Selammmsss ✌️
Her tartışmada “ayrılalım” diyen birine ne kadar tahammül edebilirsiniz? #sosyetic

Gönlümde defterin bembeyazdı ama yer kalmadı seni karalaya karalaya 👌
𝓢 𝓸 𝓼 𝔂 𝓮 𝓽 𝓲 𝓬
Selammmsss ✌️
Her tartışmada “ayrılalım” diyen birine ne kadar tahammül edebilirsiniz? #sosyetic

Gönlümde defterin bembeyazdı ama yer kalmadı seni karalaya karalaya 👌
𝓢 𝓸 𝓼 𝔂 𝓮 𝓽 𝓲 𝓬
O kadar kolay mı be derim fakat ısrarla sürdürürse ayrılalım derim kaybeden o olur ben değil. Ayrıca bu demek oluyor ki benim bunu yapamayacağımı gördüğü için kullandığı bir taktik diye düşünürüm bende bu taktiği başına çalmış olurum.
Katılıyorum.
yok bea, genel olarak bu gün benim günüm değil. Her şey batıyor bana
:) eh robot değiliz, hiç birimiz
Basit değil o kadar..
Kolay mı birikti ki kolay bitsin.. Büyük nankörlük olurdu bu..
Zaten "Seviyorum" diyen insan; bitmesine neden olmaz, bitmesini gerektirmeyen ufak çaplı tartışma sonucunda da ayrılık lafını kullanmaz..
yaa. Ne kadar doğru. 🙄
Allah'tan öyle biri değilim..
Hıhı 😋
Teşekkür ederim canımm..
Ricalar üzümüm 😃
Ayrılık blöfü yapıyor işe beni cepte görüyordur. Çünkü cepte gören bir insanın yapabileceği bir davranış biçimidir. Bu tarz bir insanlara müsamaha göstermem sonra başımın üstüne çıkarlar.
Kendini vazgeçilmez sanan safın biri sanardım😃
Ah ah çağımızın hastalıklarından biri değil mi? Bazılarının kendini vazgeçilmez sanması. 😅
Hastalığın tedavisi bizde✌😂
Şifacı mıyız biz 😃 uğraşmayalım bence
😂😂o anlamda dememiştim amaaa uğraşmayalım gitsin xkskxnzj
Vazgeçilmez olduklarını düşünenlere, vazgeçilmez olmadıklarını göstermekt niyet değil mi :D bence bu bi hastalık ve kendini öyle sananları tedavi edemeyiz 😅
😂😂ay evet
Cevap
52Cevap
Git ayrıl ak derim en son birde tokat basarım😂🤧
Djjdjdjdjd halı flex gibi döşeme peruk görünümlü saçlarıyla savrulur 😂😂😂😂😂
Bir noktadan sonra alışırım daha doğrusu kayıtsız kalırım ki bu hiç iyi olmaz. Karşı tarafın tepkilerini hiç sayma modu direkt onu yok saymak olur.
Bence bu yaştan sonra ayrılık blöfleriyle uğraşacak hali kalmamıştır
Uğraşamaz yol verirdim.
Belki beni kaybetmekten korkuyordur. benim de aynı şekilde düşündüğümü bildiği için belki bu şekilde kendine çekebilir
Yani bir yerden sonra sıkmaya başlardı. "Ayrılmak mı istiyorsun? Ayrılalım." moduna getirirdi.
Onun açısından bakarsak belki ters giden, pek işine gelmeyen bir şey olabilir. Ben, tavrımı net göstermişsem dikkat çekmeye çalışıyor olabilir.
Henüz ilişki yaşayabilecek olgunluğa erişmediğini düşünürüm.
Zırt pırt ayrılık mevzusunu açan insanla geçen bir gün bile çöp bana göre. Devam ettirmek aşırı anlamsız, hiçbir yol alınamaz.
ben bunu sıkça dile getiren birisinden sıkılıyorum ben ayrılıyorum onun blöfünü gerçekleştiriyorum
Valla hiç affetmem derim.
😁😁
😂😂😂
Her tartışmamızda ayrılmak isteyen kişiyi yanımda tutmam. Ayrılmak için bahane aradığını düşünürüm
Hemen "kapı açık arkanı dön ve çık istenmiyorsun artık" şarkısını açar kahvemi yudumlarım.
sjsjsk :D süper
Zavallının teki. Ve ayrılmaktan deli gibi korkuyor. Öyle birinden bir süre sonra ayrılırdım. Başta onsuz olamam düşünsün sonra bi anda ortada bırakacaksın. Köpek gibi peşinden ayrılmaz bir daha. Gerizekili.
Yorar beni, test ettigini dusunurum. Cunku bu tur kisiler ayrilmayi degilde ben bu teklifi kabul edecek miyim yani ben ayriligi istiyor muyum bunu ogrenmek isterler. Bu durumda beni asiri rahatsiz eder bir sure sonra.
Anında soğurum öyle birinden. Bu kadar sığ düşünceye sahip biri hayatımda olamaz.
Ayrılmak isteyen ayrılır ayrıca kimsenin yakasından, paçasından tutmam.
Buyursun gitsin. Devamlı aynı mevzular zaten. Sanki kalanla çok mutlu oluyoruz da giden herkese dert oluyor. Bak evlenenlere herkes bi afra tafra sürekli serzenişler..
