30 yaşımda evlenmek istediğimi söylüyorum ve saçma buluyorlar, siz ne düşünüyorsunuz?

Bu arada sevgilim var 1 buçuk yıldır beraberiz. Ben 23 o 27 yaşında. Daha yenilerde kendine ait işini kurdu. Açıkçası o ilk günden beri benimle evlenmeyi düşünüyordu ve ben çok erken, kendi işimi kurmak istiyorum dedim saygı gösterdi.2 yılım kaldı benimde şu an okulun bitmesine, yüksek lisans da düşünüyorum. Ve ilişkimizi ailemde dahil kimseye söylememe kararı aldım. Sadece onun ailesi biliyor. Ben sosyal medyaya birbirimizin fotoğrafını atmıyorum haliyle aslında böyle takıntılarımız yok ikimizinde ama o İlişkimizi saklamıyor Hani derler ya gez, dolaş, aşkını yaşa ve kimseye bir şey söyleme çünkü insanlar en güzel şeyleri bozarlar diye bende bu mantıkla hareket ediyorum. Ben evlenmek istediğim zaman ikimizinde maddi kaygılarının olmayacağı, hayallerimizden bile daha güzel bir nişan, bir kına, bir düğün yapabileceğimizi düşünüyorum.

30 yaşımda evlenmek istediğimi söylüyorum ve saçma buluyorlar, siz ne düşünüyorsunuz?