Kafam çok karışık boşanmış adam?

2 yıldır beraberiz ilk tanıştığımızda evliydi ve 1 çocuğu vardı ve bir zamana kadar gözüme batmadı çünkü evli olduğunu bilmeden aşık olmuştum uzaktan sonrasında yanlış olduğunu bende anladım ve bir çok kere terkettim ve her defasında yine barıştık karısını sevmediğini çocuktan dolayı devam edildiğini söylüyordu ve hiç bir zaman boşanıcam demedi taki benim gözüme batmaya başlayana kadar evliyken bana iyi davranıyor herşeyimi alttan alıyordu son barışmamızda aklımda planlar var ve 1 sene içinde boşanacağını söyledi biraz zaman geçince kavga ettik ve bu eşinin yanına gitti bende zaten bitireyim böyle devam etmez diyerekten eşine yazdım ama kim olduğumu vs söylemedim seni aldatıyor yazdım ki kadın dayanamayıp göstermiş mesajları hemen ve benim olduğumu anlayınca bana küfürler öldürme tehditleri savurdu ve seni öldürmeye geliyorum dedi istediğin oldu boşanıyoruz dedi bende kadına yalan söylemeyi kes zaten boşayacaktım dediğini söyle dedim o akşam gelmedi kadın tutmuş ilk benimle hesabını göreceksin diye adam ağır başlı bir adam ve istese kadın çok aşık ona kendini birşekilde affettirdi o akşam evden gitmiş ve boşanma olayı oldu boşandılar istemediğini söyledi ve barışmak İçin ısrar etmedi ve bana yazdı ve bana geldi 1 hafta sonrasında affetmeyeceğini söylemişti neyse annesiyle ailesiyle tanıştım eski eşinede hala beraber olduğumuzu söyledi ama şunu farkettim eskiden beni alttan alan bir adam yok bana davranışları artık çok farklı her kelimemede bir şey arıyor arada eski eşinin evine gidiyor eski eşi anneisyle ve ondan olan 6 yaşındaki çocuğuyla yaşıyorlar bana kıskanmamam gerektiğini oda çocugumun annesi olduğunu şunu anlamıyorum beraberken çocuğunla bu kadar ilgilenmiyordun çocuğu anne düşkünü olduğu İçin o evde arada o çocukla uyuması gerekiyormuş görmesi gerekiyormuş kadında sürekli arıyor çocuğun seni görmek istiyor soruyor ne zaman geleceksin falan anlamıyorum çocuğuna bu kadar ayrıldıktan sonra nasıl düşünebiliyorsun? onunla artık konuşmak bile korkutuyor beni şiddet uyguladığı zamanlar oldu özür bile dilemedi ben birdaha yapma dedim hiç eski eşine kaldırdınmı dedin dedi senin gibi değildi o en azından bana böyle konuşamıyordu falan geçende ben çayımı almaya kalkıyorum sürekli falan eski eşi getirirmiiş sürekli falan dedi ya neden bu kadar gözüme sokuyorsun herşeyi ben 20 yaşındayım o 43 yaşında bek zaten olgun olmaya çalışıyorum hep onun istediği olsun istıyor eski verdiği ilgi yok bana karşı işlerini bahane ediyor evliyken daha iyiydi bana karşı nedeni herşeyime nasıl alınabilirsin diğer insanlarla konuşurken çok normal ama ben bir şaka yapsam o kadar abartıyor ki ana sorduğumda seni çok seviyorum ya da seni sevmesem neden seninle olmaya devam edeyim falan ama kavgada senden kadın olmaz seninle neden beraberim bilmiyorum ki zaten gibi kelimeler kullanıyor eski ilişkilerimi hayatımı yüzüme vuruyor evet bende hakaret ediyorum ana ben eski eşiyle alakalı vuruyorum hep sevgilileriyle değil çok üzülüyorum napmaya çalışıyor bilmiyorum şu an
Kafam çok karışık boşanmış adam?