Arkadaşlar, elim ayağım titriyor. Lütfen sadece gerçek psikolog kankalar veya psikolojiden anlayan kankalar cevap yazsın?

Çıldırıyorum. Çıldırıyorum. Sekiz senelik bir ilişki. Her haltı kardeşimdenn bile kıskanan bir adam. Markete bile gitme diyen bir adam. Brnden küçük erkek akrabalsroma bile bize geldiler diye hakaret eden bir adam. İnce çorsp dahi giydirmeyen bir adam. Aramızda akademik olarak çok fark var. Ben yüksel lisans mezunuyum o önlisans. Ailem istemedi yine ısrar ettim. Yemin ederim sekiz senedir tek bir erkekle flört dahi etmedim bir iki senelik ayrılıklarımızfa bile. Tam her şey olacakken tak terk etti beni. Ve instagramı ( ki kullanmadığım halde benim adım bağımlıya çıkmıştı) ve instagramda aynı günn ya aynı gün bir sürü botokslu vücut fotoğrafı paylaşsn kız tskip etmiş. Nasıl canım yerine konuldum senelerce. Napacağımı bilmiyorum. Senelerce nelerden kim için fedaksrlık göstermişim. Hakaret edesim var ya. Çıldırdım. Mesaj atıp hakaret etmeme bile değmez. Hem de çalıştığı şehirdeki üni ersiteden kızlar eklemiş alakasız bölümler tanımadığına eminimm. Bir insan bir ayda bu kadar mı sapıtır. Bana MARKETE GİTME diyen adam bu. Kına gecesine gitme kadınlar sana görücü çıkar diyen adam. Ben de memurum o da. Benim ayarlarımı bozdu. Psikolojimi alt üst etti. Beni eritti bitirdi. Yaşayan var mı napıcam ben. Öyle böyle değilim.

Arkadaşlar, elim ayağım titriyor. Lütfen sadece gerçek psikolog kankalar veya psikolojiden anlayan kankalar cevap yazsın?