklıyım diğerleri beni ilgilendirmez
Banane başkasından kendiminkni hallettim o başkaları mı kaldı
tabiki kendi ilişkim bana ne başkasının ilişkisinden
kendi ilişkim olmadığı için odak noktamda yok sayılır başkası beni ırgalamaz
Kendi ilişkim bana yeter banane başkasından
kendı ilişkıme baskalarından banane
Kendi değer ve inançlarıma
Başkası çünkü benim ilişkim yok😂
Kendi ilişkime odaklanırım doğru olan budur
Başkasının ilişkisi beni ilgilendirmez
Başkasının ilişkisine neden odaklanayım ki?
Hiçbir ilişkiye odaklanmıyorum.
Kendi ilişkim
Başkalarının ilişkisi beni ilgilendirmez
Kendi
Doğrusu bu ama işte insanımız garip
kendi iliskime
Genelde kendi ilişkilerime odaklıyım
Bana başkasının ilişkisinden
Günü geçiriyorum
başkasının ilişkisinden banane
Kendi dünyamdayım.
Kendime bakarım.