Arkadaşlar merhaba, yakında inşallah düğünüm olacak hayırlısıyla. Ve gerçekten çok stresli bir süreç. Neyse işte bana çeyiz alışverişi yapacaktık, normalde ben kendi paramla yapmak isterdim ama maalesef babam hiç çalışmama izin vermedi. Normalde üni mezunuyum ama şu anda ikinci üniversitemi okuyorum. Neyse işte, annem de çeyiz için biraz para ayırmıştı biraz da altınlarını bozdurdu. Buna çok üzüldüm gerçekten, keşke benim param olsaydı ama yoktu. Neyse işte ben olabildiğince az para harcayalım istiyordum. Tabi bana gereken her şeyi alamadık, bir yandan annem kendisine de işte yemek takımı kahve takımı falan almak istiyordu, bakıyordu. Bende sen napcan sen mi çeyiz diziyorsun boş ver alma dedim. Annem buna çok kırılmış, ben kendi paramla alıyorum sana ne oluyor hiçbir şey almama izin vermedin dedi. Hani sanki ben tüm parayla bana alsın diyormuşum gibi durdu galiba, ama ben sadece para biraz artsın geri altın alır diye düşündüm. Bir diğer ikincisi parayı altın yapmadan önce kenara bir 500₺ ayırdı. Daha sonra benim yanımdan direkt memlekete gidecekti yanımda biraz para var sen bana 200₺ daha verir misin lazım olur dedi. Yol da 9-10 saat ve atıştırmalık almıştı zaten marketten. Bende 100₺ verdim ne lazım olacak eve gidiyorsun zaten dedim, yanımda da arkadaşım vardı ona döndüm dedim lazım olmaz dimi sonuçta eve dönüyor falan dedim. Annem buna da kırılmış, ama bende öğrenci olduğum ve çalışmadığım için gerçekten benim de param yoktu o yüzden yani :( nişanlım sağolsun arada gönderiyor o göndermese babamın gönderdiğiyle zaten geçinemezdim. Mahçup oluyorum ona da. Çok mu ayıp etmişim?
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Ayıp etmişsin
Özellikle arkadaşıma sormam onu üzmüş. Hani benim paramı istiyorum sen ona dönüp soruyorsun yeter mi diye falan dedi. Gerçekten çok kırıcı çok utandım. Kendimi sanki böyle annemin parasını çalmış gibi hissediyorum hayırsız bir evladım ben galiba
Bence annenin gönlünü al anne bu gönül koymaz
Ya özür diledim sarıldım, o da barıştı. Fakat ben paragöz izlenimi bıraktım sanki o 100₺ yi vermemekle param yoktu da diyemedim sadece özür diledim bir açıklama yapmadım olanlar için, o kadar yani. Sizce yeterli olmuş mudur
Olmuştur niye olmasın bir çiçek al hatta istersen hoşuma gider
Teşekkür ederim iyi fikir, sadece benim paragöz ve bencil biri olduğumu düşünsün istemiyorum :( bu süreç gerçekten çok stresli geçiyor anlatamam yani
Anne kırılmış tabi, üzüldüm. Biraz ayıp etmişsin.
Özellikle arkadaşıma sormam onu üzmüş. Hani benim paramı istiyorum sen ona dönüp soruyorsun yeter mi diye falan dedi. Gerçekten çok kırıcı :( çok utandım. Kendimi sanki böyle annemin parasını çalmış gibi hissediyorum :( hayırsız bir evladım ben galiba
Neden hayırsız evlat olasınız ki, annenizin gönlünü alırsınız olur biter. (:
Ya özür diledim sarıldım, o da barıştı. Fakat ben paragöz izlenimi bıraktım sanki o 100₺ yi vermemekle :( param yoktu da diyemedim sadece özür diledim o kadar
Sizce yeterli olmuş mudur
Aklına gelir hep ama zamanla unutur belki.
büyük bir ayıp mı olmuş yani :(
Aslında anneniz bu konu da tek ise, misal babanız ile araları çok kötü değil de çok da iyi değil ise kendini yalnız hissediyorsa, bir de arkadaş olarak görüyorsa kırılmıştır. Birisi daha yazmış özür dileyip bir çiçek dahi alıp gönlünü hoş tutabilirsiniz.
sevgi varsa her şey hallolur
:( çok üzgünüm şu an
üzülcek bir şey yok sende onu mutlu edecek bir şeyler yapabilirsin ona ; )
Ama sanki annemin parasını çalmış hayırsız bir evlat gibi hissediyorum kendimi :(
açık ol her şeyi anlat burada yaptıgın gibi anneler affeder sende rahatlarsın ;)
Zaten özür diledim affetti ama kendimi tam açıklayamadım. Yani param yoktu o yüzden yaptım diyemedim :(
işte onuda söyle dök içini komple dahada rahatlıcaksın güven bana
Artık konusu kapandı
Gerdekte ne bok yicen onu dusun
Beyinsiz ya kaybol şurdan