Anneme çok mu ayıp etmişim :( ?

Arkadaşlar merhaba, yakında inşallah düğünüm olacak hayırlısıyla. Ve gerçekten çok stresli bir süreç. Neyse işte bana çeyiz alışverişi yapacaktık, normalde ben kendi paramla yapmak isterdim ama maalesef babam hiç çalışmama izin vermedi. Normalde üni mezunuyum ama şu anda ikinci üniversitemi okuyorum. Neyse işte, annem de çeyiz için biraz para ayırmıştı biraz da altınlarını bozdurdu. Buna çok üzüldüm gerçekten, keşke benim param olsaydı ama yoktu. Neyse işte ben olabildiğince az para harcayalım istiyordum. Tabi bana gereken her şeyi alamadık, bir yandan annem kendisine de işte yemek takımı kahve takımı falan almak istiyordu, bakıyordu. Bende sen napcan sen mi çeyiz diziyorsun boş ver alma dedim. Annem buna çok kırılmış, ben kendi paramla alıyorum sana ne oluyor hiçbir şey almama izin vermedin dedi. Hani sanki ben tüm parayla bana alsın diyormuşum gibi durdu galiba, ama ben sadece para biraz artsın geri altın alır diye düşündüm. Bir diğer ikincisi parayı altın yapmadan önce kenara bir 500₺ ayırdı. Daha sonra benim yanımdan direkt memlekete gidecekti yanımda biraz para var sen bana 200₺ daha verir misin lazım olur dedi. Yol da 9-10 saat ve atıştırmalık almıştı zaten marketten. Bende 100₺ verdim ne lazım olacak eve gidiyorsun zaten dedim, yanımda da arkadaşım vardı ona döndüm dedim lazım olmaz dimi sonuçta eve dönüyor falan dedim. Annem buna da kırılmış, ama bende öğrenci olduğum ve çalışmadığım için gerçekten benim de param yoktu o yüzden yani :( nişanlım sağolsun arada gönderiyor o göndermese babamın gönderdiğiyle zaten geçinemezdim. Mahçup oluyorum ona da. Çok mu ayıp etmişim?

Anneme çok mu ayıp etmişim :( ?