Anneme çok ağır laflar ettim cok pişmanım?

Arkadaşlar annemle hic bir zaman aramız çok iyi olmadı bir gün sohbet etsek sarılsak üç gün kötüyüz. Iki abim var ikisinide şu zamana kadar hep cok kıskandım. Onlra hep cok iyi davranır öper sohbet eder nasil oldugunu sorar anne gibi davranır iste. Beni ise hep rencide eder hakaret eder küfreder insanların yanında azarlayıp küçük düşürür. Yinede her zaman beni sevdiğini düşünürüm cok fazla kalbini kırmamaya çalışırım. Son bir yıldır cok fazla muhattap da olmamaya calisiyorum cunku sürekli gün icin de olan olaylardan sınırını stresini benden cikariyor. 1 hafta önce arkadaşlarımı evime davet ettim ki anneme de söylemiştim bunu ama cevap dahi vermemişti. Abimler hep arkadaşlarını haber vermeden istediklerinde yatıya çağırır. Bende kek börek yapıp cagiracaktim. Bu arkadaşım dedigim insanlarda soradan arkadaşlarım degil dostlarım dedigim insanlar. Hayatımda sadece onlarlayken mutluyum umarım anlamışsınızdır. Şimdi olayı anlatıyorum 4 gün önce anneme onların geleceği gün evde olup olmayacağını sordum o da bana bağırarak evde olacağını söyledi ve arkadaşlrıma küfredip onları evimden kovucam içeri adım atamazlar flan dedi. Bense hafif bagirarak arkadaşlarım hakkında düzgün konus dedim. Bugün de annem ben arkadaslarimlayken yalniz kalmasin diye yakin arkadaşını da davet ettim. Çünkü biz film falan seyredecektik o da tek kalmasın diye düşündüm. Bugün okul cikisi eve geldim böreklik magzeme alıp. Bana niye aldn dediğinde yarin için dedim. Bana sey dedi eve kimseyi cagirmiyosun yarin evde yokum ben falan filan bagirarak saydırdı baya. Bende dedim ki bana isim yok evde durucam demistin yalnız kalma diye x cagirdim. O da tekrar bağırmaya başladı bana yıllardır o kadar dolmuştum ki o sustuğuna ben bağırdım ona kendi hayatımı kurduğumda bidaha evine asla gelmem yüzünü dahi gormicem senden ayrıldığım gün ben mutlu olucam dedim ağlayarak son olarak da bu dediklrimi asla unutma dedim
Bu kelimeyi ikinci defa diyorum sana dedim "ilkinde abim beni yerde döverken hic bir şey demeyisiydi"
Güncellemeler
+1 yıl
Ne kadar ona kırgın olursam olayım ne kadar beni kendi cocugu gibi görmesede cok pişman oldum. Biliyorum bir kaç güne her şey düzelecek. Ama en kötüsü de bu yaşandıktan sonra ben deli gibi ağlarken onun yemek programı izliyo olması.
Sadece görüşlerinizi paylaşmanızı istediğim için Yazdim. Bu arada lise 3. Sınıf öğrencisiyim
Anneme çok ağır laflar ettim cok pişmanım?