3. ye söylediğinde ben ayrılırım. Yapmışlığım var bu yakın zamanda. Uğraşamam öylesiyle. 🤦♂️ Bide tekrar geri dönüp aslında 10 kişi bulurum ama ben seni istiyorum demez mi 🤦♂️
Bunu kız olarak kullanmasına ben izin vermem sonuçta kimseyi zorla tutmuyoruz yanımızda sevgi saygı karşılıklıdır en ufak bir şeyde ayrılalım demek acizliktir bence
Boyle seylerin sakasi bile olmaz. Bazi kelimeler evlilikte , iliskide unutulmalidir. Kullanmamacasina.
Ayrılalım diyen birinden hemen ayrıl demeki etrafında çok kız ya da erkek vardır ki öyle söyler insan :)
Blöfe verilecek en güzel cevap resttir. Konuşarak benle halledemeyeceği şeyi tehditle hiç halledemez. Bi bakar ki g0t gibi ortada kalmııış.
Amacı korkutmak olabilir diye düşünürüm. Bunu sürekli yapıyorsa defolup gitsin zaten işim olmaz.
Tahammül etmezdim. Yani ilişki böyle hafif olmamalı. Şaka başkadır ama böyle blöf blöf bir yerde patlar.
Hiç tahammül edebilemem. Beklemediği anda kendini kapının önünde bulur. Çok severim belki ama bir anda soğurum.
Bunu söylediğine göre demek ki ilişkiyi yöneten o. İpler tamamen onun elinde demektir. Ayna tutmak gerek ona. En iyi yapılacak olan bu.
Bazıları gerçekten ister bazıları ise göz korkutmak amaci iledir ama dayanılmaz bir süre sonra her iki tarafta bıkar zaten
Bir kere der. İkinciye diyemez çünkü ayrılmış olurum.
Tahammül etmem, edemem. Tamam ayrılalım derim.
Ya karşı tarafın gözünü korkutmaya calisio ya da ayrılmaya dünden razı
Saygısızlık yapıyor. İlişkideki saygıyı yıpratıyor.
Oturma organına bir tekmeli veda hakkettiğini düşünürüm
1 yıl içinde 3 kez ayrılık lafı eden kızla yürümez bitiririm
S. ktirip gidebilir. Kimsenin egosunu tatmin edemem
İlk dediği anda tamam der geri adım da atmam. Sevmem böyle saçmalıkları
Yol veririm , cekılecek çile degıl. Kendini bulunmaz it kumaşı sanıyorsa demek ki
Seni kendiyle tehdit ediyorsa beni kendine ya muhtaç etmiş ya da kendisine muhtaç olduğunu zannediyor olabilir.
Yavaş yavaş alıştırıyor ayrılığa diye düşünürüm.
Ayrılmak için bahane aradığını düşünürüm
Aynen ibocan ✌️
Direkt ayrılırım kimsenin tatavasini cekemem
Seven ve değer veren insan böyle demez masal orada biter.
“Eğer gitmeyi kafana koyduysan bahanelerin arkasına saklanma !
Eğer gidersen geri dönmek için bana pişmanlığı oynama “ derdim
O blöfe karşılık bende peki der ayrılırım bir daha yüzümü göremez. Hiç katlanamam ✋🏻
8 ay tahammül ettigim oldu. ama şimdi hiç tahammül edemem artık
Ben blöf yapmam, iki kere söylerim, üçüncü de kendisini kapının önünde buluverir.
İlk ayrılalım dediği anda peki der geçerim. Blöflere gelemem hiç.
Öyle birine tahammül edilmez. İlişkiyi sürdürmek istemiyor ki, her defasında bu cümleyi öne sürüyor.
"Bipecem belanı ama bu kadar tahammülsüzsen boş ver git" denir artık bir noktada.
Daha büyüyememiş diye düşünürüm ya da gerçekten canını yakan bir şeyler vardır
En fazla 2 defa desem. Ben çok sabırlı bir insan değilim zaten. Bir insan ayrılık blöfü yapıyorsa 2 sebebi vardır. Ya daha fazla ilgi görmek ya da karşısındakini kendine daha fazla bağlamak istiyordur o da illaki ters teper bir süre sonra 🤦♀️
Bu tıpkı duvar yaparken kumun içine toprak atmak gibi. İlişki doğru ilerlemeli. Bırakın konuşulmasını şakası bile kötü
Gerçekten ayrılırım, tersten görür ebesini 😁
İstemiyordur net..
Bu işin blöfü olmaz. Ayırılık kelimesi kötü bir şey bence. Kullanılmamalı
1 kere taviz veririm aynısını 1 daha yaparsa ben ondan ayrılırım. yok öyle her fırsatta ayrılalım demek. ayrılmak istiyorsan niye birlikte olduk
Sevgiyi aşkı hafife alan biriyle zaten yürümez çünkü vazgeçmek o kadar kolay değil
Bugün olmazsa yarın seni bırakır tehdit altında her istediğini yaptırır
Ya senin gidemiyeceğini biliyordur ya da o çoktan kafada bitirmiştir bu ilişkiyi mazeret arıyordur
1senedir yaşadığım ilişki böyle alıştım artık ciddiye almıyorum kullandığım hat onun her tartışmada hattı kapatıyor sonrada yenisini çıkarıyor turkseli zengin etti canım 😂
Yapamaz öyle bir şey yaptıgı ilk gün o yaptıgını yutar Güven herşeyden önemlidir ve saygı...
Peki ayrılalım derim
Flas tv oyuncusu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?