8 aydır beraberiz. İlk zamanlar çok iyi anlaştık her şey çok hızlı gelişti.
İlk zamanlar bu eski evliliği detayını çok önemsemesem de.. şimdilerde biraz ondan soğutan bir detay haline geldi sanırım. Bunda en önemli rol oynayan konu çocuğu olması. Doğal olarak sürekli her hafta sonu eşinden çocuğu alıyor. Eski eşinden hazzetmese de babasına hala baba diyor.
Bir etkinlik yapacağız diyelim hevesleniyorum, sonra bu heyecanı daha önce eski eşi ile sevgiliyken çoktan yaşamış gibi hissediyorum. Sanki bu flört işlerinden o kadar hevesini almış ki, benim yanımdayken yeteri kadar hevesli değil gibi hissediyorum. Elimde somut bir kanıt yok bununla ilgili, ama bu düşünce kafamı kurcalıyor.
Ben daha önce evlenmedim. Sürekli hayatında olacak olan bir eski eş olması ve her davet ettiğim planı onunla ilk heyecanla yapmış olması hevesimi kırıyor ve gitgide ondan daha da soğuyorum.
Siz ne düşünüyorsunuz?
Bir arkadaşıma danışmıştım : çocuklu boşanmış adamla olmaz demişti. Sizce haklı mı?
İlk zamanlar bu eski evliliği detayını çok önemsemesem de.. şimdilerde biraz ondan soğutan bir detay haline geldi sanırım. Bunda en önemli rol oynayan konu çocuğu olması. Doğal olarak sürekli her hafta sonu eşinden çocuğu alıyor. Eski eşinden hazzetmese de babasına hala baba diyor.
Bir etkinlik yapacağız diyelim hevesleniyorum, sonra bu heyecanı daha önce eski eşi ile sevgiliyken çoktan yaşamış gibi hissediyorum. Sanki bu flört işlerinden o kadar hevesini almış ki, benim yanımdayken yeteri kadar hevesli değil gibi hissediyorum. Elimde somut bir kanıt yok bununla ilgili, ama bu düşünce kafamı kurcalıyor.
Ben daha önce evlenmedim. Sürekli hayatında olacak olan bir eski eş olması ve her davet ettiğim planı onunla ilk heyecanla yapmış olması hevesimi kırıyor ve gitgide ondan daha da soğuyorum.
Siz ne düşünüyorsunuz?
Bir arkadaşıma danışmıştım : çocuklu boşanmış adamla olmaz demişti. Sizce haklı mı?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Kimse boşanmak için evlenmez. Ben ne için hangi sebeplerden dolayı boşandılar buna takılırdım araştırırdım. Evlenmemiş olsa bile insanların geçmişlerinde sevdikleriyle türlü türlü yaşanmışlıkları var. Bu takılacak bir şey değil ama çocuktan dolayı eşiyle görüşmek zorunda. Bu rahatsız etmeyecekse eşiyle yaşadığı şeyleri çokta takmayın.
Bence takılmalı ya
Mesela eski sevgilisi olan sevgililerim de oldu. Ama onların yanında bu denli hissetmedim bunu.. uzun bir evlilik ve öncesinde de sevgililik. Az buz değil.
Uzun süre evli olup boşanmış birisi yerine kısa kısa ilişkileri olmuş bekar birisi daha mantıklı bir tercih olur benim için. O derece
ee bu iş böyle. ben hiç evlenmemiş bir insana boşanmış bir insanla ilişki yaşamasını bile tavsiye etmezken sen çocuklu adam diyorsun. inan bu ilerde daha çok gözüne batacak ve eğer çocuğuyla babasının arasını bozacak kadar kötü aşağlık bir insan değilsen bu sorunun çözümü yok. o yüzden şimdiden ayrıl diyorum.
Asla yapmam ki
İhtimal dahilinde bile değil
Kimin aklına gelir kim yapar bunu?
canım ben de onu diyorum yanlış anlama demek istediğim şu biz kötü insanlarda değiliz o yüzden kendi kendimize dertlenip üzülücez ve o adamın ailesi sen olmucaksın çocuğu hep senden önce olucak. o yüzden kötü bir durum. sende çocuklu olsan sorun etmezdim ama değilsin işte
Evet katlıyorum
Şu an daha iyi anlıyorum bunu
Bosanma dunyanin en nalet seyi. Diger tarafi perisan edebilir